- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Kabızlık sorunum geçti bide ödemlerim indi elim yüzüm bi rahatladı görsen şaşırırsın canımsalı günü +200 gramdın saracım. Salıdan cumaya -1.5 kiloharikasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabızlık sorunum geçti bide ödemlerim indi elim yüzüm bi rahatladı görsen şaşırırsın canımsalı günü +200 gramdın saracım. Salıdan cumaya -1.5 kiloharikasın
ahh bir de benim vücutda birikenler gitseKabızlık sorunum geçti bide ödemlerim indi elim yüzüm bi rahatladı görsen şaşırırsın canım
Ben haşimato troidi mağduruyum canım bi sabah çok şiş oluyorum akşama doğru iniyor bazen günlerce sürüyor karışık yaniahh bir de benim vücutda birikenler gitsebelki ben de bir 80 i görürüm
geçmiş olsun canımBen haşimato troidi mağduruyum canım bi sabah çok şiş oluyorum akşama doğru iniyor bazen günlerce sürüyor karışık yani
olsun canım üzülme. Belki de biraz yemen lazımdır, vücut kendini korumaya almıştırbu hafta midem sırtıma yapışık gezdim detoksdan, ama sabah beni tartı şok etti. moralim çok bozuldu. diyetisyenim ise bu durumun çok normal olduğunu söyledi açıklama yaptı bir sürü.
moral bozukluğuna uykusuzluk ve yorgunlukta eklenince resmen bitik durumdayım.![]()
geçmiş olsun canım. Hemen önlemini alkızlar ben de insülin direnci başlangıcı çıktı. hemen kontrol altına almam lazım
saol canım. karbo yememem lazımgeçmiş olsun canım
olsun canım üzülme. Belki de biraz yemen lazımdır, vücut kendini korumaya almıştır
geçmiş olsun canım. Hemen önlemini al
evet resmi kural, tartı resmi ve günün tarihi ile kullanıcı adımızın yazılı olduğu bir kağıt ile.![]()