• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

örgü güzel de ördüklerinin bir işe yaraması lazım. kullanacağım birşey yok. zamanında bilmem kaç tane şal örmüştüm. hırka, atkı falan. hiçbirini kullanmıyorum. verdim hatta. zaten kiloluyken el örgüsü daha da şişman gösteriyor. bebek, çocuk örgüsü de kime örücem. yoksa örgü güzel bir uğraş. severim aslında.
bir de zaten çalıştığım için zaman kısıtlı. kitap okumak daha iyi gelecek bana. uzun ara verdim çünkü. evet canım pandemi alt üst etti herşeyi :110:

güzel oluyor ama gerçekten. ekmek yemek de aynı şey ki. fazla olmama kaydıyla dürüm bence makul.

ben almıyorum. çünkü evde koyacak yer kalmadı. eskilerden bir kısmını verdim zaten yeğenime, çevreye, arkadaşlara falan. okuyup bir daha okumayacaklarımı da.
elimde çok okunmamış kitap var. roman, kişisel gelişim, din, psikoloji, sağlık kitapları. yani anlayacağın çeşit çeşit.

okuyup ya da aldığın güzel kitaplar neler var bana isim verir misin?
resimlerini çekerim bugün:KK5:

moni moni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü

Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten

moni moni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü

Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten
çok üzüldüm. Rabbim şifa versin canım. moral bozuk olunca birşey yapılmıyor.

tartıda artıyım :KK43: gerçi çok birşey beklemiyorum. sabit yeterdi. çünkü menülerim diyet menüsü değildi.
regl öncesiyim ve reglim sanırım geçen ay olduğu gibi geç gelecek gibi. gerginim.
2 gündür de spor yapmıyorum. ayrıca wc de yok. dolunay da yaklaşıyor. hepsi bir araya gelince böyle oldu :işsiz:

cuma 87.4
bugün 88.2

fark +0.8

Gecmis olsun canım rabbim şifa versin inşallah..

Back
X