• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu arada bende bahar alerjisi vardi hatta gecen sene cok kötü tikanip astim spreyi bile kullanmistim ama bu sene cok sükürrr hic biseyim yok 1 2 hapsirik disinda , evde olmam etkiledi desem alisverise filan disari ciktigimdada birsey hissetmiyorum cok sükür ya iyki baslamisim seviyelere , ahmet beye selamlar :halay:

Kapattık gözümüzü hadi bu seferlik daha yeni gelsin kız
tenk yuuu 😁
Benim için dondurma şerbetli tatlıdan daha masum. Çok şey etme. Sana demiştik katı bir diyet seni herzaman boşluğa sokar tıpkı bugunki gibi. Azaltarak git diyet degil
sag ol cnm deniycemm

Özel bag derken her zaman söylerim sizin gibi bi komşum olsun çok isterdim ne bileyim yalnızım ya burda iyi olurdu , ama bu gruptaki herkesi çok seviyorummmmm hepiciginizi
nerdesiniz yalnizlik neden?

Eki Görüntüle 2632925
Size öncesi ve sonrası
Ancak böyle yapabildim
kac yasindasiniz. torun sahibiymissiniz merak ettim ve hayran kaldim suanda bu kiloda misiniz harika masallah

Günaydın arkadaşlar bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
Anne adayı olmak isteyen öncelikle @sara_28 ve tüm tanıdığım tanımadığım herkese bu duyguyu tattırsın Rabbim
Tüm anaları evlatlarıyla sınamasın hayırlı evlatlar hayırlı eşler nasip etsin inşallah

cok tesekkurler
aminn

Back
X