• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar
moni moni Gulhan1 Gulhan1 beni bir kaç gün mazur görün menü yazamam spor yapamam heralde
52 yaşında görümcem hem teyzemin kızı oluyor kendisi akciğer kanseri tedavisi görüyor du dün akşam vefat etti
Malum pandemi olayı dolayısıyla pazartesi defin edilecek buraya giremiyebilirim
Allah rahmet eylesin canim ,geride kalanlara sabir versin :(

Size hayırlı sabahlar, bana yine iyi geceler.
Misafirlikten geç geldik.
Sabah yine kahvaltıya davetleyiz, akşamda aynı grup bana gelecek.
Akşam yemeği için hazırlıkları tamamladım, sofrayı bile kurdum :KK70: :KK70: :KK70:
namazı da kıldım, yatıyım bari sabah kalkıp kahvaltıya gidecez. Işin komik tarafı orucum:KK70::KK70::KK70:

Neyse menümü yazıyım

Iftar
4 kanat ( deri ve kemiği çık)
2 Parça et
7, 8 mantar
5 köz biber
Cevizli tahin

Su
1,5 lt
Spor
Ekstra bisey yapmadım, alış verişi uzattım, 6.800 adım atmışım
kahvaltıya gideceksin ama oruçsun? Çin işkencesi gibi bişiy🥴🥴
Günaydın arkadaşlar
moni moni Gulhan1 Gulhan1 beni bir kaç gün mazur görün menü yazamam spor yapamam heralde
52 yaşında görümcem hem teyzemin kızı oluyor kendisi akciğer kanseri tedavisi görüyor du dün akşam vefat etti
Malum pandemi olayı dolayısıyla pazartesi defin edilecek buraya giremiyebilirim
başınız sağolsun :( Allah sevdiklerine sabır versin

Aman inşallah edersin.
Yok canım aşırı kilodan zaten hafif sorun vardı işte zorluyorum fark etmeden hareket olsun diye merdiven kullanıyorum. Sanırım ondan oluyor
eğer böyle bir sıkıntın varsa dizlerini yormayacak egzersizleri tercih etmelisin bence.. rahatsızlığın ilerler aksi halde

Gunaydin 🙂
20200531_142414.webp
20200531_142426.webp

Kızlar :) bir soru sorayım. Ben korona öncesinde 4 aylık spora yazılmıştım fakat 3 hafta gittim korona patlak verdi spor salonu açılırsa devam etmeli miyim sizce?
Ben de aynı durumdayım canım. Devam etmeyeceğim istesem de gidemiyorum zaten ben küçük çocukla 😔
Dün giremedim şimdi yazacağım menümü

Dünkü menüm

kahvaltı
Salçalı yumurta
Ekmek (3 dilim)

akşam
1 kaşık tavuk sote

ara
2 tane kurabiye

Ara
Çilek

su: 1lt limonlu Yeşilçay karışımlı su içtim sadece