- 21 Ekim 2019
- 5.288
- 26.341
- 548
Haklısın canım evde yoktu ama boll yeşillik yedimGüzel menü ama sabah çiğ çerez ve sebzede olsa iyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım evde yoktu ama boll yeşillik yedimGüzel menü ama sabah çiğ çerez ve sebzede olsa iyiydi
Valla burasında tatil oldu kaç hafta beli degil ama benimkiler küçük ders flan yok çok şükürBurda okullar tatile girdi ...5 hafta..dersleri çocuklara ben yaptiracağim....offff...![]()
Yandikki ne yandik....inşallah stressten diyetimizi bozmayizValla burasında tatil oldu kaç hafta beli degil ama benimkiler küçük ders flan yok çok şükürAllahım kolaylık versin inşAllah . Çocuklar evdeykem cok zor . Yarından itibaren eşim ve kaynımda evdeler yandık valla
![]()
Makarna ekmek yerine mi?Merhaba arkadaşlar ❤☺
Bugün bomba gibi başlayacaktım ki 11.00’de uyandımYani kahvaltıyı atlamak büyük hata ama oldu işte ☺
öğlen brokoli, ayran, 3yk kepekli makarna
Akşam ton balıklı, sebzeli 6yk kepekli makarna olacak.
Whatsapp tan diyet yapmak çok güzel. Her istediğimi soruyorum. Başlamayı düşünen barsa tavsiye ederim.
Burada da okullar 2 hafta tatil. Az önce camiden anaon yapıldı. Salgın nedeni ile vakit namazları ve cuma namazlarını evinizde kılın diye. Ama bizim iş yeri bana evden çalışabilirsini demedi bile. Bende mecbur yıllık izin aldım. Allah sonumuzu hayır etsin inşallahAyy kızlar Fransa’da durum baya vahimAllahım sonumuzu hayır etsin inşAllah .
Sağlık bakanlığı süt izni kullanan personelin izinlerini iptal etmiş. Tüm izinleri iptal etmiş.Ben küçükten dolayı refakat izindeyim.
Çalışıyor olsam kesin nöbetteydim. Bide hastaneden çıkıp eve gelmek var.
tek korkum bu gerçekten. Çocuklar evde olunca insanın komple düzeni bozuluyor .Yandikki ne yandik....inşallah stressten diyetimizi bozmayiz
Un alın canım. Bizler yemek yapmayı biliyoruz şükür. Tüm hayatı hazır yiyecekler olan insanlar ne yapsıntek korkum bu gerçekten. Çocuklar evde olunca insanın komple düzeni bozuluyor .
kocam yetmemiş gibi birde 1.5 yıldır kaynım. Başımızda ☹☹☹☹Valla canım ne olacak halimiz şimdi hiç evden çıkmama olursa nehalt edecez![]()
durumunu kontrol eder yazarım cnaımcımmoni kaptanım ben memlekete geldim . Tartım ı getirmeyi unutmuşum . İzne ayrılma gibi bir durumum var mı yoksa sizi zora sokmak istemiyorum . Ayrılmak zorunda kalacağım
![]()
Valla canım evde 30 kilo un varUn alın canım. Bizler yemek yapmayı biliyoruz şükür. Tüm hayatı hazır yiyecekler olan insanlar ne yapsın
Neyse canım sen öyle sanmaya devam et.Burada umreden gelenleri özel bir yurda yerleştirdiler. Taramalar kontroller filan. Burada vaka yok şükür herşey tedbir amaçlı
Yapacak birşey yok.Neyse canım sen öyle sanmaya devam et.![]()
ne kadar kalacaksın canımİzine ayrilmakta istemiyordum tartımı unutmuşum eşimde almazkilo bildirimi yapamiyacagim
![]()