• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

P perihan , gezegenfeza gezegenfeza daha 1 hafta var ama ben 1 saat sonra yani 00.00da başlıyorum bir hafta önceden gideyim ,az önce çikolata yedimmm😄😄vedalaşma baabında, eşime dedim ki ben bir hafta önce başlayacağım ne var ki yaparım dedim. O bir haftada istediğin gibi kaçamak yapıcan dimi dedi 😄🙃😄🙃 nasıl da tanıyor beni. Onu bile utandıracağım. Mutfağın kapısına disiplin yazacağım kocaman. Ve de yasaklar buzdolabına asılacak bu gece halledeceğim inşallah size de atarım fotouı.sonuçta her şey niyet

Ya aslında öyle çikolata merakım falan yoktur ama bazı arkadaşlar hatırlarlar, 3 seneye yakın dilime değdiremedim ben ,eşim alırdı bazen onun aldıpı çikolatayı ,ya da içtiği nescafeyi koklar koklar dururdum. Hatta bir gece çikolata istiyorummm diye çıldırdım da keçiboynuzu pekmezini ekmeğe döküp yemiştim sonra tüm vücudum sivilce dolmuştu,keçiboynuzu pekmezi dokunuyor bana, bu yediğim çikolatalar tamamen aç gözlülüğümün ürünü☺

P perihan , gezegenfeza gezegenfeza daha 1 hafta var ama ben 1 saat sonra yani 00.00da başlıyorum bir hafta önceden gideyim ,az önce çikolata yedimmm😄😄vedalaşma baabında, eşime dedim ki ben bir hafta önce başlayacağım ne var ki yaparım dedim. O bir haftada istediğin gibi kaçamak yapıcan dimi dedi 😄🙃😄🙃 nasıl da tanıyor beni. Onu bile utandıracağım. Mutfağın kapısına disiplin yazacağım kocaman. Ve de yasaklar buzdolabına asılacak bu gece halledeceğim inşallah size de atarım fotouı.sonuçta her şey niyet
Kaçamak yok
Ben haftaya grupla başlıycam dedim lakin şimdiki seviyeyi bozmadan, sadece kendime 1 kez serbest gün verecem.
3 aydır 0 kaçamak, yasaklılar hiç bulaşmadım, niye duzenimi bozuyumki deyilmi, onemli olan niyet ve niyetini saglam yap

Kaçamak yok
Ben haftaya grupla başlıycam dedim lakin şimdiki seviyeyi bozmadan, sadece kendime 1 kez serbest gün verecem.
3 aydır 0 kaçamak, yasaklılar hiç bulaşmadım, niye duzenimi bozuyumki deyilmi, onemli olan niyet ve niyetini saglam yap
Tabiki inşallah ablacım❤

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Bugün maalesef ugrayamadim kendimi hiç iyi hissetmeyince ;) Geldi mi üst üste gelir dedim ya devamı da geldi :(
Sıkıntı mideme vurunca istifrağ ettim sonrasında da bütün gün sersem gibiydim ;) kafam dagilsin diye temizlige verdim kendimi :D biraz kafam dağıldı o an ;)

Nasıl hashas bir yapıya sahipsem ( hiç kalibimin adamı değilim :D ) yüzüm şu anda fena durumda :( yeni doğum yapmış hatun gibi yüzümde bölge bölge kan oturmuş :D
İnşallah yarına bir şey kalmaz ;)
Yarın için bir arkadaşım gel bir kahve içelim dedi bende eşimi bahane ettim ama eşim boşver git hem kafan dağılır diye ısrar etti ♡

Şu bencil olup kendim için yaşamayı bir türlü ogrenemedim bu güne kadar ama artık oldum 40 :D vakit geçmeden birazda kendim için yaşamayı öğrenmem şart :D
Geleceğe yönelik planlar yapmaya başladım ki başta buna ilk fırsatta İstanbulu terk etmek var :D ( Ayşem anladın sen onu :D )

oynakbasi34 oynakbasi34 bu konuda daha tecrübeli o daha isabetli cevap verir sanirim 🤔

Canım biraz geç oldu ama spor konusunda bana doktorumun o zamanlar dediği kilo çok fazlayken zıplama durumları olmadan spor yapilasi gerektiği çünkü kilolu insanlarda ip Atlama tarzı şeyler dizilere daha çok yük bindiği için zarar verebileceği için ;) ama Cross Fit yada koşu bandı çok zorlamadan yapılabilir bel fıtığı yoksa ;) Zaten spor salonlarindaki eğitmenler o konuda uyarıyor ;) mesela bana spor programima bisiklet yazdiginda sirtligi olan bisikleti kullanmami önermişti belim zarar görmesin diye ;)

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Bugün maalesef ugrayamadim kendimi hiç iyi hissetmeyince :KK66: Geldi mi üst üste gelir dedim ya devamı da geldi :KK43:
Sıkıntı mideme vurunca istifrağ ettim sonrasında da bütün gün sersem gibiydim :KK66: kafam dagilsin diye temizlige verdim kendimi :KK70: biraz kafam dağıldı o an :KK66:

