• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aaa niye öyle söylüyorsun ben de sıfır ekmek yedim :KK43: sadece sabah börek, ara çikolata+ iki dilim baklava, akşam da sarma ve börek yedim. Aşureyi saymamışım pardon 🙈🙊
Olsun ama ekmek yemedim sonuçta. Ekmek mühim👍

bence de ekmek yememekle iyi yapmışsın :deli::deli::deli:

Ben de bugün kaçak yok pizza hariç oda ekmek yerine yedim çok ince ve küçüktü. Güzeldi bugünüm belliki herkes evde ikramlar yapmış kaçak çok 😁😁 bakalım tartıda nolcak 💃 hiç bilmiyorum bugün tartilmadim hayret
Ben de tartılmayı unutmuşum bi hevesle kahvaltıya oturunca ama yarın kesin eksiyim cumaya göre.. Ama geçen hafta pazartesiye göre artı kalabilirim :KK70:

Aaa niye öyle söylüyorsun ben de sıfır ekmek yedim :KK43: sadece sabah börek, ara çikolata+ iki dilim baklava, akşam da sarma ve börek yedim. Aşureyi saymamışım pardon 🙈🙊
Olsun ama ekmek yemedim sonuçta. Ekmek mühim👍
Bence keşke sadece ekmek yeseydin daha iyiydi 😂😂 kız naptin öyle 😆
bugün bizim gelinin beni geçtiğini öğrenmeseydim asıl kabarık menüyü görürdünüz ama tüm iştahım kesildi 10 günde 3 kilo vermem lazım en az.. Bugün iyiydi geriye kaldı 9 gün :KK51:
hırsın gözünü sevem 🙈😂
Ben de tartılmayı unutmuşum bi hevesle kahvaltıya oturunca ama yarın kesin eksiyim cumaya göre.. Ama geçen hafta pazartesiye göre artı kalabilirim :KK70:
hadi görem seni canm güzel bir eksi gelir inşallah yarın
ben yarın Allahın izniyle 2 öğüne devam edicem. şu artıdan kurtulmak istiyorum :KK14::KK14::KK14:
Yola devammmmm 😊

covid süresince ve ramazan da eklenince hepten gitti uyku düzeni. azcık geriye çekicem ama gece yatışı. düzene girmem lazım.
tatlım önlem almak zorunda ama. burada sokakta bile maskesiz dolaşan insanlar var. yine de çok şükür kural koyup, önlem alıp ibadete izin vermişler. öyle düşün. burada olsa kimse kural dinlemez. görevliler de engel olamaz. bir sürü sorun çıkar. o nedenle direk yasak kondu. Rabbim bu hastalığı ortadan kaldırsın tez zamanda da camilerimiz açılsın ibadete.
canım benim. annen rahatsız mıydı?

ben de kalabalık aile severim. evet bayram günü insan aile, arkadaş arıyor. haklısın. ama çok şükür bugünümüze. yalnızlıktan korkuyorum diye düşünme sakın. çekme. çok şükür eşin, çocuğun var. biz varız :KK60::KK200:
Evet, bir noktada haklisin, önlem aldılar sağolsunlar.
Görünüşte bazı şeylere müsade ediyorlar. Tedbirler almak zorundalar. Bu dönem için geçerli bu yaptıkları.
3 sene önce camimiz inşaat açtı, önce çizim yaptırıldı, izin alındı. İnşaat başladı. Sonra kontrole gelip bir bahaneyle bazı yerleri yıktırıp yeniden cizdirip yeniden yaptırdılar.
3 senedir inşaat tamamlanamadı.
Defalarca çizim yapıldı, hepsine para ödendi, madem olmaz diyon, bastan söyle, iş bitmeye yakın niye diyon.
Yani islamiyeti ve müslümanları kendilerine tehdit olarak görüyorlar

Selam kizlar, sanirim bende cok yedim bugün 🤣 yarin misafirim var o yüzden kahvalti yapmayip tek ögpn yapmayi planliyorum
valla ben de toparlayamadım gitti :KK43:
79.5 u gördüm umarim benimle kalir 😂😂
ne güzel. ben de bir görebilsem 79 ları :KK14::cry::KK61:
Evet, bir noktada haklisin, önlem aldılar sağolsunlar.
Görünüşte bazı şeylere müsade ediyorlar. Tedbirler almak zorundalar. Bu dönem için geçerli bu yaptıkları.
3 sene önce camimiz inşaat açtı, önce çizim yaptırıldı, izin alındı. İnşaat başladı. Sonra kontrole gelip bir bahaneyle bazı yerleri yıktırıp yeniden cizdirip yeniden yaptırdılar.
3 senedir inşaat tamamlanamadı.
Defalarca çizim yapıldı, hepsine para ödendi, madem olmaz diyon, bastan söyle, iş bitmeye yakın niye diyon.
Yani islamiyeti ve müslümanları kendilerine tehdit olarak görüyorlar
evet haklısın baştan söylemesi lazım. ama bütün dinlerde vardır bu. ülkede hangi din hakimse o önceliklidir. diğerini anlamaz.

aman herkes uslu dursun da din kavgaları olmasın da varsın böyle olsun. Allah büyük, inşaat da tamamlanır inşallah kısa sürede.

evet haklısın baştan söylemesi lazım. ama bütün dinlerde vardır bu. ülkede hangi din hakimse o önceliklidir. diğerini anlamaz.

aman herkes uslu dursun da din kavgaları olmasın da varsın böyle olsun. Allah büyük, inşaat da tamamlanır inşallah kısa sürede.
Aman canim ya, yarindan itibaren toparlan lütfen cok emek verdik yazik etmeyelim :(

Hepsi paraya bakıyor, Allah büyük, zamanla tamamlanır inşallah

Bende yazacam da
Dün zaten artıdaydım

Sabah 9
1 dilim köstebek pasta
Sabah 10
1 yumurtadan peynirli pastırmalı omlet
12, 13 cherry domates
1 dilim fındıklı rulo
Yarım ballı susamlı var

17
1 dilim köstebek pasta
1 dilim başka pasta

19
Domates, peynir, Bikaç tane yaprak sarma

Su
1 lt
Bugün bol çay
Spor
Yok
Sabah 7 den beri ayaktayım
Bayram bizde aynı geçti, tek fark kahvaltıyı evde yaptık.
Sonra 3 aileye gittik, 2 aileyle kapıdan bayramlaştım.
Eve geldik, bizede 3 genç aile geldi.
Hizmet, getir, götür baya yoruldum.
Bazılarıyla telefonda bayramlaştım.
Spor filan yapmadım, ayaklarımın altı yanıyor.

Not: dün zaten artıdaydım
Yarın pastaya devam, inşallah sonra toparlarım

Back
X