Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu yaşima geldim (44)..hayatim boyunca ilk kez bilinçli kilo almaya çalişiyorum o yapacağim 4-5 aylik perhizde fazla kilo kaybim olmasin diye..20 dakika önce tartildim ve 57,2 deyim hala hatta geçen haftadan 100 gram eksideykm😍 ..halbuki 60 kiliya kadar kendime izin vermiştim..çok yediğim günlerde oluyo..dün mesela bayaği yedim..hatta yarin kesin 1 kilo artida olurum diye düşünmüştüm :KK70:.
Dediğim gibi kizlar mutvakta değişim çok önemli...:KK37:

Bu yaşima geldim (44)..hayatim boyunca ilk kez bilinçli kilo almaya çalişiyorum o yapacağim 4-5 aylik perhizde fazla kilo kaybim olmasin diye..20 dakika önce tartildim ve 57,2 deyim hala hatta geçen haftadan 100 gram eksideykm😍 ..halbuki 60 kiliya kadar kendime izin vermiştim..çok yediğim günlerde oluyo..dün mesela bayaği yedim..hatta yarin kesin 1 kilo artida olurum diye düşünmüştüm :KK70:.
Maşallah canım istedigim kilo 58 son 4 kilo kadar kaldı ama mübarek bin nazla gidiyor son kilolar gitmiyor bu hafta spora agırlık veremedim torun a bakmak için evine gittigimden bu hafta bende kalacak hedefim en az 15.bin adım yoksa bu hafta resmen aç uyudum diyebilirim sporsuz olmuyor Anladım inşallah Bi kaç ay sonra sen gibi olurum

Harika😍bence bu kiloda kalktı kilo alma mesafen olsun

Maşallah canım istedigim kilo 58 son 4 kilo kadar kaldı ama mübarek bin nazla gidiyor son kilolar gitmiyor bu hafta spora agırlık veremedim torun a bakmak için evine gittigimden bu hafta bende kalacak hedefim en az 15.bin adım yoksa bu hafta resmen aç uyudum diyebilirim sporsuz olmuyor Anladım inşallah Bi kaç ay sonra sen gibi olurum
Sağol canim..aynen dediğin gibi sporsuz olmuyor...ben sporumu ama aç karnina yapiyorum ve ilk öğün saatinide değiştirmedim.11-12 arasi yapiyorum kahvaltimi. bu düzeni değiştirmeyide düşünmüyorum hafta sonlari hariç.. ailemle ayni masada beraber kahvalti yapmak istiyorum..🤗

Son düzenleme:
Ben de sabah 7 buçukta uyuyunca anca kalktım, birazdan bakayım,genwlde uyanınca ellerim şiş oluyor ama bakayım vee bombaya başlayayım. Öğle vaktini kaçırdım ama her zamanki gibi halen daha aç hissetmiyordum güzel bir akşam yemeği ile bu gğnü kapatacağım inşallah,kalkıp tartılayım ama artı çıkardam şaşırmam ,dün gece -700deydim ama önemi yok bundan sonra bu takımın efsanesi benimmm😋😄
Kızlar biliyorsunuz kendimi güzel gaza veririm ben☺

Benim motivasyonum düştü o kadar dikkat ettim sadece 900 gr.sinirlenip ye diyorum kendine
Sakın yapma canim...haftada 100 gram vermiş olsakta bizim için o 100 gram çok kiymetli...sen birde 900 gram vermişin nerdeyse 1 kilo..mutlu olman lazim :KK19:

Inşallah Bende öyle olurum

Evet arkadaşlar
Cuma: 77.5
Bugün : 76.4
Fark : -1.1
Yüzde: % 1.41
Hamd olsun güzel başladık
Ekran görüntüleri_20200306-141527.png
Ekran görüntüleri_20200306-141449.png
2 tane kilo takip programım var onları da ayarladım,bakalım bir buçuk ayda ne kadar güççülecemmm
Hatta daha eksi gelecekti de akşam yediğim 2-3 dilim ekmek üzeri çikolata engelledi☺yani diyeceğim şu ki yemeyin kızlar yemeyin

Back
X