- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar, ben 10. Takımın 5 sene önceki üyesiyim. Takım ile birlikte 56 kilodan 48 kiloya düştüm ve 5 senedir de iniş çıkışlar yaşasam da hala kilomu koruyorum. Yeni üyeleri selamlamak ve motivasyon kaynağı olmak amacı ile uğramak istedim. Diyetiniz yaşam tarzınızı, yeme düzeninizi değiştirdiği sürece verdiğiniz kilolar kalıcı bundan emin olun ve kısa sürede kilo verme çabalarına girmeyin siz düzeninizi oturttuğunuz sürece o kilolar bir bir gidecek :) Hepimize sağlıklı, fit günler diliyorum.
Bende ayaklarımı ısıtana kadar uyuyamadım.Yorgunluk var o kadar ama cok sıcak uyuyamıyorum kızlar
Ayyyy biz gunesten karadenize kactikBende ayaklarımı ısıtana kadar uyuyamadım.
Güneşi buraya yollayın nolur
hoşgeldinMerhaba hanımlar, ben 10. Takımın 5 sene önceki üyesiyim. Takım ile birlikte 56 kilodan 48 kiloya düştüm ve 5 senedir de iniş çıkışlar yaşasam da hala kilomu koruyorum. Yeni üyeleri selamlamak ve motivasyon kaynağı olmak amacı ile uğramak istedim. Diyetiniz yaşam tarzınızı, yeme düzeninizi değiştirdiği sürece verdiğiniz kilolar kalıcı bundan emin olun ve kısa sürede kilo verme çabalarına girmeyin siz düzeninizi oturttuğunuz sürece o kilolar bir bir gidecek :) Hepimize sağlıklı, fit günler diliyorum.
Tartılmadım canımAyyyy biz gunesten karadenize kactiksen gunes istiyorsunnnn
Su an kac kilodasin g3zegen
Hoşgeldin canımkizlar beni takima alirmisiniz
Kan grubu 0 olanların etle süt ürünü birlikte tüketmemesi gerekiyor saracağımMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve ceviz
Zeytin
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
İki dilim pirzola et
Bir kase yoğurt
Salata
Akşam
Bir dilim pirzola et