• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@MuMuu85, sahurda sprulina içtim, bu saat oldu uyanamıyorum. Sende de böyle bisey oldumu?
Ahmet Apa yine güldürdü beni...biri sormuş spirulina ile vitamin takviyesi olurmu diye..yahu sen kafayimi yedin diyo..:KK70:..spirulina zaten tek başina vitamin ne diye sentelik takviyeler kullaniyorsun diyo

Bildigin sabahi ettim ya bugün 🤣🤣
gece 03.20 de falan yattım. ezan okunurken hala yatakta dönüyordum o_O
Mutlu sabahlar kizlar. :KK36:
Kadir gecesi bugün..Allah gönlümüzde ne varsa hayirliysiylan kabul etsin dualarimizi...ben cesaret edip orucumu bugünde tutamadim hala azda olsa devam ediyor benim mazeretim...bugün 5 ci günüm borçlandiğim ...ne yapabilirim aceba bu durumda ibadet olarak 🤔
tesbihle zikir çekersin canım. dua okursun. bol bol istiğfar duası.
hadi yine iyisin bir gün daha kazandın :)
gerçi kadir gecesini Ramazanın son 10 gününde aramak gerekiyormuş ya belki de bugündür :)
aslında ramazan cuma günü girerse kadir gecesi 17. günü olurmuş. yani geçti aslında.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 25
Boyunuz: 158
Mesleginiz: Öğretmenim
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 8 aylık bi paşam var
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: Van
Kilo alma hikayeniz : evlendiğinde 50 kiloydum sonra +12 , hamilelikte +13 = 25 kilo fazlalıkla birlikte yaşamaya başladım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: mutlu değilim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Bedeniyle barışmaya çalışan bir anneyim :)

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Hayır ilk kez katılıyorum
Şu anki kilonuz: 61
Hedef kilonuz: 53

doldurmam gereken formu yeni fark ettim :)
sanırım günlük menü ve spor aktiviteleri de paylaşmak gerekiyormuş. onları da sahurla birlikte paylaşıcam inşAllah
zaman ne kadar hızlı ilerliyor..:KK51:

Back
X