• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlarr bugünkü yediklerimi paylaşayım
Öğlen 3 gibi kahvaltı
2 yumurta 1 sosis 1 yk lor ile yapılmış yumurta
Peynir 2 parmak kadar
1 domates
1 salatalık
9 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
Filtre kahve
Yarım saat sonra 1 yk dolusu fındık ezmesi :KK43: kendimi tutamadım.
Akşam yemeği yemicem çünkü aç degilim
Spor olur mu bilmem tüm ev dip köşe temizlik
Bol su ve yeşil çay ile günü kapatcam umarım çok zarar vermez fındık ezmesi :KK43:
Yok canim büyütecek birşey yok...ama işlenmiş et ürünlerinden uzak duruyoruz sosis salam sucuk gibi..

Ay burayı da güzin ablaya cevirdik ha hepsi benim suçum ben başlattım 😊 afedersinzi arkadaşlar ama ne yapalım burası ailemden de yakın oldu çünkü onlara bile anlayamadıklarını burada anlatabiliyorum. Bir derdim vara yazmam cunku o kadar boş ağızlı kötü kalpli yorumcular var ki hemen ters cevap veriyorlar burası ailem ondan yazdım helal edin arkadaslar
Anlat canim..sorun yapma kendine biz bizeyiz ..burdada derdimizi anlatmazsak kime anlatacağiz ..içe atarak dahada bunaliriz. Sen dediğini yap..toparlan canim..spor yürüyüş sana iyi grlecektir.. kendin için birşryler yapip vücüdun sıkılaştikca en azindan o bile iyi geliyor insana...

Anlat canim..sorun yapma kendine biz bizeyiz ..burdada derdimizi anlatmazsak kime anlatacağiz ..içe atarak dahada bunaliriz. Sen dediğini yap..toparlan canim..spor yürüyüş sana iyi grlecektir.. kendin için birşryler yapip vücüdun sıkılaştikca en azindan o bile iyi geliyor insana...
Yapicam insallah😊 birlikte basaracagiz

Günaydın arkadaslar😊🌝🌞
Ben daha uyumadım
Benim 7 deki koşu yalan oldu eşim de 6 gibi uyudu şimdi kalk 10 dk çocuğun yanında bekle de koşum gelem demiyim ya
Ama gün içinde yürüyüş olacak inşallah
Bir de bir karar aldım
Dertlerimle grubun modunu düşürmeyeceğim bundan böyle
Ama yine de çoook dertlenirsem arada yazarim🙃
Bugüne kadar dinlediğiniz için sağ olun var olun
Hadi bakalım herkese hayırlı gunler

Günaydın arkadaslar😊🌝🌞
Ben daha uyumadım
Benim 7 deki koşu yalan oldu eşim de 6 gibi uyudu şimdi kalk 10 dk çocuğun yanında bekle de koşum gelem demiyim ya
Bir de bir karar aldım
Canm sen evden çıkabiliyormusun burda polisler geziyor her yerde malesef evde kendi imkanlarım.dahilinda yapıyorum ben:KK51:

Canm sen evden çıkabiliyormusun burda polisler geziyor her yerde malesef evde kendi imkanlarım.dahilinda yapıyorum ben:KK51:
Çıkarım tabi yaşım musait😊 hem burası köy mahallesi gelse gelse jandarma gelir o da olay olursa anca
Ama tabi çıkmıyorum genelde hatta hiç diyebilirim ama bundan sonra çıkıcam insallah

Ay burayı da güzin ablaya cevirdik ha hepsi benim suçum ben başlattım 😊 afedersinzi arkadaşlar ama ne yapalım burası ailemden de yakın oldu çünkü onlara bile anlayamadıklarını burada anlatabiliyorum. Bir derdim vara yazmam cunku o kadar boş ağızlı kötü kalpli yorumcular var ki hemen ters cevap veriyorlar burası ailem ondan yazdım helal edin arkadaslar
Günaydın arkadaslar😊🌝🌞
Ben daha uyumadım
Bir de bir karar aldım
Günaydın kızlar hepimize bende gece uyuyamadım 7.30 da cıktım 10.bin adım yürüdüm cok iyi geldi artık bende sıkı tutucam işi

Canım benim burası gercekten aile ortamı gün gelecek gülğcegiz gün gelecek dertleşecegiz abla kardeş olduk artık insan bazen gün geliyor annesine evladına eşine anlatamıyor burda birbirimize anlatıp rahatlıyoruz içimize atmak saglıga zararlı herkez hakkını helal etsin ve rahat olsunlar

var canim hemde 28 aylik ☺ mutsuz bi ailede buyumesindense mutlu bir anneyle buyumesinin onun icin de bnm icin de daha iyi olacagini dusunuyorum.

