• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Karbonhidrat ayrı canım, o aklımda hep var.
Geçen gün canım nutella istedi, 1 lokma ekmeğe azıcık sürdüm, tadından iğrendim.
Oruç sonrası hazır karbonhidrat sevmiyorum.
Dün lavaşin arasında kızarmış içli köfte istedi canım 😂😂. Lavaşin arasında hiç yemedim oysaki
Aslında hazır herşeyi sevmiyorum benim sorunum evde habire birşeyler yapmak söylemesi ayıp pek de maharetliyim🤣

moni moni benim biyere biseyler yazmam gerekiyormuydu. Yazdiysan da görmedim.
evet canımcım birinciler sırlarını paylaşıyor adlı topiğe sırrını yazman gerekiyorHoppa

Bugünkü menüm

Sabah
09.30
Yumurta domates salatalik peynir kaşar peyniri 5 zeytin 1lokma ekmek

10.30
1 biskuvi çeyrek muz 1 yudum meyve suyu

Öğle 12.50
1 tane helva
1 fincan sutlu turk kahvesi
1 elma

16.00
1 parça börek

18.30
Prasa+ yumurtalı fasulye + fırında patatesli kofte Toplam 1.5 tabak
1 tatlı kaşığı pilav salata 2 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek

3 tatli kaşığı magnolia

Daha da bitmedi 🙈
2 cigkofte 1 parca marul
1 avuc fistik+uzum
Çay

Kardeşime geldim bugün oyüzden çok düzensiz oldu yemeğim

Su 2 litre civarı

45 dk yürüyüş 135 puan
9000 adim 90 puan
Toplam 225 puan
Belki biraz daha yürüyüş yaparım
2 gün gecen haftanın butun çabasını mahvetti gibi hissediyorum ama boğazım da durmuyor 😤😣
oh maşallah, nasıl yedin kız o kadar şeyi:işsiz:

31 ekim menüm

sabah: iki haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin, beş çatal börek (kol böreği)

öğle: bir dilim börek ( ev böreği), beş kaşık tarator, yarım simit, tulum peyniri, bir dilim tavuk göğsü muhallebi

akşam: 5/6 patates kızartması, 4 parça tavuk kızartması

su:1.5 litre
spor: yok
ohh bi maşallah da sana:işsiz:

bu ara yine uyuyamıyorum o yüzden yatma kalkma saatlerim şaştı öyle olunca da öğünler karışıyor. deprem di, coviddi. haber izle üzül ağla derken strese sokuyorum kendimi sanırım. off Allahım artık iyi şeyler göstersin inşallah aminn :dua:

boynum tutuldu diye + yağmur vs. yürüyüşe de çıkamıyorum kaç gündür, evde de spor yapamadım. ayy öyle işte :KK35:

sabah öğle diyetisyen menüm, akşam karıştı.

(31 ekim) dünkü menüm:

uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında su
Dvit damla takviyesi

kahvaltı 11 de:

2 haşlanmış yumurtanın beyazı, pul biber ekledim
5 zeytin
2 salatalık
3 tam ceviz
yeşil çay

ara:

şekersiz türk kahvesi
bitter çikolata (sırf duygusal durumumdan)

öğle 17 de:
1 tabak zeytinyağlı az bulgurlu ıspanak
200gr yoğurt

ara:
yeşil çay

ara:
yeşil çay

ara:
siyah çay
1çb kadar çiğ kuruyemiş
iyi ki evde elimin altında ıvır zıvır yok yoksa yerdim bu duygu durumumla :işsiz:
o yüzden evde bulundurmayın zararlı şeyler sizlerde, güzel frenliyor.

su: 3 litre
spor: yok
adım sayısı 5000 : 50 puan

B9EB33F5-629D-49E0-A30E-9F21E5CDDBCB.jpeg

Akşam menüleriniz neler kızlar

Bende mercimek çorbası kereviz salatası ve pırasa kızartması var ( pırasa kızartması dediysem kızartms gibi değşl aslında pırasayı haşlayıp dıkıyoruz çibe tuzunu yumurtasını karıştotıp iki yemek kaşığı zeytinyağı ile arkalı önlü kızartıyoruz kek gibi dilimleyip servis ediyoruz çok nefis oluyor) :KK39:

Akşam menüleriniz neler kızlar

Bende mercimek çorbası kereviz salatası ve pırasa kızartması var ( pırasa kızartması dedşysem kızartms gibi değşl aslında pırasayı haşlayıp dıkıyoruz çibe tuzunu yumurtasını karıştotıp iki yemek kaşığı zeytinyağı ile arkalı önlü kızartıyoruz kek gibi dilimleyip servis ediyoruz çok nefis oluyor)
Bende de fırında balık buğulama mercimek çorbası salata var

Back
X