Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar 😊 internetim yok ugrayamiyorum
Memlekete gideceğim izne ayrilabiliyor muyum kaptanım moni moni
Sabah : peynir , zeytin , 1 dilim ekmek

Öğlen : 1 kase çorba

Akşam : 1 kepçe çorba , 3 kaşık yoğurtlu makarna

1 litre su

Yürüyüş yok

Veeee burdada tatil ilan edildi yandık ki ne yandık 😏😏🤯🤯🤯 kim bilir ne kadar sürecek . Her yerleri kapatıyorlar eczane ve ufak marketler hariç ☹️☹️Allahım sonumuzu hayır etsin . Ve Fransa’nın Cumhurbaşkanı hiç Birşey yapmıyor . 3 cü evreye girilmiş burda ama sırf parası gitmesin diye açıklama yapmıyor . Hastanelerde doğru düzgün hiç Birşey yokmuş maske eldiven . 56 Sağlık çalışanına bulaşmış bile 🤯🤯 Rabbim sen koru hepimizi bu zamana kadar soguk kanlıydım ama bundan sonra paniklemeye gerek var mi bilemedim 🤔 ya kendimi zerre düşünmüyorum ama çocuklarımı Rabbim korusun onlara Birşey olursa dayanamam . Yüce Rabbim sen cümle Muhammed ümmetini koru amin . Kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin .

Veeee burdada tatil ilan edildi yandık ki ne yandık 😏😏🤯🤯🤯 kim bilir ne kadar sürecek . Her yerleri kapatıyorlar eczane ve ufak marketler hariç ☹☹Allahım sonumuzu hayır etsin . Ve Fransa’nın Cumhurbaşkanı hiç Birşey yapmıyor . 3 cü evreye girilmiş burda ama sırf parası gitmesin diye açıklama yapmıyor . Hastanelerde doğru düzgün hiç Birşey yokmuş maske eldiven . 56 Sağlık çalışanına bulaşmış bile 🤯🤯 Rabbim sen koru hepimizi bu zamana kadar soguk kanlıydım ama bundan sonra paniklemeye gerek var mi bilemedim 🤔 ya kendimi zerre düşünmüyorum ama çocuklarımı Rabbim korusun onlara Birşey olursa dayanamam . Yüce Rabbim sen cümle Muhammed ümmetini koru amin . Kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin .
Allah korusun canım, kalabalık yerlerden uzak durun

İyi akşamlar Kızlar. Kayınvalidem hastaneye kaldırıldığı için aranızdan ayrılmıştım. İki hafta hastanelerdeydik, sonunda vefat etti. 56 yaşında kanserden gitti 😔 üç hafta oldu.

Bir haftadır online diyet yapıyorum. Sabah tartıldım 1,2 kg vermişim. Sizler nasılsınız? Mezun olan var mı? Allah hepinizin gönlündekini versin 🙏🏻❤️

İyi akşamlar Kızlar. Kayınvalidem hastaneye kaldırıldığı için aranızdan ayrılmıştım. İki hafta hastanelerdeydik, sonunda vefat etti. 56 yaşında kanserden gitti 😔 üç hafta oldu.

Bir haftadır online diyet yapıyorum. Sabah tartıldım 1,2 kg vermişim. Sizler nasılsınız? Mezun olan var mı? Allah hepinizin gönlündekini versin 🙏🏻❤️
Başınız sağolsun allah rahmet eylesin rabbim mekanını cennet etsin

:KK5: 20 MART HEDEFLERİMİZİ YAZALIM:KK5:

moni moni 96 >> hedef 94,9 >>
Nergis 35 Nergis 35 62,7 >> hedef 62 >>
sara_28 sara_28 76,5 >> hedef 76>>
gezegenfeza gezegenfeza 69,5>> hedef 69,2>>
Antepia27 Antepia27 117,6 >> hedef ?115.9
Mthn83 Mthn83 82,2>>hedef 79>>
lydznp lydznp 77,4 >> hedef 76,8 >>
R reklam 65,7 >> hedef 65,1>>
N nairobi 82,7 >> hedef 82>>
Esmeray34 Esmeray34 69,2 >> hedef 68,6>>
nilsub nilsub 84 >> hedef ? >>
Eddaak Eddaak 80,4 >> hedef 79,9>>
@Baby Cat 77,3>> hedef 75 >>
F Fitimfitsinfit 82,1
>> hedef 81,3 >>
jtaime020626 jtaime020626 75,4
>> hedef 74,6 >>
G Gonulbagi 71,3 >> hedef 70,5>>
YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z 63,8
>> hedef 62,3>>
60kiloyum 60kiloyum 89,6 >>hedef ? >>

Antepia27 Antepia27 nilsub nilsub
60kiloyum 60kiloyum kızlar cuma hedeflerinizi yazın.

