- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
ekledim kuzum.Canım kaptanım 1 saat 5 dkk tempolu yürüyüş
20 dkk bölgesel hareket
60 ip atladım
Ekstradan 6166 adım atmışım çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim kuzum.Canım kaptanım 1 saat 5 dkk tempolu yürüyüş
20 dkk bölgesel hareket
60 ip atladım
Ekstradan 6166 adım atmışım çok şükür
Sağol kaptanımekledim kuzum.![]()
Sadece su deyilsu az değil mi?
OlurBirlikte başlayalımmm![]()
vala canım yedim öyle artık gitti bir daha ki sefere daha dikkatli olurum bu konuda
ben ben ben
Tamam hadi bakalım 3umuz c. Tesi basliiirrrr yarissssBen varım ☺
Kaçamak yokP perihan ,gezegenfeza daha 1 hafta var ama ben 1 saat sonra yani 00.00da başlıyorum bir hafta önceden gideyim ,az önce çikolata yedimmm
vedalaşma baabında, eşime dedim ki ben bir hafta önce başlayacağım ne var ki yaparım dedim. O bir haftada istediğin gibi kaçamak yapıcan dimi dedi
nasıl da tanıyor beni. Onu bile utandıracağım. Mutfağın kapısına disiplin yazacağım kocaman. Ve de yasaklar buzdolabına asılacak bu gece halledeceğim inşallah size de atarım fotouı.sonuçta her şey niyet
Tamamdır bebişimmmmTamam hadi bakalım 3umuz c. Tesi basliiirrrr yarissss![]()
Tabiki inşallah ablacım❤Kaçamak yok
Ben haftaya grupla başlıycam dedim lakin şimdiki seviyeyi bozmadan, sadece kendime 1 kez serbest gün verecem.
3 aydır 0 kaçamak, yasaklılar hiç bulaşmadım, niye duzenimi bozuyumki deyilmi, onemli olan niyet ve niyetini saglam yap
Anlaştık canımTabiki inşallah ablacım❤
Teşekkürler cevap için ben sormuştum.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Bugün maalesef ugrayamadim kendimi hiç iyi hissetmeyinceGeldi mi üst üste gelir dedim ya devamı da geldi
Sıkıntı mideme vurunca istifrağ ettim sonrasında da bütün gün sersem gibiydimkafam dagilsin diye temizlige verdim kendimi
biraz kafam dağıldı o an
Nasıl hashas bir yapıya sahipsem ( hiç kalibimin adamı değilim) yüzüm şu anda fena durumda
yeni doğum yapmış hatun gibi yüzümde bölge bölge kan oturmuş
İnşallah yarına bir şey kalmaz
Yarın için bir arkadaşım gel bir kahve içelim dedi bende eşimi bahane ettim ama eşim boşver git hem kafan dağılır diye ısrar etti ♡
Şu bencil olup kendim için yaşamayı bir türlü ogrenemedim bu güne kadar ama artık oldum 40vakit geçmeden birazda kendim için yaşamayı öğrenmem şart
Geleceğe yönelik planlar yapmaya başladım ki başta buna ilk fırsatta İstanbulu terk etmek var( Ayşem anladın sen onu
)
Canım biraz geç oldu ama spor konusunda bana doktorumun o zamanlar dediği kilo çok fazlayken zıplama durumları olmadan spor yapilasi gerektiği çünkü kilolu insanlarda ip Atlama tarzı şeyler dizilere daha çok yük bindiği için zarar verebileceği içinama Cross Fit yada koşu bandı çok zorlamadan yapılabilir bel fıtığı yoksa
Zaten spor salonlarindaki eğitmenler o konuda uyarıyor
mesela bana spor programima bisiklet yazdiginda sirtligi olan bisikleti kullanmami önermişti belim zarar görmesin diye
![]()
Herşey güzel böreģe kadar...ama Sporunu yapmişin..
Aleyküm selam banuşum, hoşgeldnSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Bugün maalesef ugrayamadim kendimi hiç iyi hissetmeyinceGeldi mi üst üste gelir dedim ya devamı da geldi
Sıkıntı mideme vurunca istifrağ ettim sonrasında da bütün gün sersem gibiydimkafam dagilsin diye temizlige verdim kendimi
biraz kafam dağıldı o an
Nasıl hashas bir yapıya sahipsem ( hiç kalibimin adamı değilim) yüzüm şu anda fena durumda
yeni doğum yapmış hatun gibi yüzümde bölge bölge kan oturmuş
İnşallah yarına bir şey kalmaz
Yarın için bir arkadaşım gel bir kahve içelim dedi bende eşimi bahane ettim ama eşim boşver git hem kafan dağılır diye ısrar etti ♡
Şu bencil olup kendim için yaşamayı bir türlü ogrenemedim bu güne kadar ama artık oldum 40vakit geçmeden birazda kendim için yaşamayı öğrenmem şart
Geleceğe yönelik planlar yapmaya başladım ki başta buna ilk fırsatta İstanbulu terk etmek var( Ayşem anladın sen onu
)
Canım biraz geç oldu ama spor konusunda bana doktorumun o zamanlar dediği kilo çok fazlayken zıplama durumları olmadan spor yapilasi gerektiği çünkü kilolu insanlarda ip Atlama tarzı şeyler dizilere daha çok yük bindiği için zarar verebileceği içinama Cross Fit yada koşu bandı çok zorlamadan yapılabilir bel fıtığı yoksa
Zaten spor salonlarindaki eğitmenler o konuda uyarıyor
mesela bana spor programima bisiklet yazdiginda sirtligi olan bisikleti kullanmami önermişti belim zarar görmesin diye
![]()
tamamdır canımTamam hadi bakalım 3umuz c. Tesi basliiirrrr yarissss![]()