• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugunki menüm
Sabah 2 rafadan yumurta peynir zeytin
Patates kızarttım ev ahalisine arada bir iki ağzıma atmis olabilirim 🙈
Öğlen
Yogurtlu Kabak çiçeği dolması bir tabak
2 yk yeşil fasulye dün akşama yapmıştım aklımda kaldi😊
Birinci arada bir avuç kuruyemiş
16.00 da bir elma
2 litre su olur
2 kupa yeşil çay
1 kupa form
Spor yok
Kabak çiçeği ni nereden buldun bu mevsimde, çok severim :KK68:

yazıcam yazıcam unutuyorum hep moni moni sen nasıl da güzel kilo veriyosun öyle ya. Maşallah sana kırk bin kere:nazar::nazar: inşallah hedef kilonu tutturursun/tuttururuz canım benim❤
inşallah kuzum , hepimiz hedefimize ulaşıp bir daha kilo almıcaz inşallah :KK68:
gerçi bu ara sabitim gitmiyor ama inş artık gider:KK15:

Bu sabah çok şükür daha iyiyim esnek mesaide olduğumuz için bugün evdeyim iyi denk geldi dinlenecem güzel bir kahvaltı yaptım ilikli kemik koydum kaynıyor paça çorbası yapacam bol sarımsaklı limonlu pul biberli biraz diyet dışına çıkacam suyuna ekmek banabilirim o yüzden bugünlük beni menüden muaf tutarmısın moni moni cim yarına yine kaldığımız yerden devam edeceğim ne demişler önce sağlık :KK39:
şifa olsun inşallah :KK60:

kek kurabiye bildiğin her şeye sızma zeytinyağı kullanıyoruım:KK48:şimdikiler kokmuyor zaten, 30 yıl önce direk köyden babamın yağları buram buram kokardı ben bayılırım kokusuna:KK68:alıştı adamcağız da işte az tereyağ koyunca pilava mutlu oluyor:cool:
eee arada sevindir sen de adamcağızı :KK70::KK70::KK70:

Merhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Gizem
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 20 aylık
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Doğumdan sonra kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: 2. gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesinde sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Aslında daha önce kendimi kilolu olarak görmez, zayıflamaya ihtiyaç duymazdım. Hamilelik ve emzirme dönemleriyle birlikte aldığım 8-9 kilo kalıcı hale gelince korkmaya başladım. Azimliyimdir tek başıma da süreci götürebileceğimi biliyorum. Ama bu covidli günlerde hem kendime arkadaş hem de eğlenerek kilo vermek istedim.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 63.1 (21.12.2020)
Hedef kilonuz: 50.0

Merhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Gizem
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 20 aylık
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Doğumdan sonra kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: 2. gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesinde sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Aslında daha önce kendimi kilolu olarak görmez, zayıflamaya ihtiyaç duymazdım. Hamilelik ve emzirme dönemleriyle birlikte aldığım 8-9 kilo kalıcı hale gelince korkmaya başladım. Azimliyimdir tek başıma da süreci götürebileceğimi biliyorum. Ama bu covidli günlerde hem kendime arkadaş hem de eğlenerek kilo vermek istedim.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 63.1 (21.12.2020)
Hedef kilonuz: 50.0
Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum

Kabak çiçeği ni nereden buldun bu mevsimde, çok severim :KK68:
Ay kargoda bozulmayacagını bilsem yollarım sana Ayşem. Sarayla gezonun dondurucuları kadar olmasada bizimde depomuz var:D:D

Eklentiler

• 20200823_120405.webp
    20200823_120405.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 20200823_113701.webp
    20200823_113701.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 24
Back
X