• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bana göre tuzu sıfırlamak bence çok yanlış. Vücudumuzun tuza ihtiyacı var ama yeteri kadar kullanılması lazım sadece
Diyetisyen sıfırladı. Zaten çok tuz tüketen biri değildim ama ihtiyacım varmış demek. Yarın diyetisyen günü. Bakalım ne diyecek?
Bu arada diyetisyenin tuzu kesmesinin sebebi de ödeme çok yatkın bir vücudum olması. Normal insanlardan farklı bir odemim var. Eski arkadaşlar bilirler. Sabah kalkıp, tuvaletten sonra tartildigimiz o gün içindeki en düşük kilomuzdur. Bende öyle değil. Benim akşam tartım daha düşük çıkar. Gün boyu yiyip içmeme rağmen. Bu odemin tuzla alakası ne bilmiyorum ama, tuzu bu aşırı ödemeden dolayı kesti maalesef :(
Neyse yarın ola hayrola ;)

Rh
ben akşam yazamam bugünün özetini şimdi paylaşayım
şimdiye kadar sabah öğlen ve az evvel 3 yeşilçay içtim 2 lt su içtim
sabah 1 yumurta ve beyaz peynir yeşillik
arada yeşilçay
öğlen enginar ve ızgara tavuk pul biberli yoğurt
az evvel leblebi ve yeşilçay
akşama da kabuska yoğurt

öğlen25 dk tempolu yürüyüş yaptım
Güzel canim ..menünün dışina çıkmak yok ama ..:KK56:

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
Sizlerle kilo verme macerama devam etmek istiyorum
mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
Sizlerle bu maraton eminim daha güzel olacak
hoşgeldin canım

Merhaba kızlar saat 11 fen bu yana ev temizliğindeydim bittim valla
Camlar yerler .
banyo tuvalet . Başıma ayrı girdi valla .
yarın rahat rahat pazara gidip sebze meyve mi alacam .
Bir agrı kesici alıp hadi tempo !!
koşu bandına çıkacam :spor: :KK49:
ev temizliğini spordan saymıyorum valla .
bu saatte kadarda 3211 adım atmışım = 100 kalori:halay::KK76:hadi ben kaçar akşam menü ve spor yazmaya gelirim

Evet canım
Wc normale dönene kadar hergün salatalara koyup yiyebilirsiniz diyor aidin salih. Bunda zarar yok.
Fayda etmediği zaman çayını yapıyorum, bu biraz sıkıntılı lakin yapacak bisey yok
Anladım canım inşallah düzene girer ya
Diyetisyen sıfırladı. Zaten çok tuz tüketen biri değildim ama ihtiyacım varmış demek. Yarın diyetisyen günü. Bakalım ne diyecek?
Bu arada diyetisyenin tuzu kesmesinin sebebi de ödeme çok yatkın bir vücudum olması. Normal insanlardan farklı bir odemim var. Eski arkadaşlar bilirler. Sabah kalkıp, tuvaletten sonra tartildigimiz o gün içindeki en düşük kilomuzdur. Bende öyle değil. Benim akşam tartım daha düşük çıkar. Gün boyu yiyip içmeme rağmen. Bu odemin tuzla alakası ne bilmiyorum ama, tuzu bu aşırı ödemeden dolayı kesti maalesef :KK43:
Neyse yarın ola hayrola :KK66:
Heee diyetisyenim nasıl böle biseyi göze almış anlamadım.. Tansiyon çok tehlikeli

Birde dertli olan arkadaşlar . Benim bir ara gruptan çıkma sebebim hem Sağlık sorunlarım vardı hemde ailevi sorunlar .
piskolojik olarak iyi değildim .
ama bu süreçte inanın kendimize zarar vermekten başka Birşey yapmıyoruz .
o yüzden sağlığımızdan daha önemli Birşey yok.
ben herşeyi oluruna bıraktım gerçekten yoksa bütün zarar kendimize .. hadi bırakın derdi kederi silkelenin .
kendinize gelin . Acın müziği dans edin valla .

