• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aaa nerden bildin?? :KK57:

fulyacım bugün verdiğin kilo gözümden kaçmadı. Tebrik ederim👏👏

canımsın.. Ama yemezler:p

dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş:KK70: kabak deyince aklıma hep kış kabağı geliyor ne yapayım:KK70:
saol obezim. bana da moral oldu. şöyle ben de isterim her hafta 2-2 kilo vermek , en azından 1,5-1,5 olsa. ama şimdilik böyle. buna da şükür.
bugün dışarıya çıktım. hiçbir yerin tadı yok. yürüdüm durdum. mağazalara baktım. dedim en azından 75 olmam gerek ocak ayına kadar. bölgesel kilo var ya bende. tövbe yarabbim hiç yakışmıyor. dev gibi görünüyorum. 75 olursam göğüs ve göbek, basen belli derecede ufalır. yapmam gerek.

bugün öğle akşam yemeğim bir oldu benim saat 16 gibi yedim. diyetisyen menüsü değildi bu öğün, evde pişirdiğim yemekten yedim.
1 tabak haşlama bol limonlu, diyete uygun pişirdim, et de 0 yağ dı.
şimdi de türk kahvesi içiyorum.:kahve:

akşam bir şey yer içersem yazarım.:KK28:

menü bilerek toplu paylaşmıyorum, detoks olduğu için yanlış örnek olmıyım diye. gerçi diyetisyenimin verdiği liste kafama göre yapmıyorum. ama yine de kişiye özel olduğu için örnek almayınız:)

bugün sabah beri temizlik yapıyorum,:temizlik: biraz daha işlerim var biterse dinlenicem inşallah:KK69:
Canım sen zaten her hafta 2 kilo civari veriyorsun. Niye surekli detoks veriyor acaba diyetisyenin?

sabah
1 yumurta
peynir, 5 zeytin
1 tk meyvesiyle vişne reçeli
domates salatalık
1/2 simit

öğlen
iskender
200 mlt kola

ara
1 kupa filtre kahve
1 kuru incir

akşam
domates soslu 3 köfte
2 yk fırında baharatlı patates- tatlı patates karışımı
2,5 çiğ köfte

ara
çekirdek
yeşil çay

yatana kadar 1,5 lt su

12300 adım attım. moni moni

değerli gezegenfeza gezegenfeza hanımefendiciğim yüksek müsaadenizle , affınıza sığınarak artık uyku pozisyonuna geçmek istiyorum. Müsaade var mıdır??:uykucu:
Vardır
Uyuyabilirsin
Cimcime sayesinde klübü açtım fakat okuyamadım, elimde telefon bırakmadı.
Neyse bugün yolladım, özgürce telefonumu kullanabilirim

Kızlar nasılsıniz iyisiniz inşallah. Bizde yaralar i yavaş yavas sarıyoruz. Psikolojim daha yeni kendine geldi. Büyük depremden olalı 7 gün oldu. Bugün gene Bi bina tahliye edilirken çöktü. Hatta bugün pazara giderken ayaktaydi ama çatlaklar vardı millet eşyasını kurtariyodu. Meğersem eşya taşırken çökmüş bugün akşama doğru inşallah içinde kimse yoktur.

Öyle işte.

Ben yazı okumustum 3gün tutuyorsanız 3günde alıstırma süreci ile devam edilecekmiş.mesela 3gün tuttun 4.gün normal besleneceksin sulandırılmıs meyve suyu 5.gün yagsız salata 6.gün tuzsuz çorba 7.biraz biraz normale dönülerek yapılınca faydası olurmus .bilgilendirmek istedim biara cok düşünmüştümde yapmayı
Evet açlık kaç günse dikkat süreside o kadar
Ben biraz sabirsizim.
1 gün ara verdiğim için canım Ne istiyorsa yiyorum.
58 e düşünce yeniden program yapacağım kendime

Bende artık yediklerime dikkat ediyorum. Sabah klasik kahvaltımı yaptım saat 11 de
Akşam balık salata yedim
1 litre su.
Bugün rüzgarı yedim vallahi bugazim Bi tuaf
Herkes inşallah iyi gidiyordur kilo veriminde.
Bu arada bugün tartildim 74.8ciktim. İzne ayrıldığım kilo yada çok yakın. Hatırlamıyorum kaçtım. Sevgili kaptanım bilir onu. Yola devam

Normali senin dediğin gibi aslinda bağırsak dugumlenmesi falan olmaması için ama gezegenfeza gezegenfeza biraz daha farkli bişey yapıyor. Bana cok sağlıklı gelmiyor aslında bu şekilde yapması. Bunku 3 gun mide bagirsak bombos 4. Gun birden cok yükleniyor.
3 sene once bende yapmistim 36 saatlik ve 2 günlük olarak actigim gun sulandırılmış meyve suyu sonra normal meyve suyu ve aksama kadar meyve yiyordum. Haftada 1 sefer yapıyordum baya da faydasını gördüm. Şimdi de yapasim var aslinda ama emziriyorum diye cesaret edemiyorum. Belki haftaya yaparım persembe cuma için. Hem portakal da çıkmış olur kolayca meyve suyu sıkarım.
Evet kızlar benimki doğru olan deyil.
Kimse örnek almasın.
Hedefim 58 i tekrar göreme kadar böyle
Sonrasına sonra bakacağım

Aynen oyle saglıgını etkiler gezegenfeza gezegenfeza dikkat etmelisin. Bence sen yapmamamalısın zehracım emziriyormussun birde sütün cok etkilenir .ablam emziriyo ve aralıklı oruc ile dikkat ederek tabi 20kılo ya yakın verdi 3-4ayda geri almadıda henüz .sütüde etkilenmedi hala emziiriyo
Sağol canım.
Kendimi dinliyorum.
Önceki yediklerimde biraz rahatsız oluyordum.
Dün hiç olmadım
Vücut alışıyor mu ne

Kızlar nasılsıniz iyisiniz inşallah. Bizde yaralar i yavaş yavas sarıyoruz. Psikolojim daha yeni kendine geldi. Büyük depremden olalı 7 gün oldu. Bugün gene Bi bina tahliye edilirken çöktü. Hatta bugün pazara giderken ayaktaydi ama çatlaklar vardı millet eşyasını kurtariyodu. Meğersem eşya taşırken çökmüş bugün akşama doğru inşallah içinde kimse yoktur.

Öyle işte.
Sizin adınıza sevindim canım
Inşallah içerde kimse yoktur

bugün öğle akşam yemeğim bir oldu benim saat 16 gibi yedim. diyetisyen menüsü değildi bu öğün, evde pişirdiğim yemekten yedim.
1 tabak haşlama bol limonlu, diyete uygun pişirdim, et de 0 yağ dı.
şimdi de türk kahvesi içiyorum.:kahve:

akşam bir şey yer içersem yazarım.:KK28:

menü bilerek toplu paylaşmıyorum, detoks olduğu için yanlış örnek olmıyım diye. gerçi diyetisyenimin verdiği liste kafama göre yapmıyorum. ama yine de kişiye özel olduğu için örnek almayınız:)

bugün sabah beri temizlik yapıyorum,:temizlik: biraz daha işlerim var biterse dinlenicem inşallah:KK69:
Kolay gelsin canım

Back
X