Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Burda okullar tatile girdi ...5 hafta..dersleri çocuklara ben yaptiracağim....offff...🤕
Valla burasında tatil oldu kaç hafta beli degil ama benimkiler küçük ders flan yok çok şükür 🤲🏻Allahım kolaylık versin inşAllah . Çocuklar evdeykem cok zor . Yarından itibaren eşim ve kaynımda evdeler yandık valla 😱😱😱😱

Valla burasında tatil oldu kaç hafta beli degil ama benimkiler küçük ders flan yok çok şükür 🤲🏻Allahım kolaylık versin inşAllah . Çocuklar evdeykem cok zor . Yarından itibaren eşim ve kaynımda evdeler yandık valla 😱😱😱😱
Yandikki ne yandik....inşallah stressten diyetimizi bozmayiz

İyi akşamlar kızlar
Sabah
1 elma
1 avuç çiğ badem
2 adet minik küp galeta

Akşam
1 kase kıymalı brüksel lahanası
1 kase mantar çorbası
Salata

Spor 20 dk eliptik
dahada yapardım ama niyeyse bugün kendimi çok yorgun hissediyorum. 15 tatilde bile değişen düzeni sevmezken şimdi nezaman kadar süreceği belli olmayan bi dön3me girdik dışarıda çıkamıyoruz. Nasıl olcak bilemiyorum inş biranönce kaybolup gider şu virüs bizde eski düzenimize döneriz

Merhaba arkadaşlar ❤☺👋🏻
Bugün bomba gibi başlayacaktım ki 11.00’de uyandım 😄 Yani kahvaltıyı atlamak büyük hata ama oldu işte ☺
öğlen brokoli, ayran, 3yk kepekli makarna
Akşam ton balıklı, sebzeli 6yk kepekli makarna olacak.
Whatsapp tan diyet yapmak çok güzel. Her istediğimi soruyorum. Başlamayı düşünen barsa tavsiye ederim.
Makarna ekmek yerine mi?

Ayy kızlar Fransa’da durum baya vahim 😱😱 Allahım sonumuzu hayır etsin inşAllah .
Burada da okullar 2 hafta tatil. Az önce camiden anaon yapıldı. Salgın nedeni ile vakit namazları ve cuma namazlarını evinizde kılın diye. Ama bizim iş yeri bana evden çalışabilirsini demedi bile. Bende mecbur yıllık izin aldım. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Ben küçükten dolayı refakat izindeyim.
Çalışıyor olsam kesin nöbetteydim. Bide hastaneden çıkıp eve gelmek var.
Sağlık bakanlığı süt izni kullanan personelin izinlerini iptal etmiş. Tüm izinleri iptal etmiş.
C cnncnsu sen nobettesin biliyorum. Buraya gelip yazmaya vaktin olmayacak ama dışarıda neler oluyor? :110:

Yandikki ne yandik....inşallah stressten diyetimizi bozmayiz
tek korkum bu gerçekten. Çocuklar evde olunca insanın komple düzeni bozuluyor .
kocam yetmemiş gibi birde 1.5 yıldır kaynım. Başımızda ☹️☹️☹️☹️Valla canım ne olacak halimiz şimdi hiç evden çıkmama olursa nehalt edecez 😱😱😱

tek korkum bu gerçekten. Çocuklar evde olunca insanın komple düzeni bozuluyor .
kocam yetmemiş gibi birde 1.5 yıldır kaynım. Başımızda ☹☹☹☹Valla canım ne olacak halimiz şimdi hiç evden çıkmama olursa nehalt edecez 😱😱😱
Un alın canım. Bizler yemek yapmayı biliyoruz şükür. Tüm hayatı hazır yiyecekler olan insanlar ne yapsın

Menüm
Sabah
1 kase yogurt
7 hurma

ögle
Avuç içi kadar Buharda pişmiş
Karnabahar
Brokoli
Havuç
3 kıyma köfte (0 yag)

ara ögün
1 portakal

akşam
Bugün tipik hazırladığım yemeklerden yedim
4 çorba kaşığı bulgur
1 orta boy çorba kasesi patlican kebabı

su 3 litre olcak
Spor
50 dkk tempolu yürüyüş
10 dkk normal yürüyüş
10 dkk bölgesel hareket
60 ip atladım
Çok şükür
Gulhan1 Gulhan1 abla bugün kızımın doğum günü .
kusura bakmayın bu akşama özel yiyecem .
yarın hiç Birşey olamamış gibi devam edecem söz .

ara
sade Türk kahvesi
1 kupa adaçayı

öğlen 12.40
4 ızgara köfte
4-5 yk salata

ara
1 kupa detoks çayı

akşam 19.00
4 adet fırında zeytinyağ eklenmiş mezgit balığı (derisi yenmedi)
zeytinyağ eklenmiş 4 yk siyez bulguru
salata
toplamda 7-8 adet çiğ kuruyemiş

az sonra 1 kupa bitki çayı içerim. kabuk tarçın olabilir.

yatana kadar su 2 lt olur

30 dk tempolu yürüyüş

Back
X