• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy çok teşekkür ederim :) normalde bu kadar kaçamak yapmayı sevmiyorum ama malum günler yaklaşıyor iştahımı kontrol etmek zor oluyor :) yarın kaça kadar kilo bildirimi yapmalıyız birde ben biraz geç uyanıyorum :)
En geç 19.30...bildirim yapiliyordu bildiğim kadariyla

En geç 19.30...bildirim yapiliyordu bildiğim kadariyla
Teşekkür ederim can bn 3 e kadar bildirim yaparım umarım regl öncesi şişkinliğim başlamaz daha :) ama şu an vucudumda çok fazla olmasada hafiflik hissediyorum.

Kızlar bir soru sorabilir miyim hepinize bugüne kadar ulaştığımız en yüksek ve en düşük kiloyu yazalım mı?
Ben 158 cm boy 70 kg - 49 kg (lisede görmüştüm en son o kiloyu ahh ahh ) kızlar dipnot kimseyi üzmek istemem yanlış anlaşılacak bir şey varsa lütfen es geçin mesajımı cahilliğime verin :(

Son düzenleme:
Kızlar bir soru sorabilir miyim hepinize bugüne kadar ulaştığımız en yüksek ve en düşük kiloyu yazalım mı?
Ben 158 cm boy 70 kg - 49 kg (lisede görmüştüm en son o kiloyu ahh ahh )
En yüksek 95(hamile iken) en düşük 64(2.bebişimden sonra sıkı diyetle inmiçtim)☺ boyum 163. En zayıf halim bile balık etli 😃 64 ten zayıf oldummu illaki olmuşumdur ama evlenmeden önce tartı üstüne cıkmıslıhım yok herşey evlendikten sonra basladı anlayacagın🤣🤣 bu arada evlenirken 66 kg idim

En yüksek 95(hamile iken) en düşük 64(2.bebişimden sonra sıkı diyetle inmiçtim)☺ boyum 163. En zayıf halim bile balık etli 😃 64 ten zayıf oldummu illaki olmuşumdur ama evlenmeden önce tartı üstüne cıkmıslıhım yok herşey evlendikten sonra basladı anlayacagın🤣🤣 bu arada evlenirken 66 kg idim
Yaaa bende evlenmeden önce yine balıktım da hafif balıktım düğün yaklaştıkça büyük balık oldum. Hepimiz sağlıkla hafifleriz inşAllah :) en kısa zamanda

Ben 158 cm boy 70 kg - 49 kg (lisede görmüştüm en son o kiloyu ahh ahh ) kızlar dipnot kimseyi üzmek istemem yanlış anlaşılacak bir şey varsa lütfen es geçin mesajımı cahilliğime verin :KK43:
En yüksek 83,300
Evlendiğimde 50 kiloydum

Merak ettim acaba hamileliklerimde kaç kiloymuşum.
Eve gidince bakıyım

Back
X