• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam arkadaşlarım.hepinize sağlıklı ve mutlu bir pazar günü diliyorum :KK68:

bu hafta iyi ki izine çıkmışım, çok koşturmacalı geçti. Halen bitmedi ama şükür stresi, üzüntüsü azaldı.babamın sağlık durumu iyi. O iyi olunca biz de iyiyiz

diyet hiç yapmadım. Koşturmacadan kilo da almamışım.bugün tartıldığımda kilom yine aynıydı. Bu 87 üzerime yapıştı kaldı :KK43: bu haftadan sonra tekrar sporla kaldığım yerden devam edicem inşallah.beni unutmayın sakın moni moni

Allah sağlık versin canım. bekliyoruz seni çabuk gel obezim :KK19:

Kızlar pandemi süreci ve bebeğimden kaynaklı spor salonuna gidemiyorum bugün itibari ile evde ip atlamaya başlıcam bakalım 🥰🥰

youtube ta çok güzel leslie sansor videoları var canım. onlardan yap çok güzeller.ayrıca vücudu çok güzel topluyorlar.

selam arkadaşlarım.hepinize sağlıklı ve mutlu bir pazar günü diliyorum :KK68:

bu hafta iyi ki izine çıkmışım, çok koşturmacalı geçti. Halen bitmedi ama şükür stresi, üzüntüsü azaldı.babamın sağlık durumu iyi. O iyi olunca biz de iyiyiz

diyet hiç yapmadım. Koşturmacadan kilo da almamışım.bugün tartıldığımda kilom yine aynıydı. Bu 87 üzerime yapıştı kaldı :KK43: bu haftadan sonra tekrar sporla kaldığım yerden devam edicem inşallah.beni unutmayın sakın moni moni

Babanın iyi olmasına sevindim Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin :dua:

Seni unutmak mümkün mü :KK60:

Bugün hic motivasyonum yok dun aksam mekik falan çekmeden uyudum. Oğlum dis çıkarıyor 2 gecedir uykusu felaket gece aglayarak uyaniyor ve baya uzun emiyor uyuyor sonra bidaha. 2 gecedir cok fazla uyandı sabah ta 7 de falan kalkıyor baya yordu beni. Acayip gerginim oyüzden

Bugün hic motivasyonum yok dun aksam mekik falan çekmeden uyudum. Oğlum dis çıkarıyor 2 gecedir uykusu felaket gece aglayarak uyaniyor ve baya uzun emiyor uyuyor sonra bidaha. 2 gecedir cok fazla uyandı sabah ta 7 de falan kalkıyor baya yordu beni. Acayip gerginim oyüzden
Allah kolaylık versin canım
Oğlun kaç aylık
Bizimki 10 aylık daha görünürde diş yok

Sabah 11:00 bir dilim peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
2 yemek kaşığı Menemen
1 dilim ekmek
3 adet zeytin

ara öğün 13:00 yeşil çay

Öğle 15:00 1 kase tavuk patates haşlama
1 adet kuru dolma (patlıcanlı)
Küçük kase Sarımsaklı yoğurt

akşam 19:00 yeşil çay 1 adet ceviz

saat 22:00 de baharatlı yoğurt hazırlıcam yine :))

Benim bebeğim de çıkaracak gibi 6 aylık uyumuyor ishal oldu sürekli dişini kaşıyor . Seninkinin belirtileri ne canım ben Mart annesiyim

Back
X