Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay ben şoklardayım.
Bizimkilere tost
Çay ve üçü bir arada yaptım
.
Hani ben tost diye deliriyordum???
Demek ki ben değil nefsm deliriyormş
Kendime
Bir parça yeşil çay hakiki annem toplayıp getirmişt,☺
Minnacık sinameki.
Minnacık da toz zencefilli çay yaptım.
Az önce içim kazınır gibi oldu ama tosta bakmadım bile inşallah böyle devam eder
Ahmet Bey'in fırçalatı da kulağımda ,ne o öyle mıy mıy mıy☺☺ ben yapamam diyen yamasın zaten
Onun o konuşmalari yokmu..bazen güldürüyor beni..:-)

Onun o konuşmalari yokmu..bazen güldürüyor beni..:-)
Ilk dinlediğimde ne kadar agresif diyordum, meğer adamı çileden çıkarmışlar. Ben onun kadarda dayanamadım, ilk günden bozan kişiye karşı hâlâ öfkeliyim :KK70: :KK70: .
Bazen onunla beraber bende kızıyorum, yeter artık insanin sabrını sınamayın diyorum

Mthn83 Mthn83
Lonely single girl Lonely single girl
gezegenfeza gezegenfeza
oynakbasi34 oynakbasi34
Hadi hayirlisi olsun Allah sonuna kadar devam etmeyi nasip etsin bize. .az önce niyetimi ettim...yarin seviye 1 başliyor..:KK39:
Amin ,ya ne güzel şimdiden acıktım gibi ama mutfağa girmek bile gelmiyor içimden ,Rabbim tamamlamayı nasip etsin hepimize .
Bir de kendisini tedaviye başlayan vücuda 1 yudum şeker vs,girerse sistem bozuluyormuş ya, çoook çok dikkatli olacağım inşallah

Evet arkadaşlarrr
Geçen geceyi hatırlayan varsa açlıktan uyuyamadım ekmekle bal yedim çay içtim demiştim
Yine açlık çekiyorum ama içimden mutfağa gidip bir şeyler yemek gelmiyor hamd olsun, ilk gün heyecanı bu duyguları paylaşmak istiyorum nedense☺
İyi geceler bugün de temizlik yaptım buraları da temizleyem :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :confused:
Artık kesintisiz menü paylaşacağım sonuçta kaçamak vs yok☺

Ilk dinlediğimde ne kadar agresif diyordum, meğer adamı çileden çıkarmışlar. Ben onun kadarda dayanamadım, ilk günden bozan kişiye karşı hâlâ öfkeliyim :KK70: :KK70: .
Bazen onunla beraber bende kızıyorum, yeter artık insanin sabrını sınamayın diyorum
Stres toksin yapıyor. Ödem yapıyor. Sakin sakin 🤪
Mthn83 Mthn83
Lonely single girl Lonely single girl
gezegenfeza gezegenfeza
oynakbasi34 oynakbasi34
Hadi hayirlisi olsun Allah sonuna kadar devam etmeyi nasip etsin bize. .az önce niyetimi ettim...yarin seviye 1 başliyor..:KK39:
Allah niyetinizi kabul etsin. Tamamına erdirsin. Şifa versin inşallah 😘
Evet arkadaşlarrr
Geçen geceyi hatırlayan varsa açlıktan uyuyamadım ekmekle bal yedim çay içtim demiştim
Yine açlık çekiyorum ama içimden mutfağa gidip bir şeyler yemek gelmiyor hamd olsun, ilk gün heyecanı bu duyguları paylaşmak istiyorum nedense☺
İyi geceler bugün de temizlik yaptım buraları da temizleyem :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :temizlik: :confused:
Artık kesintisiz menü paylaşacağım sonuçta kaçamak vs yok☺
:KK9::KK9::KK9:

Back
X