• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugünkü menüm

sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşil biber, ceviz

akşam: iki kepçe çorba, ıspanak, yoğurt

su:2 litre
spor: 10 bin adım (100 puan )
muhteşem :confused::confused::confused:
Eki Görüntüle 2749361
60kiloyum 60kiloyum
Fulyacım bu ara Feng shui ye sardım.:KK56: bunların haricinde aldığım romanlar da var. Bunların hiçbiri okunmadı henüz.:işsiz:
feng shui ler güzel mi? kitap olarak almadım ama bir ara benim de merakım vardı.

sabah peynirli biberli omlet, 5 zeytin, 1 dilim avakado, domates, salatalık, 1,5 dilim ekmek

ara 25 gr fındıklı çiko ile kahve

öğlen 5 kıymalı pazı sarma, 2 yk etli yeşil fasulye, 2 yk ev yoğurdu,1 dilim ekmek

akşam köfte, patates, salata

yatana kadar 1,5 den fazla su
az sonra yeşil çay

moni moni

moni moni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü

Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten
Cok gecmis olsun canim benim

fatma menülerinin ve sporunun hastasıyım :rolleyes:

maşşşallah bacım mit halt etmiş yanında.ne uçan ne kaçan:confused:

amiiin inşallah herkese:dua:

😦😦Allah yardımcınız olsun canım

mastercheff seyredip tırnak kemiriyordum

ne kadar zor Allahım ..kimse o şekilde imtihan olmasın, en zoru..Allah o anne babaya sekinet versin kalplerine ferahlık versin.dayanma gücü versin inşallah

aybenim rüyamda ben de zona olmuştum biliyor musun.başka bir vakit anlatırım

çok geçmiş olsun canım.yokluğunu farkettim ama hafta sonu dinleniyosun diye düşündüm

Canımsın çok teşekkürler

01.01.2021/ 707.ETAP hakkında resmi duyurudur;

- Yılbaşı kutlayacak üyelerimiz var ise isterlerse Perşembe gününden fotoğraf çekip takım sayfamızda paylaşabilirler, kutlamayacak üyeler yine eski düzende cuma günü paylaşım yapabilirler. :KK56:

Kiloyu mu perşembe paylasicaz. Ben ailemin yanina gidicem persembe akşamı oyuzden perşembe paylassam daha iyi olur. Tarihi perşembe tarihi mi aticaz yoksa cuma mı

Back
X