- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Pazartesi 2 haftalık karantina süresi doluyor, gayet iyiyim, hiçbirşeyim yok diyor. Bende test filan yaptırmadım gayet iyiyimArkadaşına geçmiş olsun canım ne kadar süre önceydi sende test yaptınmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi 2 haftalık karantina süresi doluyor, gayet iyiyim, hiçbirşeyim yok diyor. Bende test filan yaptırmadım gayet iyiyimArkadaşına geçmiş olsun canım ne kadar süre önceydi sende test yaptınmı
Allah şifa versin inşallahahh canım ya dışarıdaydım, mümkün değildi
ben değil gezom bu sefer kvben hasta olmayayım bu ara, öyle bir lüksüm yok
Ayy canim monim ,bu hafta yorgun olurum diye muaf yazmişsın kurban olurumMENÜLER GELSİN
MENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Aylin42Konya muaf m @optumkibbye muaf m sara_28
+ @Fitimfitsinfit - Natsume
+210 @Zehra_mda muaf m moni
+60 +60 @88prenses22 +90 @obezzto - Lonely single girl
muaf B busefit - obesofobi
+ @olvidos - @TopukluAyakkabi muaf
Pazartesi 2 haftalık karantina süresi doluyor, gayet iyiyim, hiçbirşeyim yok diyor. Bende test filan yaptırmadım gayet iyiyim
yazarsan bizde görmüş oluruz balımTeşekkürler canım. İçiyorum ama menüme sıvıları yazmıyorum. Yazmalı mıyım?
hay Allah, çok geçmiş olsun kayınvalidene canımahh canım ya dışarıdaydım, mümkün değildi
ben değil gezom bu sefer kvben hasta olmayayım bu ara, öyle bir lüksüm yok
aman aman iyiYok yaptırmadım
Çok şükür bir şikayetim yok
tamam obezim bugünden itibaren düzenli menü bekliyorum o haldemoni cim çok saçma sapan bir menüm var, o yüzden yazmayayım. Yarın yazmaya başlıyorum canım. Spor olarak adım sayım 12 bin
kızz yedin dolmaları madem az spor yapaydınİyi geceker
Güzel başlayan günü akşam yemeğinde yediğim dolmalarla mahfettim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor
Yeşillik
öğle
Lor peynirli salata
akşam
2 kabak dolması
Yoğurt
1 kase sebze çorbası