- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benim minnak yatılı geldi ve ben yatak odasının kaloriferini açtımÇok sicaaak
Parmağımı oynatsam terliyorum oy oyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim minnak yatılı geldi ve ben yatak odasının kaloriferini açtımÇok sicaaak
Parmağımı oynatsam terliyorum oy oyy
Çooookkkk üzgünüm Ayşemve açık ara sonuncuyuz.
Canım benim sağolasınAylinim her hafta seninn hakkına giriyoruz neredeyse, sakın sen üzerine alınma
takımın kurtarıcı meleği![]()
İyi geceler gezomIyi geceler kızlar
canım benim listeye dönebilmen için ayrıldığın kiloya inmen gerekiyor, yarışma kuralları gereği dönemiyorsun.moni ben izin den dönmek istiyorum ve söz veriyorum sana ve takımıma elimden geleni yapıcam
kız şu özre ne taktın he, öyle bir kuralımız yok şimdiye kadar öyle bir şey yazdığımı gördün mü? çok canım sıkıldı sonuçlara ve listenin haline o sebeple yazdım onu . işe yaradıysa güzel herkes heveslensin kendine gelsin.bu hafta bomba gibi gelecegim
kimse arti gelmesin artilardan bende özür bekliyorum bundan sonra. bunca zaman niye beklemediysem![]()
yeni üye için kazen e yazacaktım ama adamcağız covidle mücadele ediyor.Günaydın kızlar ben inanıyorum bu hafta bomba gibi geleceğiz üstümüzdeki toprağı atalım canlanalım.moni cnm yeni üyelermi kabul etsek napsak takım canlanırdı iyi olurdu
Allah şifa versin inşallahyeni üye için kazen e yazacaktım ama adamcağız covidle mücadele ediyor.
kafamıza göre takıma üye çağıramıyoruz, katılmak isteyenler topiğini takip edin üye görünce davet edebilirsiniz takıma.![]()
Anladım kaptanım bilmiyordum onu teşekkür ederimcanım benim listeye dönebilmen için ayrıldığın kiloya inmen gerekiyor, yarışma kuralları gereği dönemiyorsun.![]()
Tmm kaptanım öyle yapalım müsait olan denk gelen cagırsın ozman. Allah şifa versin kaze beyedeyeni üye için kazen e yazacaktım ama adamcağız covidle mücadele ediyor.
kafamıza göre takıma üye çağıramıyoruz, katılmak isteyenler topiğini takip edin üye görünce davet edebilirsiniz takıma.![]()