- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
Sen bilmiyorsun diye yazmadım. Beslenme hakkında konuşuyor ama o da diyetisyen değil dedim sadeceEvet canim biliyorum diyetisyen olmadiğini ben öyle söyledim..çok bilgili biri Canan Karatay hanim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bilmiyorsun diye yazmadım. Beslenme hakkında konuşuyor ama o da diyetisyen değil dedim sadeceEvet canim biliyorum diyetisyen olmadiğini ben öyle söyledim..çok bilgili biri Canan Karatay hanim..
yok ben herzamanki gibi hayatima devam ediyorum..Kızlar gidip marketten stok yaptiniz mi merak ettim. Millet marketi talan etmis
Menulerin dengesizdi demekVaktiyle benim göbeğimi az çatlatmadılar![]()
, hele @Iydzynp herkese nazar boncuğu dağıtırdı, bana yok
![]()
.
Şimdi ben ona vermiyorum![]()
Onun o konuşmalari yokmu..bazen güldürüyor beni..Ay ben şoklardayım.
Bizimkilere tost
Çay ve üçü bir arada yaptım
.
Hani ben tost diye deliriyordum???
Demek ki ben değil nefsm deliriyormş
Kendime
Bir parça yeşil çay hakiki annem toplayıp getirmişt,☺
Minnacık sinameki.
Minnacık da toz zencefilli çay yaptım.
Az önce içim kazınır gibi oldu ama tosta bakmadım bile inşallah böyle devam eder
Ahmet Bey'in fırçalatı da kulağımda ,ne o öyle mıy mıy mıy☺☺ ben yapamam diyen yamasın zaten
Ben gerek görmedim. Bizim burada marketlerde sadece kolonya yok. Onun haricinde hersey duruyor. Bir bizim alt komşu taşı taşı ne enerjisini bitirebilidi, ne de marketiKızlar gidip marketten stok yaptiniz mi merak ettim. Millet marketi talan etmis
Evet, damak tadıma göre yiyordumMenulerin dengesizdi demek
Benin menüler de eh işte diyetisyen ne derse![]()
Ilk dinlediğimde ne kadar agresif diyordum, meğer adamı çileden çıkarmışlar. Ben onun kadarda dayanamadım, ilk günden bozan kişiye karşı hâlâ öfkeliyimOnun o konuşmalari yokmu..bazen güldürüyor beni..![]()
AldımEvet niyetler alındı inşallah. Takım olarakta niyetimizi alalım kızlar.
Amin ,ya ne güzel şimdiden acıktım gibi ama mutfağa girmek bile gelmiyor içimden ,Rabbim tamamlamayı nasip etsin hepimize .Mthn83
Lonely single girl
gezegenfeza
oynakbasi34
Hadi hayirlisi olsun Allah sonuna kadar devam etmeyi nasip etsin bize. .az önce niyetimi ettim...yarin seviye 1 başliyor..![]()
Hepimize şifa olsun inşallahMthn83
Lonely single girl
gezegenfeza
oynakbasi34
Hadi hayirlisi olsun Allah sonuna kadar devam etmeyi nasip etsin bize. .az önce niyetimi ettim...yarin seviye 1 başliyor..![]()
Stres toksin yapıyor. Ödem yapıyor. Sakin sakinIlk dinlediğimde ne kadar agresif diyordum, meğer adamı çileden çıkarmışlar. Ben onun kadarda dayanamadım, ilk günden bozan kişiye karşı hâlâ öfkeliyim![]()
.
Bazen onunla beraber bende kızıyorum, yeter artık insanin sabrını sınamayın diyorum
Allah niyetinizi kabul etsin. Tamamına erdirsin. Şifa versin inşallahMthn83
Lonely single girl
gezegenfeza
oynakbasi34
Evet arkadaşlarrr
Geçen geceyi hatırlayan varsa açlıktan uyuyamadım ekmekle bal yedim çay içtim demiştim
Yine açlık çekiyorum ama içimden mutfağa gidip bir şeyler yemek gelmiyor hamd olsun, ilk gün heyecanı bu duyguları paylaşmak istiyorum nedense☺
İyi geceler bugün de temizlik yaptım buraları da temizleyem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Artık kesintisiz menü paylaşacağım sonuçta kaçamak vs yok☺