- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Tren çarpmış gibiyim her yerin ağrıyor. Bide boğazım çok kötü.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Tren çarpmış gibiyim her yerin ağrıyor. Bide boğazım çok kötü.
Sitede sorun var donup duruyor hava güzel temizliğe vurdum kendimi camlar pırıl pırıl oluyorKimse yok millet neredesiniz gezmeee mi gittinizbiz evdeyiz korkudan
belki hava almaya çıkarız sokağa ama sadece sokağa
![]()
Bizde akşam üstü sonkez bi avm yapmak zorundayız çocuklara ayakkabı ve ince mont almam lazım. Allahtan gitcegimiz avm kapalı alan değil. Sonrasında bende günlük dışarı çıkarırım hava güzel oldukça çünkü 2 hafta evdeler hem onlar kafayı yer hem benKimse yok millet neredesiniz gezmeee mi gittinizbiz evdeyiz korkudan
belki hava almaya çıkarız sokağa ama sadece sokağa
![]()
Evet püsküütüm.Herhalde bir önceki listeye baktı, diye düşündüm ben.
Olabilir böyle şeyler monişim.. sorun yok.
Herkesin keyfi yerinde olsun.![]()
evet canım 1 önceki listede adın var, sonraki güncel liste37 . Ci sırada gözüküyorum ben mi yanlış gördüm
Oh iyi yaptın benim oglanda dün çıkmadı bugün çıkarayım dedim 1 saat yarın da cikmicaz full temizlik yapcaz. Bu durumdan en güzel faydalanan ev ler olcak heraldeSitede sorun var donup duruyor hava güzel temizliğe vurdum kendimi camlar pırıl pırıl oluyor![]()
Kaptanım ben 81.1cikiyorum yaaa reglidendir demi*** 10. Takım 666. ETAP ***
moni (96,0///%)
Ekrl (62,7///%)
sara_28(76,5///% )
gezegenfeza(69,5///%)
Antepia27 (117,6///%)
yst38(82,2///%)
lydznp (77,4///%)
reklam(65,7///%)
nairobi (82,7///%)
Canevim(69,2///%)
nilsub (84,0///%)
eddaak(80,4///%)
jtaime020626 (75,4///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi
baby_cat(77,3///%)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2019
Fitimfitsinfit (82,1///%) 530. etapta bildirimli 79 kg ile izne ayrılan üye.
Gonulbagi(71,3///%)575. etapta 62,2 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
YaKaMoZz-z (63,8///%)554. etapta 66,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
60kiloyum (/89,6//%)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
Tamam dur kaptanım anladım sorun yokevet canım 1 önceki listede adın var, sonraki güncel liste
ve dün listeye tekrar girdiğin için sonraki analizde olacaksın.![]()
bende evdeki eliptik bisikleti kullanmaya baslicam
Bende alışverişe gittim bugün bı tek kolanya bitmiş kalan herşey vardı marketler de ama ben Balıkesir'de küçük bı ilçe de yaşıyorumHayirli günler arkadaşlar 2 saat önce alişverişteydik..deli oldum
Tiklim tiklimdi..ne tuvalet kağidi selpak ne mskarna un maya .sivi sabun konserve....raflar bomboştu...bendemi bi anormalik var yoksa milletemi..yarim yamalak alişverişimi yapip geldik...