- 30 Eylül 2014
- 6.501
- 23.819
- 348
Iç harcina göre..nekadar un ilave ediluyordu unuttum 2 kere yapmiştim .benimkiler sevmeyince birdaha yapmadim..Neye göre üstüne yağlı sos olmazsa olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iç harcina göre..nekadar un ilave ediluyordu unuttum 2 kere yapmiştim .benimkiler sevmeyince birdaha yapmadim..Neye göre üstüne yağlı sos olmazsa olur
Cok ayrıntılarını okumadım canım organ mi temizliolarmis vayyyEvet canim..niyetim organ ve kan temizliği.için ..kilo vermek için değil..
Bizde yiyen yok ben sulu köfte yapıyorum. Kendime suyunu süzüp alıyorum (çok severim oysaki) unsuz bol etli yaparımIç harcina göre..nekadar un ilave ediluyordu unuttum 2 kere yapmiştim .benimkiler sevmeyince birdaha yapmadim..
Bu seneki aşamalarda yapılacakCok ayrıntılarını okumadım canım organ mi temizliolarmis vayyy
Yok canm ben diyet yapmadan önce niyet ettim Allahım rızan için sağlıklı beslenmeye veya niyet ettim Rabbım bedenimin sağlığı için diyet yapmaya . Çünkü bozabilirim hersey olabilirCanım diyetede sağlığımız için başlamadık mı? Niye kaçamak yapınca günah demiyoruz. Sonuçta bu bedende bize emanet. Rabbim niyetimizden döndürmesin her türlü niyetten
Chiayi kafama göre kariştiriyorum sütlen yulaf keten tohumu kuru meyve varsa birazda kirik findik veya ceviz ..spordan önce hazirliyorum spor bitene kadar şişiyo.çok kati olursa birazda su ilave ediyorum sütlen çok ağir olmasin diye .üzerinede biraz tarçin..eşime denettirdim yüzünü ekşitti.Ben sade kahve asla diyordum ama şimdi büyük kurtarıcı
Chia için örnek versene bire karabuğday için
Elimde var ama değerlendiremedim
Cuma süt yasak olacakChiayi kafama göre kariştiriyorum sütlen yulaf keten tohumu kuru meyve varsa birazda kirik findik veya ceviz ..spordan önce hazirliyorum spor bitene kadar şişiyo.çok kati olursa birazda su ilave ediyorum sütlen çok ağir olmasin diye .üzerinede biraz tarçin..eşime denettirdim yüzünü ekşitti.
Ama ben severek yiyorum..
Helvayi ama kaçamaktan sayiyorum içinde bayaği bi miktar şeker var...Baliktan sonra istersen tahin ye 1-2 kaşik. Zorlanirsan 1 çay kaşiği pekmez ile kariştir.Eveeeet
Sabah 10.30 ballı tarçın kırmızı biber zencefil zerdeçal sirke ılık su
Öğlen 2 yk menemen ceviz yumurta
Ara 1 gofreti bölüştük oğlumla filtre kahve
Akşam fırında balık 1 yk fırında helva
Spor ve su yok
Şimdi yeşil çay
Küçük le wc çırpınışı devam ediyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok geç kaldık.
Yok yasak değilmiş son mesajinda belirtti..sadece tavsiye etmiyo 1 bardak sadece sütü öğün olarak acikirsiniz diyeCuma süt yasak olacak
Son çırpınışlar köprüden önceki son çıkışHelvayi ama kaçamaktan sayiyorum içinde bayaği bi miktar şeker var...Baliktan sonra istersen tahin ye 1-2 kaşik. Zorlanirsan 1 çay kaşiği pekmez ile kariştir.
Gofret de olmamiş canim...
Aidin salih kitabın da öyle diyor ama seninle aynı kan grubundan olan ineğin sütü diyor bide kutu süt yasak. Oy oyyYok yasak değilmiş son mesajinda belirtti..sadece tavsiye etmiyo 1 bardak sadece sütü öğün olarak acikirsiniz diye
Haa anladim..Son çırpınışlar köprüden önceki son çıkış
TeşekkürlerTavuk sosunda ispanak püresi iyi fikirmiş..bende denicem..menün bu arada harika..
Senin menünde 10 nummara![]()
Evet bende okumuştum o bölümü..grub A olanlara süt ve süt ürünleri pek tavsiye edilmiyor...ama ben süt ve süt ürünleri olmadan yapamam...etsiz yapabilirim..zaten etlen pek aram yok..Aidin salih kitabın da öyle diyor ama seninle aynı kan grubundan olan ineğin sütü diyor bide kutu süt yasak. Oy oyy
O da kısır gibi yedikçe yiyesin gelir o yüzden sakıncalı benceKizlar fellah köftesi kaçamak sayilirmi siz nedersiniz![]()
Aynen öyle oldu zaten..nedense ince bulgurlan yapilan şeyler çok yedirtiyo ve çok şişiriyo..bulgur pilavi ama öyle değil..O da kısır gibi yedikçe yiyesin gelir o yüzden sakıncalı bence![]()
Aynen hele yeşil mercimekli bulgur pilavıAynen öyle oldu zaten..nedense ince bulgurlan yapilan şeyler çok yedirtiyo ve çok şişiriyo..bulgur pilavi ama öyle değil..
Teşekkür ederim bi araştırayımFace de yitik şifa diye geçiyor canım. Seviyeli bi beslenme şekli incele bi. Takımda yapanlar var