- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Saol kaptanimmenerji_kusagi canımcım mezun üye olduğun için bu hafta listeye girme ihtimalin var
ismin gibi takıma da pozitif enerji veriyorsun
iyi ki geldiniz kızlar
@asliogretmen
inci-tepik
enerji_kusagi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol kaptanimmenerji_kusagi canımcım mezun üye olduğun için bu hafta listeye girme ihtimalin var
ismin gibi takıma da pozitif enerji veriyorsun
iyi ki geldiniz kızlar
@asliogretmen
inci-tepik
enerji_kusagi
![]()
Hosbulduk cnimmEvet bende çok sevdim eski takımımdan gelen arkadaşlarımızı
Tekrar hoş sefa gelmişler![]()
UtandımBen aebenle karşılaşana kadar sıkıntılara farklı pencereden bakardım, ne zaman ki tanıştım beni çok rahatlattı, ne zaman canım sıkılsa aklıma onun sözleri ve sabri gelir
Allah kendisinden binlerce kez razı olsun❤
Takım içinde gözünüze kestirdiğiniz varsa duelloya davet edebilirsin
Duello degilde herkesin katilabilecegi birseyler yapalim hemde kaynasmis oluruzTakım içinde gözünüze kestirdiğiniz varsa duelloya davet edebilirsin![]()
Ne için yapiyorsun bunusaçları yumurta ve vitaminlerle yağladım oturuyorum![]()
saçı beslemek için. bu kürü düzenli yaparsan saç daha hızlı ve daha sağlıklı uzuyor, dökülme varsa duruyor, parlıyor daha canlı görünüyor.Ne için yapiyorsun bunu
Saçlar Bi ampul var kokusu çok fenasaçları yumurta ve vitaminlerle yağladım oturuyorum![]()
kocaman öperimBilmezmiyim
Yıllardır hiç şikayet etmeden yapıyorsun kaptanlığı.Rabbım razı olsun.
biliyorumki kalbinde insan sevgisine yer çok. Hepimizde seni çok seviyoruz biliyorsun![]()
etkinlik yapıyorduk her hafta ama birkaç haftadır sekteye uğradı.
Sac maskesini nasıl yapiyorsun bende dökülme çok fazla bir ara zeytinyağı ve hind.cevuzi yagi yaptim ilk iyi geldi sonra yine aynisaçı beslemek için. bu kürü düzenli yaparsan saç daha hızlı ve daha sağlıklı uzuyor, dökülme varsa duruyor, parlıyor daha canlı görünüyor.
geçen yıl haftada bir düzenli yapıyordum çok faydasını gördüm. kuaförüm bile farketti. sonra ara verdim. hatta aylardır yapmıyorum. şimdi yeniden başlayacağım Allahın izniyle. duştan sonra da yüzüme maske yapacağım. bakım almaya karar verdim kendimi![]()
benimkinin tarifi şöyle,Saçlar Bi ampul var kokusu çok fena![]()
Biz yemek işini bitirdik çok şükür şimdi yatsı ezanına kadar kuran okuyup sonra bir demlik çay kısmına geçerimMutlu akşamlar kızlarNeler yapıyorsunuz? Ben yemek masasını hazırlama telaşındayım
Yıkayınca koku kalıyormu saçtabenimkinin tarifi şöyle,
1 yumurta sarısı
1 ampül bepanten
1 ampül bemiks
1 evigen (Evitamin) ampül ya da jel kapsül
saça yetecek kadar sızma zeytinyağı
hayırYıkayınca koku kalıyormu saçta
Suan musait degilim ama yatin bu ise bi el atalim canimetkinlik yapıyorduk her hafta ama birkaç haftadır sekteye uğradı.
durgunluk ta tam size denk geldi, hep beraber canlandıralım
mesela bir yardımcım yok, böyle olunca da yetişemiyorum her yere.
fikirleriniz varsa hayata geçirebiliriz.![]()
Tmm bende yapayım insallah