Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sabah
1 kase yogurt
7 hurma

ögle
Avuç içi kadar Buharda pişmiş
Karnabahar
Brokoli
Havuç
3 kıyma köfte (0 yag)

ara ögün
1 portakal

akşam
Bugün tipik hazırladığım yemeklerden yedim
4 çorba kaşığı bulgur
1 orta boy çorba kasesi patlican kebabı

su 3 litre olcak
Spor
50 dkk tempolu yürüyüş
10 dkk normal yürüyüş
10 dkk bölgesel hareket
60 ip atladım
Çok şükür
Gulhan1 Gulhan1 abla bugün kızımın doğum günü .
kusura bakmayın bu akşama özel yiyecem .
yarın hiç Birşey olamamış gibi devam edecem söz .
senin iradene güveniyorum canim..Kizinin doğum günüde kutlu olsun nice sağlikli mutlu yillara..:KK36:
Ayrica menünde güzel...👍

Menüm
Sabah
1 kase yogurt
7 hurma

ögle
Avuç içi kadar Buharda pişmiş
Karnabahar
Brokoli
Havuç
3 kıyma köfte (0 yag)

ara ögün
1 portakal

akşam
Bugün tipik hazırladığım yemeklerden yedim
4 çorba kaşığı bulgur
1 orta boy çorba kasesi patlican kebabı

su 3 litre olcak
Spor
50 dkk tempolu yürüyüş
10 dkk normal yürüyüş
10 dkk bölgesel hareket
60 ip atladım
Çok şükür
Gulhan1 Gulhan1 abla bugün kızımın doğum günü .
kusura bakmayın bu akşama özel yiyecem .
yarın hiç Birşey olamamış gibi devam edecem söz .
Doğum günü kutlu olsun kızının nice güzel sağlıklı yaşlara ❤️

Bende bigün enümü yazayim..

Öylen...12:kk77:
2 haşlanmiş yumurta
2 dilim kaşar
3 kaşik yoğurt
1 avuç ceviz
2 yem.kaş. Tahin
1 kapya biber
1 salatalik
2 zeytin

Akşam.18 ..:kk77:
1 tabak sarimsak yoğurtlu mercimek köftesi
1 kaze salata...

Akşam yemeğini Saniye Bariş örnek menü tarifinden yaptim tavsiye ederim lezzetliydi...

2 haşlanmiş yumurta
2 dilim kaşar
3 kaşik yoğurt
1 avuç ceviz
2 yem.kaş. Tahin
1 kapya biber
1 salatalik
2 zeytin

1 kaze salata...

Akşam yemeğini Saniye Bariş örnek menü tarifinden yaptim tavsiye ederim lezzetliydi...

benim de aklımdaydı. nasip olursa bir akşam deneyeceğim.

Valla burasında tatil oldu kaç hafta beli degil ama benimkiler küçük ders flan yok çok şükür 🤲🏻Allahım kolaylık versin inşAllah . Çocuklar evdeykem cok zor . Yarından itibaren eşim ve kaynımda evdeler yandık valla 😱😱😱😱
Benim ki 4 haftadır istirahatlı, üstüne iş yerleride kapanırsa oğlanlarda evde olacak.
Neyse artık bunada şükür, oturmak yok

Kaynin neden sizdeki
aman geldiğinden berli bizde işte akıl edipte bekar evine gitmedi abisinde akıl edip bekar evine koymadı tabii ekmek elden su gölden ne kira derdi var ne fatura derdi nede vergi derdi . Niye gitsin ki
senin iradene güveniyorum canim..Kizinin doğum günüde kutlu olsun nice sağlikli mutlu yillara..:KK36:
Ayrica menünde güzel...👍
cok sağol abla 🥰Allah razı olsun . Aman ben bu kadar kötü ve pis dünyaya çocuk getirdiğim için pişmanım ☹️Ama yinede canları sağolsun
Doğum günü kutlu olsun kızının nice güzel sağlıklı yaşlara ❤
teşşekür edrim 🥰amin inşAllah

Yeni haberlerle göğsüm şişti sanırım korkmaya başladım panik atak ve ciddi derecede anksiyete rahatsızlığım var 😔
Benimde oldu kesin panik atak anksiyete acilde aldım solugu dr muayene etti herşey normal hissetiklerin psikolojik dedi nefes darligi başladı öğleden sonra hastaneye gelme bu sebeplerden dedi yurtdusindan gelen biriyle temas kurmadiysan sıkıntı yok dedi

Eve gidince menümü paylascam kızlar 👍

Benimde oldu kesin panik atak anksiyete acilde aldım solugu dr muayene etti herşey normal hissetiklerin psikolojik dedi nefes darligi başladı öğleden sonra hastaneye gelme bu sebeplerden dedi yurtdusindan gelen biriyle temas kurmadiysan sıkıntı yok dedi

Çok geçmiş olsun ya bu kadar kötü oluyorsan bence tiye flan bakma

Oofff eve kapandık yürüyüş yapamioz bisi yapamioz🙄
Kızlar Bi kaç güne marketlerde kapanacak belirli günler açık olacakmış haberiniz olsun. Stoklayanlar haklı çıktı. Eli kulağında. Ve yarım gün sokağa çıkma yasağı gelecek. Farkındaysanız hersey çok hızlı gerçekleşiyor hazırlıklı olun ve bence asla dışarı cikmayin zorunda kalmadıkça 🙄

2 haşlanmiş yumurta
2 dilim kaşar
3 kaşik yoğurt
1 avuç ceviz
2 yem.kaş. Tahin
1 kapya biber
1 salatalik
2 zeytin

1 kaze salata...

Aklımda birgün yapacam

Geçmiş olsun canım

Burda da izin mi yapsak🙄
Burayada virüs sebebi ile kapatma zorunluluğu gelene kadaftsana izin yok :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Oofff eve kapandık yürüyüş yapamioz bisi yapamioz🙄
Kızlar Bi kaç güne marketlerde kapanacak belirli günler açık olacakmış haberiniz olsun. Stoklayanlar haklı çıktı. Eli kulağında. Ve yarım gün sokağa çıkma yasağı gelecek. Farkındaysanız hersey çok hızlı gerçekleşiyor hazırlıklı olun ve bence asla dışarı cikmayin zorunda kalmadıkça 🙄
Gün aşırı marketler açılacak. Çok da stoklamaya gerek yok şimdilik Hoppa

Back
X