sende insallah hak ettigin sevgiyi görürsün cünkü muhabbetsiz kalmayi asla. kimse haketmez. bnm annem senin gibi bizim icin babama kaynanasina katlandi ama noldu hastalik sahibi oldu gencligi bitti psikolojisi bile bozuldu. keske bosansaydi annem mutlu eziyet cekmeden yasasaydi sevgi gorseydi 😔

bende hic ummazdim 10 sene pesimden kosan birinin bu kadar odunlasacagini 😐 kader boyleymis...
Katılıyorum canım cocuk için mutsuz olmanın anlamı yok benim kızım cok severek evlendi ler 6 yıllık evlilik bitti daha yeni 5 yaşında torunun psikoloji si bozuldu valla anne babam sana neden kızıyor herkez babama bagıroyor baba eve geldimi cocuk Bi pusuyordu şimdi keyfine diyecek yok maşallah kızımın da yüzünü renk geldi vallahi hatta diyorum neden 6 sene cektin iyi düşünmek gerekir

Allah bağışlasın kuzumm
Ay demistin ya çocuğun olduğunu afedersin unutmusum
Hayırlısı ya 10 sene tanısan da 3 ayda evlensen de hiç fark etmiyor değişiyorlar
Ben bundan iki sene önce oğlumla gezerken ablası mısın diye soruyorlardı hiç anne gibi değildim minyon çıtı pıtı zaten sevimli bir tiptim
Şimdi kendime bakıyorum da saçımda 1 adet beyaz cıktı birkaç ay önce
Ne bileyim babaanneye döndüm gibi hissediyorum
O minnoş gülümsemem kalmadı ne oldum ben diyorum bakamıyorum bakmıyorum artık aynaya
Ama karar verdim
Sabah 7 de kalkıp koşacağım inşallah 10 dk
2 saate yakındır, bir kenara atıp yıllardır kullanmadığım kulakligimla sevdiğin pop müzikleri dinledim Soner Sarikabadayi,Tarkan, Gökhan Özen falan.kendime geldim azıcık
Yarın muhtemelen görümcelere gideceğiz
Iki kilometre kala inip arabadan yürümeyi düşünüyorum bu sefer kafama koydum insallah
Günaydın arkadaslar😊🌝🌞
Ben daha uyumadım
Bir de bir karar aldım
canim sen boyle uzuntunu halini anlatinca inan cok uzuluyorum senin icin. sen sevgi dolu bi kadinsin boyle heba olursun psikolojin komple coker ilac bagimlisi olursun. yapma kendine bunu demek istiyorum 😔 ve inan cocuklar herseyin farkinda ona da kotuluk. ama ailen arkanda degil maddi gucunde yoksa hicbi sey diyemem o apayri. ama gucun varsa haketmeyenle olma derim en azindan bi uzman gorusu al 👍🏻

Katılıyorum canım cocuk için mutsuz olmanın anlamı yok benim kızım cok severek evlendi ler 6 yıllık evlilik bitti daha yeni 5 yaşında torunun psikoloji si bozuldu valla anne babam sana neden kızıyor herkez babama bagıroyor baba eve geldimi cocuk Bi pusuyordu şimdi keyfine diyecek yok maşallah kızımın da yüzünü renk geldi vallahi hatta diyorum neden 6 sene cektin iyi düşünmek gerekir

bnm oglan daha kucucuk ama babasiyla tartismalarimiz bagarmalarimiz olunca cocuk gelip beni öpüyo ve susun diye bagarmaya basliyo tepki veriyo ona bunlari yasatmaya hakkimiz yok. bizim durum ben 1 aya eve gecince netlesecek gidisata göre. isin kötüsü o beni her üzdügünde haketmedigim muamelede bulundugunda ben ondan sogudum ins toparlanabiliriz tabi hayirlisi buysa 👍🏻

bnm annem bana gecen gun neden bosanmak istiyosun dedi. bikac sey soyledim en sonda dedimki bana hic guzel söz söylemiyo. o lafima kadar sessiz kalan annem o lafimdan sonra hee o zaman ayrıl kızım sen daha gencsin sevilmen lazim dedi 😔

canim sen boyle uzuntunu halini anlatinca inan cok uzuluyorum senin icin. sen sevgi dolu bi kadinsin boyle heba olursun psikolojin komple coker ilac bagimlisi olursun. yapma kendine bunu demek istiyorum 😔 ve inan cocuklar herseyin farkinda ona da kotuluk. ama ailen arkanda degil maddi gucunde yoksa hicbi sey diyemem o apayri. ama gucun varsa haketmeyenle olma derim en azindan bi uzman gorusu al 👍🏻

bnm oglan daha kucucuk ama babasiyla tartismalarimiz bagarmalarimiz olunca cocuk gelip beni öpüyo ve susun diye bagarmaya basliyo tepki veriyo ona bunlari yasatmaya hakkimiz yok. bizim durum ben 1 aya eve gecince netlesecek gidisata göre. isin kötüsü o beni her üzdügünde haketmedigim muamelede bulundugunda ben ondan sogudum ins toparlanabiliriz tabi hayirlisi buysa 👍🏻

bnm annem bana gecen gun neden bosanmak istiyosun dedi. bikac sey soyledim en sonda dedimki bana hic guzel söz söylemiyo. o lafima kadar sessiz kalan annem o lafimdan sonra hee o zaman ayrıl kızım sen daha gencsin sevilmen lazim dedi 😔
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hakkımıza hayırlı ne ise o olsun içinize ferahlık ver sin Rabbim

Back
X