• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Belki buralar soğuk olduğundandır
Ne pat pat edecem
Güçlü bir süpürge tamamdır
Ha belki senede bir makina kiralayıp yıkarız ( kendimiz)
Bu evimdekine 2 sene oldu
Leke olursa siliyorum hemen çıkıyor
Oysaki rengi açık nasıl kullanacam diyordum
Benim görümce birdaha asla hali yapmam dedi
Birinde 6 ay dayandı, laminat vardı
Birinde 2 sene dayandı, tekrar halıya döndü
Hali benim vazgeçilmezim
bence de soğuk olduğundandır. Ama bana göre değil :( imkanım olsa evdekileri de kaldırırım ki hepsi küçük küçük zaten
Eltimdeydim. İyi yerde değilim malesef 😔 kaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.😔
çok üzüldüm canım :( Allah yardımcısı olsun. Hüküm verici ne dediyse o. Ne bir dakika ileri ne bir dakika geri..
Kuzum eksiye düşmüyorum. Niye böyle oldu anlamadım. Bu hafta hem kendimi şiş hissediyorum hem wc ye çıkamıyorum. Hergün artıma da artı ekleniyor ne hikmetse . İnanılmaz köyü hissediyorum
olur arada üzülme.bizde de oluyor
sabah mantarlı omlet, peynir, 2 zeytin, 3/4 simit, domates

öğlen burger king wopper menü (burger, patates, kola)

ara 1 fincan filtre kahve, 1 sade Türk kahvesi, 1 küçük parça fit kek

akşam etli mantarlı soğanlı spagetti, salata

yatana kadar 1 lt su

1 saate yakın yürüyüş moni moni
oy oy oyy kız n'aptın rakibesu:KK47::KK47: fena vermişsin çoşkuyu

Kuzum eksiye düşmüyorum. Niye böyle oldu anlamadım. Bu hafta hem kendimi şiş hissediyorum hem wc ye çıkamıyorum. Hergün artıma da artı ekleniyor ne hikmetse . İnanılmaz köyü hissediyorum
Isveç diyeti yaptığın için oldu bence. Yorumları okumustum da verdiğimizi hemen geri aldık yazıyordu.

oy oy oyy kız n'aptın rakibesu:KK47::KK47: fena vermişsin çoşkuyu
ay sorma yaa valla bu aralar battım iyice :cry: sabah erkenden kuaförde randevum vardı. o da uzakta. hızlı hızlı onları yedim. arkadaşla dışarıda buluştuk. burger king ten paket yaptırdık parkta yedik :KK23: pratik birşeyler olması gerekiyordu. akşama da mantar yapacaktık günü yaklaşmış. klasik mantar sote istemedi canım. hadi dedik mantarlı etli spagetti yapalım. velhasıl menü üüüüüüüüü :KK61::KK61::KK61:

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta karabiberli
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Üç tane zeytin
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak bol karabiberli maydanozlu limonlu tavuk çorbası

Akşam
Bir tabak tavuk çorbası (öğlenin aynısı)
Üç çatal fırında bol baharatlı patates

Su 2 litre spor 5000 adım : 50 puan

moni moni
Bugün nasılsın

Eltimdeydim. İyi yerde değilim malesef 😔 kaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.😔
Rabbim şifa versin, çocuklarının yüzüne baksın inşallah iyi haberler verirsin bizlere

Back
X