Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil canim.Un
Oncen sonra yokmu canm merak ettim yaaawww![]()
Yok fotodan bahsettimÖncesini en iyisimi anlatmayim..önümüze bakalim...hani meşhur bir söz varya..Dün dündü bugün bügündür diye...![]()
Haaa...eeerhem..kem küm..Yok fotodan bahsettim![]()
Haaa...eeerhem..kem küm..![]()
Sporun kisira gitti say canm.. Canını sıkma bazı dönem duraklama olacak herzamn eksi görecek degilizki,Ben de duraklama dönemindeyim yada regl günüm yaklaşıyor ondan mıdır bilmem ama modum biraz düştü.
Bugünün menüsü,
Sabah: 2 haşlama yumurtanın sarısı, ceviz, 10 yeşil zeytin, Süzme peynir
Ara: sade Türk kahvesi x2
Akşam : 4 kaşık zeytinyağlı pırasa ve kısırın ucu kaçtı hiç girmeyelim oraya
Bir daha kısır da yemicem nasıl olsa bulgur diye yedim ama şiştim işte
Spor 1 saat pilates ve su 1,5 lt daha içerim.
Geçmiş olsun canim..inşallah ilerleyip hasta olmazssin...İyi akşamlar kızlar
Ögleden sonra bir anda keyfim kaçtı bogazlar feci agrıyor ve üşütme geliyor menümü yazayım yatayım bari
Sabah
1 yumurta omlet
Yarım dilim ekmek
Ögle
Şekersiz duble Türk kahvesi
Akşam
3 marul ve yeşillik içinde mercimek köftesi yedim 1 kase kadar anca idi miktarı
Bugün spor yok
Su 1 litre
afiyet olsun canim..suyun içine bikaç karanfil at istersen..ben öyle yapiyordum 1 litrelik su şişesine..güzel oluyor benceBugünkü menum
Sabah
1 yumurta
Maydanozlu peynir
Şekerli 1 çay
Midem zor aldı bunları vallahi
Oglen
yarım avuç fındık
Akşam
1 tabak kıymalı kabak yemeği
45 dakka yürüyüş
Su 1.5 litre
Hayatımdaki. İlk. Defa bugün tiskinmeyerek. Şu içtim. Susadım. Ben shokkk![]()
Doğru söylüyorsun canım, ipi çok kaçırmadıkça çok dokunmaz.Sporun kisira gitti say canm.. Canını sıkma bazı dönem duraklama olacak herzamn eksi görecek degilizki,![]()
Kisir biraz riskli...sağlikli diye bende fazla yiyorum farkinda olmadan ..sabah uyandiğimda hala midem dolu hissediyorum...en iyisi yememek veya yesekte öylen en uygun zaman..akşama kadar şişlik hissi olsa bile en azindan dengeleme şansimiz olur..Ben de duraklama dönemindeyim yada regl günüm yaklaşıyor ondan mıdır bilmem ama modum biraz düştü.
Bugünün menüsü,
merhaba hoşgeldiniz bende yaklaşık bir ay oldu 4,5 kilo verdimMerhabalar ben yeni katıldım aranıza:))
Sizlerle kilo verme macerama devam etmek istiyorum
mevcut kilom 67,800 3 hafta önce diyetisyen eşliğinde 72,500 ile başladım 3 haftalık süreçte 4,700 eksiye ulaştım.
Sizlerle bu maraton eminim daha güzel olacak
bende çok ödem tutuyorum neler var suyun içerisinde ve hazırlanışı kaynatarak mı yapılıyorEki Görüntüle 2600135 limonlu zencefilli sinamekili suyum hazır.hadi bakalım yeter artık be sallanmak yok, hızlı bir şekilde ödem atıyoruz, evim normal ama halıları kaldırıyorum spor olsun yerleri de vileda çubuğuyla değil kollarımla bezle sileceğim erisin artık yeteeeerrrrdellendim
Gerçi ben zaten ödemi attım 79 çıkmıştım 1.5 kg ödem varmış atrım onu şu anki halim yağ, olsun yakalım yağları yapacak bir şey yok, o yağları yaparken iyiyidi şimdi uğraş bakalım baby cat
geçmiş olsun öncelikle menü az ve sağlıklı olmuş afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Ögleden sonra bir anda keyfim kaçtı bogazlar feci agrıyor ve üşütme geliyor menümü yazayım yatayım bari
Sabah
1 yumurta omlet
Yarım dilim ekmek
Ögle
Şekersiz duble Türk kahvesi
Akşam
3 marul ve yeşillik içinde mercimek köftesi yedim 1 kase kadar anca idi miktarı
Bugün spor yok
Su 1 litre
afiyet olsunBugünün özeti detoks
Sabah 1 haşlanmış yumurta 3 dilim peynir ve yeşillik
Ara kahve turk 7 badem
Öğle yeşil salata yarim elma
Ara badem 7 8 tane kadar
Akşam 4 kaşık yoğurt yarim elma
2 bitki çayı 1 tatli kaşığı kadar tahin pekmez öğlen arasında aldım
Spor yok su 3.5 lt
şahane bir menü afiyet olsunBugünkü menum
Sabah
1 yumurta
Maydanozlu peynir
Şekerli 1 çay
Midem zor aldı bunları vallahi
Oglen
yarım avuç fındık
Akşam
1 tabak kıymalı kabak yemeği
45 dakka yürüyüş
Su 1.5 litre
Hayatımdaki. İlk. Defa bugün tiskinmeyerek. Şu içtim. Susadım. Ben shokkk![]()
afiyet olsun öncelikle kısır çok şişkinlik yapıyor kilo verme döneminde hiç tüketmiyorum bende bu dönem duraksama dönemindeyim maalesef sıkıcı bir dönem sabretmek lazımBen de duraklama dönemindeyim yada regl günüm yaklaşıyor ondan mıdır bilmem ama modum biraz düştü.
Bugünün menüsü,
Ben normal suya koyuyorum, bazen 1 bardak kaynar suda sinameki çayı içiyorummerhaba hoşgeldiniz bende yaklaşık bir ay oldu 4,5 kilo verdim
İnşallah hedefimize ulaşırız
bende çok ödem tutuyorum neler var suyun içerisinde ve hazırlanışı kaynatarak mı yapılıyor
geçmiş olsun öncelikle menü az ve sağlıklı olmuş afiyet olsun
afiyet olsun
şahane bir menü afiyet olsun ☺
afiyet olsun öncelikle kısır çok şişkinlik yapıyor kilo verme döneminde hiç tüketmiyorum bende bu dönem duraksama dönemindeyim maalesef sıkıcı bir dönem sabretmek lazım
O vakit yemek saatleriyle oynaSpora başladım zaten yavaş yavaş bişeyler yapıyorum.çok ağır sporlar yapamıyorum kalbim de ufak bir rahatsızlığım olduğu için anca leslie 1 mil![]()