Nasıl hashas bir yapıya sahipsem ( hiç kalibimin adamı değilim :KK70: ) yüzüm şu anda fena durumda :KK43: yeni doğum yapmış hatun gibi yüzümde bölge bölge kan oturmuş :KK70:
İnşallah yarına bir şey kalmaz :KK66:
Yarın için bir arkadaşım gel bir kahve içelim dedi bende eşimi bahane ettim ama eşim boşver git hem kafan dağılır diye ısrar etti ♡

Şu bencil olup kendim için yaşamayı bir türlü ogrenemedim bu güne kadar ama artık oldum 40 :KK70: vakit geçmeden birazda kendim için yaşamayı öğrenmem şart :KK70:
Geleceğe yönelik planlar yapmaya başladım ki başta buna ilk fırsatta İstanbulu terk etmek var :KK70: ( Ayşem anladın sen onu :KK70: )

Canım biraz geç oldu ama spor konusunda bana doktorumun o zamanlar dediği kilo çok fazlayken zıplama durumları olmadan spor yapilasi gerektiği çünkü kilolu insanlarda ip Atlama tarzı şeyler dizilere daha çok yük bindiği için zarar verebileceği için :KK66: ama Cross Fit yada koşu bandı çok zorlamadan yapılabilir bel fıtığı yoksa :KK66: Zaten spor salonlarindaki eğitmenler o konuda uyarıyor :KK66: mesela bana spor programima bisiklet yazdiginda sirtligi olan bisikleti kullanmami önermişti belim zarar görmesin diye :KK66:
Teşekkürler cevap için ben sormuştum.

Menümü yazayım
Sabah
Bir kase yulaf ezmeli tarçınlı kuru kayısılı ve kuru dutlu süt

Öğle
Bir tabak tavuklu kabak yemeği
Havuçlu kereviz salatası

Ara
Bir elma

Akşam
Nohut salatası
Bir dilim ıspanaklı börek

Su 3 litre spor 30 dakika leslie

moni moni Gulhan1 Gulhan1
Herşey güzel böreģe kadar...ama Sporunu yapmişin..👍

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Bugün maalesef ugrayamadim kendimi hiç iyi hissetmeyince :KK66: Geldi mi üst üste gelir dedim ya devamı da geldi :KK43:
Sıkıntı mideme vurunca istifrağ ettim sonrasında da bütün gün sersem gibiydim :KK66: kafam dagilsin diye temizlige verdim kendimi :KK70: biraz kafam dağıldı o an :KK66:

Nasıl hashas bir yapıya sahipsem ( hiç kalibimin adamı değilim :KK70: ) yüzüm şu anda fena durumda :KK43: yeni doğum yapmış hatun gibi yüzümde bölge bölge kan oturmuş :KK70:
İnşallah yarına bir şey kalmaz :KK66:

Şu bencil olup kendim için yaşamayı bir türlü ogrenemedim bu güne kadar ama artık oldum 40 :KK70: vakit geçmeden birazda kendim için yaşamayı öğrenmem şart :KK70:
Geleceğe yönelik planlar yapmaya başladım ki başta buna ilk fırsatta İstanbulu terk etmek var :KK70: ( Ayşem anladın sen onu :KK70: )

Canım biraz geç oldu ama spor konusunda bana doktorumun o zamanlar dediği kilo çok fazlayken zıplama durumları olmadan spor yapilasi gerektiği çünkü kilolu insanlarda ip Atlama tarzı şeyler dizilere daha çok yük bindiği için zarar verebileceği için :KK66: ama Cross Fit yada koşu bandı çok zorlamadan yapılabilir bel fıtığı yoksa :KK66: Zaten spor salonlarindaki eğitmenler o konuda uyarıyor :KK66: mesela bana spor programima bisiklet yazdiginda sirtligi olan bisikleti kullanmami önermişti belim zarar görmesin diye :KK66:
Aleyküm selam banuşum, hoşgeldn :KK60:
geçmiş olsun canım ya, ne diyim bilemedim her şey de seni bulmasa olmaz zaten:cry:
oh misss, terket İstanbul'u, hayallerinin peşinden koş :cool: bende terketmek istiyorum da ah ah:işsiz:gelirim pasta yemeye:KK55::KK70::KK70::KK70:

1583442722693.webp

Selamlar başımın kalabalıklığından ancak gelebildim. Öğrencilerle şehir dışındayim onlarin yerlestirmesi yemesi uyumasi derken ancak rahatladim. Sorumluluk zor..
Menüm
Sabah
tavada yumurta
Domates
Zeytin
Şili biberi

Öğlen
Köfte
3 dilim ekmek
Ayran

Ara
Çiğ fındık
3 kuru kayisi

Akşam:
Barbunya
3 kaşık pilav
Salata
Su 3litre
Spor 4000 adim olmustur
Aksam cok iyi olmadi ama ev duzeni olmayinca bozuldu biraz.
Sabah tartilamayacagim. Dün tartildim ve eksideyim.

Back
X