ü
hatunun içine kadir kaçtı:KK70::KK70::KK70:
zaten onu izlemeye başladıktan sonra olmaya başladım böyle☺ anneme anlattım az önce ,maşallah kız bir şey demeyeyim nazar değmesin dedi ,alışkın değillerbu hallerime. o da çok seviyor Kadir'i. Hele oğlum bayılıyorr annecim Kadir'i izleyelim diyor sürekli ☺☺ Kadir bize gelsin mi temizliğe, ama çok uşakta İştanbul'da,keşke yakın olşa bize diyor,☺

Toplamam gerek ama nasıl bilmiyorum
Yemek için yiyorum
İştah zevk istek hiçbiri yok
Bence biran önce toparlanmalısın zevk için yemek yersen verdiğin kilonun fazlasını alırsın ki işte o zaman yeniden başlaman daha da zorlaşır.bugün kendine izin ver yarın bomba gibi bekliyoruz seni

İyi akşamlar kızlar
Ögleden sonra bir anda keyfim kaçtı bogazlar feci agrıyor ve üşütme geliyor menümü yazayım yatayım bari
Sabah
1 yumurta omlet
Yarım dilim ekmek
Ögle
Şekersiz duble Türk kahvesi
Akşam
3 marul ve yeşillik içinde mercimek köftesi yedim 1 kase kadar anca idi miktarı
Bugün spor yok
Su 1 litre

Bence biran önce toparlanmalısın zevk için yemek yersen verdiğin kilonun fazlasını alırsın ki işte o zaman yeniden başlaman daha da zorlaşır.bugün kendine izin ver yarın bomba gibi bekliyoruz seni
Dün verdim o izni bugün kaçtıkça daral geldi. Hurma yoğurt yapayım dedim olmadı. Cuma için şimdiden hepinizden özür diliyorum

Dün verdim o izni bugün kaçtıkça daral geldi. Hurma yoğurt yapayım dedim olmadı. Cuma için şimdiden hepinizden özür diliyorum
Canım sıkma canını , oluyor öyle hepimize, bizim de hayatımız güllük gülistanlık geçmiyor sürekli, sırf üzüntüden sürekli doymadan yediğimi biliyorum ama geçecek her şey inşallah ,3 ayda 10 kilo aldıpımı bilirim. o an hiçbir şey düzelmeyecekmiş gibi hissediyorsun ama inan zamanla geçiyor, derdin nedir bilmiyorum ama ölümden başka her şey geçiyor

Kizlar dert yanip birşeyler yemek bize birşey kazandirmiyor hem kendi motivasyonumuzu düşürürüz hem takimin.....8 c takimdada arkadaşlar vardi sürekli dert sürekli sıkınti..inanin takim olarak etki yapiyor.....herne sıkıntimiz varsa Allaha sığinalim en güzel dert dinleyenimiz yüce Rabbimiz..ben bazen konuşurum kendi kendime biri görse deli der..:KK70:
Ama inanin çok iyi geliyor. Mthn83 Mthn83 canim arkadaşim senin şu anki durumunu biz tam olarak bilemeyiz...her ne sıkıntin varsa yüce Allah gidersin...inan her insanin imtihani var...benim imtihanlarimi burda anlatsam bitmez.. en son depresyona girdiğimde baktimki kimseye birşey olmuyor veya umrunda değil...kendi kendime kizdim sen aptalin tekisin..kalk kendine gel ve toparlan dedim..o günden bu yana eski halimden eser kalmadi yepyeni bir insan oldum diyebilirim...düzenli namaz düzenli spor sağlikli beslenme..hatta en azindan 30 dakikani kurani kerime ayir hergün...hergün Türkçe mealiyle beraber 1 sayfa okusan .o bile insana iyi geliyo Terapi gibi...
Unutma her insan kendine zulmeder...yapma canim böyle...:KK60:

Un
Kizlar dert yanip birşeyler yemek bize birşey kazandirmiyor hem kendi motivasyonumuzu düşürürüz hem takimin.....8 c takimdada arkadaşlar vardi sürekli dert sürekli sıkınti..inanin takim olarak etki yapiyor.....herne sıkıntimiz varsa Allaha sığinalim en güzel dert dinleyenimiz yüce Rabbimiz..ben bazen konuşurum kendi kendime biri görse deli der..:KK70:
Ama inanin çok iyi geliyor. Mthn83 Mthn83 canim arkadaşim senin şu anki durumunu biz tam olarak bilemeyiz...her ne sıkıntin varsa yüce Allah gidersin...inan her insanin imtihani var...benim imtihanlarimi burda anlatsam bitmez.. en son depresyona girdiğimde baktimki kimseye birşey olmuyor veya umrunda değil...kendi kendime kizdim sen aptalin tekisin..kalk kendine gel ve toparlan dedim..o günden bu yana eski halimden eser kalmadi yepyeni bir insan oldum diyebilirim...düzenli namaz düzenli spor sağlikli beslenme..hatta en azindan 30 dakikani kurani kerime ayir hergün...hergün Türkçe mealiyle beraber 1 sayfa okusan .o bile insana iyi geliyo Terapi gibi...
Unutma her insan kendine zulmeder...yapma canim böyle...:KK60:
Oncen sonra yokmu canm merak ettim yaaawww😁

Back
X