• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet çiğden koy. pişince tadı değişiyor derin dondurucuda. ya da tazeden az yap hemen pişir. onlar az yer, sen de iki öğün yersin.

aeben aeben e laf yok gezocum :sinirli::duduk: ama tabi obezzto obezzto mu da özledik bugün :KK60:
O benim canım rakibem
Biraz kızdırıyımki sabaha ödem olsun :KK70: :KK70: :KK70:

Çok sağol canım :KK60:

Sağol canım aleovera jeli yok kremi var sürsem fayda edermi dersin o_O

Sağol canım amin sızlıyor evet ama bına çok şükür cam sürahi yüzüme gözüme gelse ne yapardım :KK43:

Sağol canım kesinlikle verecem son günlerde bir çok şey üst üste geldi

Aloevera jelim yok canım ama iyi bir markanın acil durum spreyi var onu sıktım çok iyi geldi

Sağol canım benim ilk iş soğuk duşa girdim zaten

Çok sağol canım benim yok toplayacağını sanmıyorum sprey durumu bayağı kurtardı

Yok ki

Geçmiş olsun canım

Kıyamam gel ben sana yapayım

Ben sarmayı sarıp pişirmeden derin dondurucuya attım canım pişirincede çözdürmeden çok az suyla pişiriyorum çünkü donmuş ürünler çözülünce su bırakıyor :KK39:

Çok sağol canım :KK60:
Evet bu sene pişirmeden koyacağım

Lahana sarmasını ben hariç kimse yemez
Yaprak sarmasindan eşim 10 tane belki, küçük oğlan 5 tane belki, büyük hiç yemez
Geçen sene sarma, dolma yaptım, pişirip porsiyonluk yapıp dondurucuya koydum, güzel olmadı.
Bu sefer yaparsam pişirmeden donduracağım
AA yarın ben lahana dolması yapacagim inşallah bize gel bacım. Zaten açmışsında:D

Bende hedefi tutturamayacam gibi duruyor Fulyacım sağlık olsun
Saracım bende bitkisi var aleovera nın butğr durumlarda iyi geliyor acıyı ve kızarıklıgı alıyor. İyileşme süresinde iyi geliyor e vitamini sayesinde iz pek olmuyor. (ileri derece yanıklarda değil)
Senınki çok değil sanırım. Ay olmasında.

aloveralı krem de olur saracım.
Tamam canım sağol :KK60:
sen kaç demiştin hedef?
66 demiştim :eek:
Saracım bende bitkisi var aleovera nın butğr durumlarda iyi geliyor acıyı ve kızarıklıgı alıyor. İyileşme süresinde iyi geliyor e vitamini sayesinde iz pek olmuyor. (ileri derece yanıklarda değil)
Senınki çok değil sanırım. Ay olmasında.
Allah tan çok ciddi yanık olmadı canım ama sızlıyor dokunamıyorum sprey çok iyi geldi şimdi içeriğini okudum da aleoveralıymış

Bence 60kiloyum 60kiloyum sıkı bir diyete girse haftada 2 _ 2 gider Allahın izniyle.
Sadece başlıycam başlıycam demeyip başlasa bu iş bitecek :KK4: :KK4:
aynen valla. kendimden bıkmışım o derece yani
Beni tutuyon demi fulyam :KK37: :KK200::rapci:
tebikine seni tutuyommmmmm :halay::halay::halay::KK53:
obezzto obezzto kuzum gel artık sensiz tadı yok buraların💖💖💖💖💖💖💖💖
aynennnnn obezzto obezzto

Allah tan çok ciddi yanık olmadı canım ama sızlıyor dokunamıyorum sprey çok iyi geldi şimdi içeriğini okudum da aleoveralıymış
çok uçuk bir rakam söylemişin. neyse bakalım kaç çıkacağız 1 ocak 2021 e Allah nasip etsin de. artı ya da sabit olmayalım da :KK70:

Çok mu uçtun, gerçi bende çok uçtum, hedefi göremeyeceğim.
Yarından itibaren serbest takılacağım
1 ocak itibariyle apanin grubuyla, inşallah 1 bazen 1,5 öğünle ilerlemeyi düşünüyorum

aynen valla. kendimden bıkmışım o derece yani

tebikine seni tutuyommmmmm :halay::halay::halay::KK53:

aynennnnn obezzto obezzto

çok uçuk bir rakam söylemişin. neyse bakalım kaç çıkacağız 1 ocak 2021 e Allah nasip etsin de. artı ya da sabit olmayalım da :KK70:
Senide yazdım kenara zalım fulya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X