Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Piskolojik olarak nasil aliştiysam artik.. bugün son kez şekerli kahve içeyim ..serbest gün yapayim dedim 1 tatli kaşiği büyük kup ile...ama 1 yudum aldim içemedim yenisini yaptim...biliyorum saçmaladim aylar oldu şekerli kahve içmeyeli alişmişken niye içiyorsun tekrar diye düşüneceksiniz..ama bu vesileylende kendimi test etmiş oldum.ve bu demek oluyorki ömür boyu kahvemde çayimda şeker olmayacak..bu beni mutlu etti..🤗

.
Maşallah ne güzel bende 6 sıradaymışım. Yıllardır....

Teşekkür ederim canım ayrıca senide tebrik ederim

Tebrik ederim cnm maşallah 🤗🤗
Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

sara_28 sara_28 maşallah sana 30 kilo eksi az bir rakam değil...tebrik ederim csnim:sampiyon:
Teşekkür ederim canım
Aslında daha fazlasınıda verip kilo verme işini şimdiye çoktan bitirmiştim ama araya hem benim hem annemin sağlık sorunları girince ancak bu kadar oldu

Teşekkür ederim canım

Vayyy süpersin tebrik ederim :KK9: :KK68:
Teşekkür ederim canım

Piskolojik olarak nasil aliştiysam artik.. bugün son kez şekerli kahve içeyim ..serbest gün yapayim dedim 1 tatli kaşiği büyük kup ile...ama 1 yudum aldim içemedim yenisini yaptim...biliyorum saçmaladim aylar oldu şekerli kahve içmeyeli alişmişken niye içiyorsun tekrar diye düşüneceksiniz..ama bu vesileylende kendimi test etmiş oldum.ve bu demek oluyorki ömür boyu kahvemde çayimda şeker olmayacak..bu beni mutlu etti..🤗
Kimyasal tadı almışsın, ne mutlu sana
Bende son 1 küçük muz kalmış, kararmış, akşam onu yesemmi diye düşünüyorum.
Dünkü konuşmaları dinledinmi? Tek öğün yapmak isteyene yapın diyor.
Hali hazırda yarın tek öğünde 3 haftam dolmuş oluyor, hiç bozmadan devam etsem mi diye kafamda soruyorum

Kimyasal tadı almışsın, ne mutlu sana
Bende son 1 küçük muz kalmış, kararmış, akşam onu yesemmi diye düşünüyorum.
Dünkü konuşmaları dinledinmi? Tek öğün yapmak isteyene yapın diyor.
Hali hazırda yarın tek öğünde 3 haftam dolmuş oluyor, hiç bozmadan devam etsem mi diye kafamda soruyorum
Bence tam olarak uy seviyelere ..ilerde zayif düşebilirsin caim ...2 mesajini dinledim 3.cüsünüde biraz sonra dinlerim....

Teşekkür ederim canım ayrıca senide tebrik ederim

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım
Aslında daha fazlasınıda verip kilo verme işini şimdiye çoktan bitirmiştim ama araya hem benim hem annemin sağlık sorunları girince ancak bu kadar oldu

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım
Bende ideal kilomla mezun olmuştum ama yine buradayım

Back
X