Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım diyetede sağlığımız için başlamadık mı? Niye kaçamak yapınca günah demiyoruz. Sonuçta bu bedende bize emanet. Rabbim niyetimizden döndürmesin her türlü niyetten
Yok canm ben diyet yapmadan önce niyet ettim Allahım rızan için sağlıklı beslenmeye veya niyet ettim Rabbım bedenimin sağlığı için diyet yapmaya . Çünkü bozabilirim hersey olabilir 😁😁 niyet oruç gibi ciddi birsey. Oruçla bence aynı manada

Eveeeet
Sabah 10.30 ballı tarçın kırmızı biber zencefil zerdeçal sirke ılık su
Öğlen 2 yk menemen ceviz yumurta
Ara 1 gofreti bölüştük oğlumla filtre kahve
Akşam fırında balık 1 yk fırında helva
Spor ve su yok
Şimdi yeşil çay
Küçük le wc çırpınışı devam ediyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok geç kaldık.

Ben sade kahve asla diyordum ama şimdi büyük kurtarıcı
Chia için örnek versene bire karabuğday için
Elimde var ama değerlendiremedim
Chiayi kafama göre kariştiriyorum sütlen yulaf keten tohumu kuru meyve varsa birazda kirik findik veya ceviz ..spordan önce hazirliyorum spor bitene kadar şişiyo.çok kati olursa birazda su ilave ediyorum sütlen çok ağir olmasin diye .üzerinede biraz tarçin..eşime denettirdim yüzünü ekşitti.:KK70:
Ama ben severek yiyorum..

Chiayi kafama göre kariştiriyorum sütlen yulaf keten tohumu kuru meyve varsa birazda kirik findik veya ceviz ..spordan önce hazirliyorum spor bitene kadar şişiyo.çok kati olursa birazda su ilave ediyorum sütlen çok ağir olmasin diye .üzerinede biraz tarçin..eşime denettirdim yüzünü ekşitti.:KK70:
Ama ben severek yiyorum..
Cuma süt yasak olacak

Eveeeet
Sabah 10.30 ballı tarçın kırmızı biber zencefil zerdeçal sirke ılık su
Öğlen 2 yk menemen ceviz yumurta
Ara 1 gofreti bölüştük oğlumla filtre kahve
Akşam fırında balık 1 yk fırında helva
Spor ve su yok
Şimdi yeşil çay
Küçük le wc çırpınışı devam ediyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok geç kaldık.
Helvayi ama kaçamaktan sayiyorum içinde bayaği bi miktar şeker var...Baliktan sonra istersen tahin ye 1-2 kaşik. Zorlanirsan 1 çay kaşiği pekmez ile kariştir.
Gofret de olmamiş canim...

Aidin salih kitabın da öyle diyor ama seninle aynı kan grubundan olan ineğin sütü diyor bide kutu süt yasak. Oy oyy
Evet bende okumuştum o bölümü..grub A olanlara süt ve süt ürünleri pek tavsiye edilmiyor...ama ben süt ve süt ürünleri olmadan yapamam...etsiz yapabilirim..zaten etlen pek aram yok..

Back
X