- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Bizde de aynı P perih demek herkes öyle, ama benimki birkaç aydır evde bir de beni düşünün, sezon bitince yarım maaşla devam ediyor, ne gğzel bu ay başlayacaktı, bir de benimki ne güzel söz söyler ne sarılır,ne ilgi bilmemne malum ben yaşlandım deyip çıkıyor işin içinden ,ben böyleyim diyor çıkıyor her sene kış sezonunda böyleyiz bezdum ya ama olsun alıştımfransadayız biz canım
ayy aynı ben sinirler tavan yapıyor ara sıra
ay hepsi mi aynı bu kocaların Birşey söylüyorsun hemen bir sinirnasıl geçecek bu 15-20 gün yaa
![]()
Normalde ben ı kadar güler yüzlüyümdür ki uyurken bile gülümserdim :) hatta var ya iş görüşmelerinde anlaşamadığımızda ama çok güzel gülümsüyorsun anlaşsak mı ne diyen işverenler oldu abkın yeminle abartmıyorum
Ama şu son iki üç senedir aynanın karşısından geçerken hep dikkat ediyorum suratım asık, gülümsüyorum o kadar yapmacık ki kendime bile yabancılaştım ya sahte gülümseme içimden gelmiyor ,çok üzücü beni bu hale getirenler utansın ne diyim
Ama şu son iki üç senedir aynanın karşısından geçerken hep dikkat ediyorum suratım asık, gülümsüyorum o kadar yapmacık ki kendime bile yabancılaştım ya sahte gülümseme içimden gelmiyor ,çok üzücü beni bu hale getirenler utansın ne diyim