• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlarrr nasılsınız? ben bir tuhafım bugün. işyerinden bir personel pozitif çıktı. beni de temaslı bildirmiş. ilçe sağlıktan aradılar. öğlene doğru eve geldim. evde izolasyondayım. gelir gelmez üst baş makineye, ben de duşa girdim. sonra bir daha arandım. 2 gün içinde test için gelecekler. dua edin negatif çıksın.
Bol bol c vitaminli yiyecekler tüket ve d vitamini takviyesi al. Bisey olmaz Allah'ın izniyle icini ferah tut canım.

*** 10. TAKIM 693. ETAP ***

Aylin42konya(76///% )Sabit.
Optumkibby(56,6/56,3/0,3/%0,53)
sara_28(84,0/83,5/0,5/% 0,60)
busefit(74,7/75,5/-0,8/% -1,07)
Fitimfitsinfit(76,2/75,8/0,4/%0,52)
Natsume (71,5/68,8/2,7/% 3,78) Mezun üye, bt: 10/08/2020 bk: 71,5 : 64,35
Zehra_mda( 58,9/66,8/ -7,9/% -0,10) 554. etapta 58,7 kg ile, sağlık nedeniyle izne ayrılan üye, yüzdesi 139 a bölündü.
moni(91,0/99.7/-8,7/%-0,64 )678. etapta 91 kg ile bildirimli izne ayrılan üye, yüzdesi 15 e bölündü. Extrem durum A/2

10. Takım Ortalaması: % 0,453

takım içi

Baby Cat(77,3/b)Kendi isteği ile ayrılan üye, 71,6 kg ile 644. etap 18 ekim 2020
yst38 (77,2/b)679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
ekrl(64,7/b)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62
HLLAK (74,0/ 72,6)yeni üye, bt:12/09/2020 bk: 74 h: 63
Serenselenim(77,2 )yeni üye, bt:18/09/2020 bk: 77,2 h:
Ozgurkus (72,9/72,9) yeni üye, bt:21/09/2020 bk: 72,9 h: 65
Benim yüzdem 139 a niye bolundu ki. Saglik nedeniyle yaziyor da tup bebek tedavisi için bırakmıştım. Izin gibi bisey değildi.

merhaba kızlarrr nasılsınız? ben bir tuhafım bugün. işyerinden bir personel pozitif çıktı. beni de temaslı bildirmiş. ilçe sağlıktan aradılar. öğlene doğru eve geldim. evde izolasyondayım. gelir gelmez üst baş makineye, ben de duşa girdim. sonra bir daha arandım. 2 gün içinde test için gelecekler. dua edin negatif çıksın.
Inşallah kötü bişey çıkmaz canım

Bol bol c vitaminli yiyecekler tüket ve d vitamini takviyesi al. Bisey olmaz Allah'ın izniyle icini ferah tut canım.

Evet D vitamini bu süreçte çok önemli vücutta bir çok hastalığın iyileşmesinde etkin rol oynuyor d vitamini ve corona virüs tedavisinde de çok önemli bir yere sahip olduğu söyleniyor bilim adamlarınca

Benim yüzdem 139 a niye bolundu ki. Saglik nedeniyle yaziyor da tup bebek tedavisi için bırakmıştım. Izin gibi bisey değildi.
Zehra_mda( 58.7//%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
bu şekilde not düşüldüğü için izne ayrılmış sayılıyorsun. kendi isteği ile ayrıldı diye not düşülseydi bölünmeyecekti.

Zehra_mda( 58.7//%) sağlık nedeniyle izne ayrılmak istiyor
bu şekilde not düşüldüğü için izne ayrılmış sayılıyorsun. kendi isteği ile ayrıldı diye not düşülseydi bölünmeyecekti.
Neyse saglik olsun cok da ugrasmistim bu hafta takım biraz yuksek puan alsin diye ona üzüldüm.

Bugun biraz abartmis olabilirim 🙄

Kahvaltı
1 yumurta biraz peynir 7 zeytin domates salatalik ceyrek simit minik bir parca ekmek acı sos 5 badem 1 hurma
Çay

ara
Türk kahvesi

Öğle
Yarım kase corba
1 tabak bamya

Ara
Yeşilçay
3 kuru kayısı 1 avuç leblebi

Akşam
6 tane mini fındık
1 lahmacun
yarıma yakın karışık pide
salata

çay

3 litre civarı su
13000 civarı adım 10-15 dk parkta spor aletleriyle jimnastik.

Çok yorucu bir süreç biliyorum ancak rahat olman iyi düşünmen psikolojik olarak iyi gelecektir Fulyacım birde direk temaslarda bile bulaş olmayabiliyor bazen bunları düşünüp beynini rahatlat bu çok önemli :KK39:
baştan iyi düşünüyordum da şimdi aklıma o yanıma geldiği an geliyor. acaba diyorum :olamaz: aslında eşi negatif çıkmış.
Biz her zaman burdayız ❤
saol tatlım :KK19:
Numune aldırmak benide çok germişti ve stres olmuştum ama o kadar korkacak bişey yok sadece burunda hafif bir sızı oluyor oda bir iki saniye kadar
nasıl alıyorlar? burundan sürüntü mü alıyorlar?
evet öyle yapacağım. yarından itibaren beslenmemi hizaya çekeceğim. amin canım inşallah. iyi düşünelim iyi olsun.
Inşallah kötü bişey çıkmaz canım
amin gezegenim.

Bu hafta takımların yüzdeleri yüksekti o sebeple 6. olduk :KK56:
bireysel 1. takımızdan:sampiyon: Natsume Natsume tebrik ediyorum en kısa zamanda tekrar mezun olmanı diliyorum .:KK9::nazar:
sonuncu da bizim takımımızdan B busefit bu hafta çok güzel sonuçlar alacağını biliyorum, moral bozmak yok.Hoppa
kızlar birinci ve sonuncu takımımızdan olduğu için yazmanız gereken topikler var. :KK56:
aman unutmayın en kısa sürede yazılsın yoksa ceza alırız.:KK56:
Natsume Natsume

B busefit
ve
Natsume Natsume , tebrik ederim canım
B busefit , sende inşallah haftaya iyi düşüş bekliyoruz

resmen rezalet 😔

bu da oldu sonunda ne diyeyim haftaya bu utanctan kurtulcam ins

Back
X