- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavuk sosunda ispanak püresi iyi fikirmiş..bende denicem..menün bu arada harika..Bu haftanın en çok kilo vereni benim galiba
Cuma menüm
Sabah: dereotlu yeşil soğanlı omlet, 9 tane yeşil zeytin, beyaz peynir, ceviz
Ara: sade Türk kahvesi x2
Akşam: fırında soslu tavuk (sosta zararlı bişi yok salça, yoğurt, zeytinyağ, baharat), 4 kaşık ıspanak ve 4 kaşık yoğurt
80lere elveda diyeceğim günler de gelecektir.![]()
![]()
Senin menünde 10 nummaraİyi akşamlar kızlar u akşam bende çok büyük bir sınavı başarıyla geçtim şuan çok huzurlu ve mutluyum.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
3 küçük küp kaşar
Maydonoz
1 çeri domates
Akşam
1 tabak bamya yemeği
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara
Şekersiz sütlü kahve
Serçe parmağım büyüklüğünde ve inceliğinde kendi yaptıgımız cevizli sucuk
Spor
30 dk eliptik (bugün evde yaptım yarın salona gidicem inş)
Menüm
1 kâse bulgurlu yeşil mercimek çorbası
1 kâse salata
1 küçük kâse keten tohumlu yoğurt
1 muz, üstüne kakao ve hindistancevizi serptim
Su
1 lt
Spor
Yaparsam yazarım, bugün büyük alışverişin birazını yaptım, araba küçülünce bagaja sığdığı kadarını aldım, yerleştir filan baya yoruldum
Ahmet apa başlayım diyorum cuma o yüzden stres oluyorumBir zamanlar benim kızkardeşim de burda bizimle yarıştı.
O kadar stres yapıyorduki perşembe cuma wc sorunu yaşıyordu.
Ahmet ağa nedirAhmet apa başlayım diyorum cuma o yüzden stres oluyorum
Hadi hayırlısıAllahın izniyle evet canım başlıyorum. şimdilik serbest takılıyorum. zaten reglim. davul gibi oldum. toparlanma vakti geldi. ilk hedef 80.
Keşke başlasanız yaa,Ahmet apa başlayım diyorum cuma o yüzden stres oluyorum
Ben de strestim ,hatta daha önce denedim ama tabi niyetsiz, hemen bozdum, bak bu sefer 1 hafta önden başladım, sıkıntı yok gibi şu an, tavuk kızarttım, elma yiyorlar, canım istiyor .... Zannediyorum. Ama xanım değil nefsim istiyor bunu 5 dk sonra yemediğimde hissedebiliyorum.hiç korkmaAhmet apa başlayım diyorum cuma o yüzden stres oluyorum
Sayende ağa da oldu.Ahmet ağa nedir
O zamanHadi hayırlısı
Allah sayımızı artırsınO zaman
Ben
Sen
Perihan
Fulya
4 etti
Başka arkadaşlar da var aslında kızlar mazur görün hatırlayamadıklarım
Baya bir kişiyiz maşallah maşallah
Aynen bende baktım araştırdımda yapacak olanlara Rabbim kolaylık versin İnşAllah.Apa yi ben yapamam ya. Niyet edip o niyeti bozmak sonrası bence günah. Gerçekten yapılabilecekse başlanmalı. İnşallah başarırsıniz kızlar. Basarilar![]()
Bana sayılır, içinde un var, diğerlerini bilmemKizlar fellah köftesi kaçamak sayilirmi siz nedersiniz![]()
Tabiki canım bencede harika bir sistem. Ama yapabileneAynen bende baktım araştırdımda yapacak olanlara Rabbim kolaylık versin İnşAllah.
yani kolay degil valla . Ama millet çok güzel kilo veriyor ve çok memnun .
Bence sayılmaz. Nasıl. Mercimek çorbası sayılmıyor bence aynı un miktarıKizlar fellah köftesi kaçamak sayilirmi siz nedersiniz![]()