- 7 Eylül 2018
- 2.316
- 3.148
- 133
Ellerine sağlık
Bi 8 ay daha gider heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık
Bi 8 ay daha gider heralde
sen bir de bugünü gör2 lahmacunmuujukarbonhidrat partisi olmuş biraz
![]()
geçmiş olsun saracımBöbreklerimi üşüttüm galiba çok ağrıyor ve midemde bulanıyor o yüzden spor yapamadım
gezom geçmiş olsun. Akşama tuluğu hazır etBenimde sancım var ve belim ağrıyor
ahahahhhh tam tlc lik evmiş deseneOmlet
domates
Lor peynir
Maydonoz
muz
altın süt
Sehriye çorbası
Ispanak
Sarımsaklı yoğurt
Çay
1lt yi bulur bulmaz su(temizlikten sıra gelmedi)
Bugun kendı evimi süpürüp ütü yaptım
Sonra 8aydır temızlık yapılmamıs olan kardesimin bekar evini temızledim
Ve 13.15baslangıc 17.15 bitiş
Ve bende bitiş![]()
kolay gele canım. İnşallah bol bol ceviz verir fidanlarınızİyi akşamlar kızlar nasilsiniz ben çok yorgunum bütün gün ceviz fidanı ektik bahçeye herkes iyidir inşallah
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim kızlarrgeçmiş olsun canım, dikkat et çok. ben yıllardır kurtulamadım .![]()
çok anormal yüksek değil ama giriş yapmışım. hap falan vermedi. normal sayılır dedi zaten. ama bana göre yüksek. beslenmemi hemen düzene sokacağım.Aaaa çok geçmiş olsun. Ben yenmistim.ama kilo alınca geri almıştım. Şuan kaç Bilmiyorum şubatta bakmisti. 10 kilo verdim sonuçtan sonra. Şeker ilacı verdimi sana. ben kullanıyorum. Keşke verse sanada. Çok güzel kilo verdiriyor şayet ilaçsız olmuyor. Çünkü bu horman bozukluğu kilo vermene engel oluyor. İşlevini görmediği için.
biliyor musun harika bir duygu o. 73-74 olsam şu an zıplarım.Bugün 74.0 gördüm73 u gördüm mü umutlarım yesericek
![]()
canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.Böbreklerimi üşüttüm galiba çok ağrıyor ve midemde bulanıyor o yüzden spor yapamadım
Aynen oylegeçmiş olsun saracım
gezom geçmiş olsun. Akşama tuluğu hazır et
ahahahhhh tam tlc lik evmiş desenehadi allah kabul etsin spor niyetine
Teşekkür ederim canım benimgeçmiş olsun saracım
Teşekkür ederim canım benim sanada çok geçmiş olsun bol su içip spor yaparak yenebilirsin insülin direncinicanım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine.
bu aralar yürüyüşüm iyi. bugün evdeydim ama dün 12.000 adım attım. suyu 2 lt ye çıkarsam iyi olacak.Teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim canım benim sanada çok geçmiş olsun bol su içip spor yaparak yenebilirsin insülin direncini
kızlar ben de insülin direnci başlangıcı çıktı. hemen kontrol altına almam lazım
Vay kaç aylık bu minik uyku düşmanıHayırlı sabahlar canlar.
Gece uykusuzlugun ardından yine kaoslu bir sabaha kalktık (gece uyumadi emdi surekli biara dalmisim ben kafamin üstünde çıkmış zipliyordu oyle uyandım düşünün halimizi) hadi gece uyumadi sabah uyusa diye düşünürken sabah ta 8 de kalktık. Kalktığından beri mızmız sürekli herseye agliyor kahvalti yaptık ama neyi nekadar yedim onu bile tam bilmiyorum. Şimdi parka geldik gelene kadar yarım saat yürüyüş yaptım. Oglumu salıncağa bindirdim donerken de yürüyüş yapicam tabi yagmur iyice bastırmazsa.
Naptın? Yaptın mı?Wayyy benmde hoşuma gitti bende mi yapsam bugün öğlen zaten bisi yemek gelmio aklıma.
Çok güzel canım bide eski diyetisyenim narın insülin direncine çok iyi geldiğini söylemişti direk yiyeceğin gibi salatalarınada ekleyebilirsin özellikle roka salatasına çok yakışıyorbu aralar yürüyüşüm iyi. bugün evdeydim ama dün 12.000 adım attım. suyu 2 lt ye çıkarsam iyi olacak.
Afiyet olsun canım ama patates bulgur ve ekmek aynı öğünde olmamalı hele akşam yemeğinde hiç olmamalıBenim menü tam bir fiyasko
kahvaltı
Yulaf lapası
öğle
Çok çok az brokoli
Az yoğurt
akşam (o kadar çok yedim ki şimdi karnım patlayacak gibi)
Fırında tavuk baget
Fırında sebze dizme(patates, kabak, patlıcan, biber, domates)
Bulgur pilavı
2 dilim ekmek
su:1,5 lt
Spor:yok
Afiyet olsun canım nasılsın evine geçtinmiMenüm
Sabah
1 dlm peynir
1 yumurtadan omlet
Salatalık
Ara
Kahve yanına 1 ısırık çikolata
Akşam
1 kase çorba
1 tavuk pirzola
2 fırın patates
1 kase cacık
Su:1.5 lt
Spor:3 saat ev temizliği=150 puan
2 yaş 1 aylik.bazi gece deliksiz uyuyor bazen de sabaha kadar 10 kere uyanıyor. Bi ayari yok. Gunduz de 2 saat anca uyudu hala daha uyutamadimVay kaç aylık bu minik uyku düşmanı
Naptın? Yaptın mı?
Ben bozdum öğlen kızçeden kalan brokolileri attım ağzıma ziyan olmasın dedim. Akşama da arkadaş bir yemek tarifi attı hoşuma gitti, onu pişirdim. Kahvaltı yalan oldu
Bende yorgunumİyi akşamlar kızlar nasilsiniz ben çok yorgunum bütün gün ceviz fidanı ektik bahçeye herkes iyidir inşallah
Birazdan kalkıp tuluğu alacağımgeçmiş olsun saracım
gezom geçmiş olsun. Akşama tuluğu hazır et
ahahahhhh tam tlc lik evmiş desenehadi allah kabul etsin spor niyetine