Evet bomba geliyor :rolleyes:

Kızlar menüm

moni moni lydznp lydznp

Öğlen 13.00 da
Peynir domates salatalık has. yumurta 2 tane çiğ köfte

Akşam 19.00'da balık salata

2 lt su 60 dk yürüyüş dışarıda
:KK9: :KK9:
Gulhan1 Gulhan1 canım
1saat 5 dkk tempolu yürüyüş
20 dkk normal yürüyüş
12 dkk bölgesel hareket
50 squat
30 ip atladım çok şükür

bugün ekmek yedim ondan mı bilmiyorum ama. Galiba acıktırdı beni 😕yemediğim günler daha da toktum bundan sonra yine yok ekmek 🥖
Ekmek açlığı tetikliyor. Bir başladın mı çekirdek gibi. Yemeden duramıyorsun. 🙄
Bugün bir arkadaşın düğünü vardı, iptal olmuş.
Az önce bir haber geldi, 2 hafta marketler kapanacakmis diye, gittim çok lazım olanlardan alıyım diye, hiçbirşey yok :KK70: :KK70: :KK70:
Bizim buralar sakın. Son 2 gün yagmalanmis ama depolar dolu takviye yapıyoruz diyor market çalışanı. Yani hiç gerek yokmus 😊
Tamam madem bundan sonra senide etiketlerim ama diğerlerinin gözüne gözüne sokmak için onlarida etiketlerim :KK70:
Çok ayıp 🤦‍♀️
Göze sokmak ne demek? Bu hafta ben kazandım diye mi bunlar🤪
Veeee burdada tatil ilan edildi yandık ki ne yandık 😏😏🤯🤯🤯 kim bilir ne kadar sürecek . Her yerleri kapatıyorlar eczane ve ufak marketler hariç ☹☹Allahım sonumuzu hayır etsin . Ve Fransa’nın Cumhurbaşkanı hiç Birşey yapmıyor . 3 cü evreye girilmiş burda ama sırf parası gitmesin diye açıklama yapmıyor . Hastanelerde doğru düzgün hiç Birşey yokmuş maske eldiven . 56 Sağlık çalışanına bulaşmış bile 🤯🤯 Rabbim sen koru hepimizi bu zamana kadar soguk kanlıydım ama bundan sonra paniklemeye gerek var mi bilemedim 🤔 ya kendimi zerre düşünmüyorum ama çocuklarımı Rabbim korusun onlara Birşey olursa dayanamam . Yüce Rabbim sen cümle Muhammed ümmetini koru amin . Kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin .
Korkudan Allah'a sığınmak lazım. Ben neden korktuysam başıma geldi. Çok şükür artık dünyalık hicbirseyden korkmuyorum. Ne gelirse Allah'tan bir sınavdır. Bu da bir sınav. Bak insanlar komşusu aç kalacak mı diye düşünmeden raflara saldırdı. Biz sağlıklı besleyelim çocuklarımızı. Temizliklerine, hijyene dikkat edelim. Allah in izniyle bizde çok ağır geçmeyecek bu dönem.
Amerikada Mehmet Öz Türkler gibi el yıkayın diye TV de el yıkamayı öğretmiş. Taharretli klozet satışları patlamış. Bu hastalik; temizlikten Bihaber insanları çok vurdu. Düşün bir; koca Avrupayi topla İtalya'daki olum kadar ölüm olmadı. O rakamlara bakma. Hepsi insanlara korku salmak için. Sars mars virüsleri her yerde göründü ama türkiye ye gelmedi. Sebep temizlik 😏
Çok düşünmemek gerek 😘
Uzun oldu. Sende hakkını helal et 😊

Bir haftadır online diyet yapıyorum. Sabah tartıldım 1,2 kg vermişim. Sizler nasılsınız? Mezun olan var mı? Allah hepinizin gönlündekini versin 🙏🏻
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

Bir haftadır online diyet yapıyorum. Sabah tartıldım 1,2 kg vermişim. Sizler nasılsınız? Mezun olan var mı? Allah hepinizin gönlündekini versin 🙏🏻
Başınız sağ olsun
Rabbim merhametiyle muamele etsin inşallah

Başınız sağ olsun canım

Allah korusun canım sen önlemini al Allaha emanet

Back
X