• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhabalar, hatırladığım kadarıyla doldurdum formu. Kilomu ölçtüm sonunda 70 olmamışım henüz 😆

İsminiz (İsteğe Bağlı ): natsume
Yaşınız : 29
Boyunuz: 162
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evden çalışmalara devam ediyoruz
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (19 aylık)
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: muğla
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası aldığım kilolaro bu grupta verip mezun oldum fakat karantina döneminde eve tıkılnca tekrar aldım çündü durmuyoruz yiyoruz🙆🏻‍♀️
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha sağlıklı olmak için öncelikli sonrasında artık alışveriş yapmak istiyorum 😹
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) daha önce sanırım 2. Takımda yarıştım. Düğün zamanı ayrıldım ordan doğumdan sonra döndüğümde kapalıydı bu gruptan devam ettim. Kullanıcı adı değişikliğim bir kere oldu ama şuan hatırlamıyorum önceki adı. Yarışma verilerinde var sanırım bu bilgiler :)
Şu anki kilonuz: 78.3
Hedef kilonuz: 62

kız o 78.3 nedir :KK57::KK57::KK57: yoksa 68.3 mü yazacaktın :işsiz:

merhabalar, hatırladığım kadarıyla doldurdum formu. Kilomu ölçtüm sonunda 70 olmamışım henüz 😆

İsminiz (İsteğe Bağlı ): natsume
Yaşınız : 29
Boyunuz: 162
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evden çalışmalara devam ediyoruz
Evli/bekar: evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (19 aylık)
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: muğla
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası aldığım kilolaro bu grupta verip mezun oldum fakat karantina döneminde eve tıkılnca tekrar aldım çündü durmuyoruz yiyoruz🙆🏻‍♀️
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: daha sağlıklı olmak için öncelikli sonrasında artık alışveriş yapmak istiyorum 😹
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) daha önce sanırım 2. Takımda yarıştım. Düğün zamanı ayrıldım ordan doğumdan sonra döndüğümde kapalıydı bu gruptan devam ettim. Kullanıcı adı değişikliğim bir kere oldu ama şuan hatırlamıyorum önceki adı. Yarışma verilerinde var sanırım bu bilgiler :)
Şu anki kilonuz: 78.3
Hedef kilonuz: 62
Hoş geldiniz 😊 Ben de Türkçe öğretmeniyim

sabah
1 fincan açık çay

öğlen 12.50
1 yumurtadan mantarlı, biberli, sucuklu, dil peynirli, baharatlı omlet
3 çeri domates
12-13 kayısı çekirdeği

ara
1 kupa yeşil çay
1 kupa filtre kahve