Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu haftanın en çok kilo vereni benim galiba 😎
Cuma menüm
Sabah: dereotlu yeşil soğanlı omlet, 9 tane yeşil zeytin, beyaz peynir, ceviz

Ara: sade Türk kahvesi x2

Akşam: fırında soslu tavuk (sosta zararlı bişi yok salça, yoğurt, zeytinyağ, baharat), 4 kaşık ıspanak ve 4 kaşık yoğurt

80lere elveda diyeceğim günler de gelecektir. :KK49: 👊
Tavuk sosunda ispanak püresi iyi fikirmiş..bende denicem..menün bu arada harika..👍
İyi akşamlar kızlar u akşam bende çok büyük bir sınavı başarıyla geçtim şuan çok huzurlu ve mutluyum.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
3 küçük küp kaşar
Maydonoz
1 çeri domates

Akşam
1 tabak bamya yemeği
1 kase mercimek çorbası
Salata

Ara
Şekersiz sütlü kahve
Serçe parmağım büyüklüğünde ve inceliğinde kendi yaptıgımız cevizli sucuk

Spor
30 dk eliptik (bugün evde yaptım yarın salona gidicem inş)
Senin menünde 10 nummara 💪🏻

Menüm

1 kâse bulgurlu yeşil mercimek çorbası
1 kâse salata
1 küçük kâse keten tohumlu yoğurt
1 muz, üstüne kakao ve hindistancevizi serptim

Su
1 lt
Spor
Yaparsam yazarım, bugün büyük alışverişin birazını yaptım, araba küçülünce bagaja sığdığı kadarını aldım, yerleştir filan baya yoruldum
:KK28:

Ahmet apa başlayım diyorum cuma o yüzden stres oluyorum
Ben de strestim ,hatta daha önce denedim ama tabi niyetsiz, hemen bozdum, bak bu sefer 1 hafta önden başladım, sıkıntı yok gibi şu an, tavuk kızarttım, elma yiyorlar, canım istiyor .... Zannediyorum. Ama xanım değil nefsim istiyor bunu 5 dk sonra yemediğimde hissedebiliyorum.hiç korkma

Var ya tuvaletin pembiş papaslarını ellerimle yıkadım☺ aslımda makineye atsam güzelce çıkar ama maksat hareket olsun.tabi bu arada oğlumu da ihmal etmiyorum ,şu an babasıyla ve de 20yaşlarında bir misafirimiz var onlarla oynuyor, sıkılınca zaten annecim şeni çok öşledim diye gelir yanıma☺☺😍 öncelik tabiki de o, benim yaptığım temizlik titizliğimden falan değil maksat bağırsaklar çalışsın yağlar erisin. Resmen evde iş arıyorum nereyi yapsam boş durmayayım yeter ki, sağ olsun işler de hiç bitmiyor:) arayan bulur

Bugün menüm karışıktı
Sabah küçük 1 tane yufka böreği 1 dilim peynir

Ara türk kahvesi

Öğle yemeği yok

Ikındı vakti 5 kaşık fellah köfte 1 kase yogurt saat 16.30 gibi yedim

Akşam yemeği yemedim

Su 2 lt spor yok temizlik var

Birde bugün yemek yaptım avmde yarın stand açılacak benden de istediler.

Apa yi ben yapamam ya. Niyet edip o niyeti bozmak sonrası bence günah. Gerçekten yapılabilecekse başlanmalı. İnşallah başarırsıniz kızlar. Basarilar🤗
Aynen bende baktım araştırdımda yapacak olanlara Rabbim kolaylık versin İnşAllah.
yani kolay degil valla . Ama millet çok güzel kilo veriyor ve çok memnun .

Hayırlı akşamlar 😊

Bu haftayı geride bırakıp Allah'ın izniyle yarından itibaren dikkat etmeye devam

Sabah :1 tavada yumurta, peynir , zeytin ,1 dilim ekmek

Öğlen: 5 yaprak sarma , 2 kaşık patates salatası

Akşam : 1 tabak kuru fasulye ,salata

1 litre su

20 dk yürüyüş

Back
X