• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben aebenle karşılaşana kadar sıkıntılara farklı pencereden bakardım, ne zaman ki tanıştım beni çok rahatlattı, ne zaman canım sıkılsa aklıma onun sözleri ve sabri gelir
Allah kendisinden binlerce kez razı olsun❤
Utandım🙈 cümlemizden gülim.

Ama Yaşımız yaşadıklarımız ne olursa olsun hep nasihatlardan alınacak şeyler oldugunu düşünüyorum kendi adıma.

En küçük evladım geçen gün Bi nasihat etti küçük dediğimde 20 yaşında 🙈 anne dedi sen insanlara ceza kesmesini bilmiyorsun...
Ne kadar doğru söyledi.
Rabbım yarattığı beşeri bilmezmi! Onun neleri kaldırabilecegini tahammül sınırlarını...
. Hamdolsun ki her çıkmazımda o'na sarıldım hiç caresiz bırakmadı beni. Hep dahada güçlendirdi. Yine bırakmayacak biliyorum. Ben onun sınavlarına hamdettikçe o hep çıkış kapısı sunacak.

sizlere ruh halimi bu halde yansıttıgım için kusuruma bakmayın🙈 bu sondu beni artık bu modda görmiyceksiniz :KK68: Hoppa

Enerji arkadaşımız sağolsun çok güzel bir enerjisi var bayıldım ona🥰 onlara bakarak kalktım pilates yaptım 😍
Nekadannn teşekkür etsem az💕

Bugünün kısmen basarili saydigim menüm
Sabah doyurucu ve sağlıklı geçti çok şükür
10 gibi peynir 5 zeytin bol yeşillik ile güzel bir kahvaltı karbon yok çok şükür
Ara bir küçük mandalina ve elma
14 gibi biraz kestane
16.30 bir kase yoğurt
Yatana kadar 2 litre su olur
2 kupa yeşil çay
Spor yok ama yapan arkadaşlara çok imrendim

Ne için yapiyorsun bunu
saçı beslemek için. bu kürü düzenli yaparsan saç daha hızlı ve daha sağlıklı uzuyor, dökülme varsa duruyor, parlıyor daha canlı görünüyor.
geçen yıl haftada bir düzenli yapıyordum çok faydasını gördüm. kuaförüm bile farketti. sonra ara verdim. hatta aylardır yapmıyorum. şimdi yeniden başlayacağım Allahın izniyle. duştan sonra da yüzüme maske yapacağım. bakım almaya karar verdim kendimi :-)

Bilmezmiyim 🥰
Yıllardır hiç şikayet etmeden yapıyorsun kaptanlığı. 💞 Rabbım razı olsun.
biliyorumki kalbinde insan sevgisine yer çok. Hepimizde seni çok seviyoruz biliyorsun:KK68:
kocaman öperim:KK74::KK74::KK74:
bir kişinin bile hayatına dokunabiliyorsak bu muhteşem bir şey ki hepimizin burada tam olarak yaptığı bu:KK68:
ben de hepinizi çok seviyorum:KK200:

Hosbulduk cnimm😄 biraz eglenelim yarislara baslayalim. moni moni kaptanim var mi bi etkinlik bu hafta😉
etkinlik yapıyorduk her hafta ama birkaç haftadır sekteye uğradı.
durgunluk ta tam size denk geldi, hep beraber canlandıralım :KK68:
mesela bir yardımcım yok, böyle olunca da yetişemiyorum her yere. :KK23:
fikirleriniz varsa hayata geçirebiliriz.:KK28:

saçı beslemek için. bu kürü düzenli yaparsan saç daha hızlı ve daha sağlıklı uzuyor, dökülme varsa duruyor, parlıyor daha canlı görünüyor.
geçen yıl haftada bir düzenli yapıyordum çok faydasını gördüm. kuaförüm bile farketti. sonra ara verdim. hatta aylardır yapmıyorum. şimdi yeniden başlayacağım Allahın izniyle. duştan sonra da yüzüme maske yapacağım. bakım almaya karar verdim kendimi :-)
Sac maskesini nasıl yapiyorsun bende dökülme çok fazla bir ara zeytinyağı ve hind.cevuzi yagi yaptim ilk iyi geldi sonra yine ayni

Mutlu akşamlar kızlar 🌺Neler yapıyorsunuz? Ben yemek masasını hazırlama telaşındayım
Biz yemek işini bitirdik çok şükür şimdi yatsı ezanına kadar kuran okuyup sonra bir demlik çay kısmına geçerim :KK54:

benimkinin tarifi şöyle,
1 yumurta sarısı
1 ampül bepanten
1 ampül bemiks
1 evigen (Evitamin) ampül ya da jel kapsül
saça yetecek kadar sızma zeytinyağı
Yıkayınca koku kalıyormu saçta

etkinlik yapıyorduk her hafta ama birkaç haftadır sekteye uğradı.
durgunluk ta tam size denk geldi, hep beraber canlandıralım :KK68:
mesela bir yardımcım yok, böyle olunca da yetişemiyorum her yere. :KK23:
fikirleriniz varsa hayata geçirebiliriz.:KK28:
Suan musait degilim ama yatin bu ise bi el atalim canim

Back
X