Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim aynen canımın kıymetini bilmiyorum eften püften ağrıları hiç kaale almam ama yanlış yapıyorum bu beden bize emanetGeçmiş olsun canım . Hiç canımızın kıymetini bilmiyoruz .
haydaaCanıma kastım yok yav
Uyuyamıyorum
Tam gözüm dalmış, zil çaldı, posta geldi.
Tam gözüm daldı, büyük oğlan paldır küldür postaya bakmaya çıktı ( onun paketi posta kutusuna atmışlar)
Tam Gözüm daldı, mesajlar peşpeşe geldi
Uyuyacağım dedim inat ettim, saat çalınca kalk kızım kalk
Allah yatmanı istemiyor dedim
Not: uyumadım
oo çok geçmiş olsun canım. Bir kas gevşetici falan al, yoksa fenaDuramadım evi sil süpür toz al derken belimi incittim nasıl oldu anlamadım eğildim doğrulamadım şimdi belim çok ağrıyor çamaşırları katlayacaktım bıraktım yemek yedim ağrı kesici içecem ağrım dinerse çamaşırları katlayıp ütü yapacam
harika
Yazdım kaptanım ❤Aylin42Konya aylinim kuzum unutmayalım sırrı yazmayı
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar, üçüncü takımın bir uyesi olarak buradayım. Herkese selam ve sevgiler. 80.2 ile merhaba demiştim takımıma. İyi ki demişim. Bugün 69.9 ile hedefime(56) emin adımlarla ilerliyorum. Yaşım 49, Nisan'da 50 oluyorum. Basari sırrımin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama gun içinde...www.kadinlarkulubu.com
Eyvah eyvah o zaman ben zorlanicam haftaya kötü başladımEvet canım. Bu haftayı daha sıkı geçirmeyi planlıyorum Allah nasip ederse.![]()
Bende uyuyabildi mi acaba diyodum ki msj yazmışsın.Çok şükür deliksiz uyumuşum, biraz daha uyusam hiç fena olmaz
Allah senide yormayacak ayakta tutacak kadar uyku nasip etsinBende uyuyabildi mi acaba diyodum ki msj yazmışsın.
2 gecedir diken ustunde yatiyorum sanki hic uykumu alamadım gozlerim kapanıyor şuan. Uykusuzluk cok kötü yaaa
yavaş yavaş gezom. Bugün uyudun ya arkası da gelir inşallahÇok şükür deliksiz uyumuşum, biraz daha uyusam hiç fena olmaz
sağol canım kas gevşeticide ağrıkesicide içtim sıcak su torbasıda koydum rahatladım biraz şimdi daha iyihaydaabütün dünya gezoyu uyutmamak üzere sözleşmiş galiba. Telefonu kapat uyuyacağın zaman ya da wifiyi kapat.en temizi..
oo çok geçmiş olsun canım. Bir kas gevşetici falan al, yoksa fena
senin adına sevindim canım ben bugün 200 gram artıdayım cumaya ne olur bilmiyorumbugün nihayet cuma günkü kilomu yakaladımrakibem sara ne durumda acaba?? Çok merak etmekteyim
![]()
Bende tam tersine daha da fazla çıktım. Fasulye sisirdi galiba beni yoksa fazla bisey yemedim dün.bugün nihayet cuma günkü kilomu yakaladımrakibem sara ne durumda acaba?? Çok merak etmekteyim
![]()