• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben 3 yıl demir tedavisi gördüm rahatsızlığımdan dolayı. saçlarım elime geliyordu :KK43: ve çok sağlıksızdılar. geçen yıl aklıma geldi. yapayım bakayım düzenli dedim. iyi ki yapmışım çok şükür.
bak şimdi duştan çıktım hemen fark etti duruşu bile.

ya bepanten ya bemiks. bemiks galiba. sarı olan. ama sorun değilki yıkanınca birşey kalmıyor. beni yağlanırken de çok rahatsız etmiyor o koku.

sana makul oranda karbon veriyordur. menülerim kilona göre çok kısıtlı. bence daha fazla kısma kendine göre. sonra vücut korumaya alır kendini.

metabolizma çok önemli. ama suyla, sporla ve yeşil çayla hızlandırabilirsin. acı biber ve baharatlar da hızlandırıyor metayı.

İnşallah fulyam biraz daha dikkatli olmalıyım

sabah 1 bardak limonlu su + 1 kupa oolong çayı

öğlen 13.15
pırasalı peynirli isotlu omlet
1 kk tulum peyniri, 5 zeytin
3 çeri domates, 2 köz biber
3 brezilya cevizi, 5 çiğ badem
3 lokma pırasalı mısır ekmeği (ev yapımı)

aralarda 1 Türk kahvesi+1 küçük kupa filtre kahve+ 1 kupa puer ve 1 kupa oolong çayı

akşam 19.40
4 adet kabak mücver
3 yk zeytinyağlı taze barbunya yemeği
2 yk ev yoğurdu
salata

az sonra 1 kupa puer çayı içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
moni moni

Apacılar yarın ne yiyoruz menü yazın lütfen. Dinleyebilirsem yayını dinleyecem ama
Allah nasip ederse ben eksik oruçlarımı tutacağım zaten.
yumurtalı, peynirli, zeytinli, kuruyemiş ve salatalı kahvaltı

akşam da hindi tandır, bugünden artan zeytinyağı taze barbunya yemeği ve salata düşünüyorum.

Utandım🙈 cümlemizden gülim.

Ama Yaşımız yaşadıklarımız ne olursa olsun hep nasihatlardan alınacak şeyler oldugunu düşünüyorum kendi adıma.

En küçük evladım geçen gün Bi nasihat etti küçük dediğimde 20 yaşında 🙈 anne dedi sen insanlara ceza kesmesini bilmiyorsun...
Ne kadar doğru söyledi.
Rabbım yarattığı beşeri bilmezmi! Onun neleri kaldırabilecegini tahammül sınırlarını...
. Hamdolsun ki her çıkmazımda o'na sarıldım hiç caresiz bırakmadı beni. Hep dahada güçlendirdi. Yine bırakmayacak biliyorum. Ben onun sınavlarına hamdettikçe o hep çıkış kapısı sunacak.

sizlere ruh halimi bu halde yansıttıgım için kusuruma bakmayın🙈 bu sondu beni artık bu modda görmiyceksiniz :KK68: Hoppa

Enerji arkadaşımız sağolsun çok güzel bir enerjisi var bayıldım ona🥰 onlara bakarak kalktım pilates yaptım 😍
Nekadannn teşekkür etsem az💕
Aynı benim kız 😂😂😂
Aç gözünü biraz şekerim, yeter kendini ezdirdiğin
Sana nasıl davranıyorlarsa sende öyle ol, iyilikten anlamıyorlar diyor. Da benim yapım öyle deyil, yüzyüze bakacağımız insanlarla önce çirkefleşip sonra hiçbirşey olmamış gibi yapamıyorum.
Şunuda farkettim, susanı çok eziyorlar.

Bir laf var, lafı anlayana söyleyeceksin gibi bişeydi.
Benim karşıma çıkan insanlar tam tersi, ne söylesem yanlış yere çektikleri için gümüşü deyil altını seçip sükut ediyorum.

İyi Geceler
💐
17 Ocak Spor Bildirimi

16.069 adım = 160 puan
C6022EE3-E154-4028-BC67-F9A5FD211010.webp

Bugün çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki on gün kadar tedbirli olacağım.haftalık temizliğimi bile dün yaptim ki bu hafta iş falan yapmayayım
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.seninle birlikte isteyen herkesin elini boş çevirmesin..
Bugün hiç bir şey yapmadım yani evimi temizleyecektim yapmadım ütü yapacaktım yapmadım yemek olarak da fırına hamsi attım salata dünden de mercimek çorbası vardı yetti gitti üzerimde bir üşengeçlik bir halsizlik bir tembellik var beynim yorgun hiç bişey konuşmadan sessizce öylece oturmak istiyorum.....
Bazen sadece oturmak istiyor insan değil mi saracım? Nerdeyim ne yapıyorum diye bir durup etrafına bakmak istiyorsun. Zamanı yavaşlatmak istiyorsun. Bazen de hızlandırmak. İnsanız sonuçta, ruhumuz değişken hallere bürünüyor. Allah kalbine ferahlık versin inşallah

Aynı benim kız 😂😂😂
Aç gözünü biraz şekerim, yeter kendini ezdirdiğin
Sana nasıl davranıyorlarsa sende öyle ol, iyilikten anlamıyorlar diyor. Da benim yapım öyle deyil, yüzyüze bakacağımız insanlarla önce çirkefleşip sonra hiçbirşey olmamış gibi yapamıyorum.
Şunuda farkettim, susanı çok eziyorlar.

Bir laf var, lafı anlayana söyleyeceksin gibi bişeydi.
Benim karşıma çıkan insanlar tam tersi, ne söylesem yanlış yere çektikleri için gümüşü deyil altını seçip sükut ediyorum.
Gençler bizden daha akıllı. Onlar sınırlarını daha iyi çekebiliyorlar.

Back
X