• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kizlar

Menum
Sabah 1 haslankis yumurta 2 catal patates
1 kasik zeytin

Ara turk kahvesi
1 bardak kefir

Aksam 2 kucuk et koftesi bilca salata 1 dilim kepek ekmegi

2.kucuk kurabiye

1 yesil cay 1 beyaz cay

Su 2 lt ancak spor yok

Ama canim cok fena simit istiyor biran once uyumam unutmam gerek

Bugün hiç bir şey yapmadım yani evimi temizleyecektim yapmadım ütü yapacaktım yapmadım yemek olarak da fırına hamsi attım salata dünden de mercimek çorbası vardı yetti gitti üzerimde bir üşengeçlik bir halsizlik bir tembellik var beynim yorgun hiç bişey konuşmadan sessizce öylece oturmak istiyorum.....
Saram içinde bulunduğun durumdan. Beklemek insanı dahada yoruyor...
Sen gene iyisin benim alıp başıma daglara gidesim var😔

Giderken obezzto obezzto yuda alıcam🥰

Slm kizlar

Menum
Sabah 1 haslankis yumurta 2 catal patates
1 kasik zeytin

Ara turk kahvesi

Aksam 2 kucuk et koftesi bilca salata 1 dilim kepek ekmegi

2.kucuk kurabiye

1 yesil cay 1 beyaz cay

Su 2 lt ancak spor yok

Ama canim cok fena simit istiyor biran once uyumam unutmam gerek
Reklamcım sabahın çok az olmuş. Senin listede eminim sabah 1 dl ekmekle damates VS vardı.
Sabah iyi kahvaltı yaparsan senin diyet menünde akşam o kurabişlere çok gerek kalmaz🥰
Ama ilk haftan böylede gider kilocuklar :68:

Herkesin içinde kendine göre dert ve sorunları var sanki kimsenin yüzü gülmüyor kimsede canlılık yok yada ben öyleyim bu hastalık psikoloji Bi taraftan evdeki ailesel konular ayrı taraftan 😭😭 Allah hepimizin içene ferahlık versin herkez gülsün artık herkesin muradı yerine gelsin kim ne istiyorsa amacına ulaşsın
Ayyy pek dertlimiyim ne içimi döktüm
Ama şakası da bir yana herkesin gülmeye mutlu olmaya hakkı var

Herkesin içinde kendine göre dert ve sorunları var sanki kimsenin yüzü gülmüyor kimsede canlılık yok yada ben öyleyim bu hastalık psikoloji Bi taraftan evdeki ailesel konular ayrı taraftan 😭😭 Allah hepimizin içene ferahlık versin herkez gülsün artık herkesin muradı yerine gelsin kim ne istiyorsa amacına ulaşsın
Aminnn cancazım amin😔

aynen canım. mutsuz insanlar olduk. herkesin kendine göre sıkıntıları vardı az veya çok. pandemiden kaynaklı hareketliliğimizin, sosyal yaşantımızın kısıtlı olması psikolojimizi alt üst etti. yüzümüzün gülmeye ihtiyacı var. çok şükür halimize ama yine de kendimizi daha iyi hissetmek istiyoruz. Allah büyüktür :dua:

aynen canım. mutsuz insanlar olduk. herkesin kendine göre sıkıntıları vardı az veya çok. pandemiden kaynaklı hareketliliğimizin, sosyal yaşantımızın kısıtlı olması psikolojimizi alt üst etti. yüzümüzün gülmeye ihtiyacı var. çok şükür halimize ama yine de kendimizi daha iyi hissetmek istiyoruz. Allah büyüktür :dua:
Evet canım kendi kendimizi motive etmeliyiz amenna Allah büyük bunlarda geçeçek

Reklamcım sabahın çok az olmuş. Senin listede eminim sabah 1 dl ekmekle damates VS vardı.
Sabah iyi kahvaltı yaparsan senin diyet menünde akşam o kurabişlere çok gerek kalmaz🥰
Ama ilk haftan böylede gider kilocuklar :KK68:
Yumurtayla domates salatalik yiyemiyorum ancak yesillik yiyebilirim cok fazla kokuyor rahatsiz oluyorum

16 Ocak Menüm

09:00
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor
1 dilim tt ekmek
Biraz yeşillik

13:00
200ml yarım yağlı süt ile Türk Kahvesi
1 hurma+2 çiğ fındık

18:00
1 orta kase yeşil salata içine
1tk zeytinyağı+2 yk keten tohumu