Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok gülüm ne kırmasıHayat çok kısa ne zaman ne olacağı hiç belli olmayan zamandayız bu yüzden bugüne kadar istemeden birinizin kalbini kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa hepinize helal olsun
Annemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar![]()
30 dakika bisikletKahvaltı 12:00
2 yumurta sarısı
5 zeytin
Biraz çeçil peyniri
1 kapya, roka
Tahin
Çerez
Akşam
Tereyağlı tavuk göğüs
Salata
Bikaç parça ceviz
Su
1,5 olur
1 kupa yeşil çay
3 kupa kahve
Spor
Eşim gidince bisiklet sürecem
Süresini yazarım
Saram Rabbım var, ol der olur, şifa ondan.Annemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar![]()
Saracım her şey bizim için. Mutluluklar,mutsuzluklar imtihanlar.. inanıyorum ki sen ve annen bu imtihanı da çok güzel atlatacaksınız. Dualarım sizinle canım. Annene sevgililerimi ilet,sakın üzülmesin,inanırsa başarır Allah'ın izniyle..Annemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar![]()
O nasıl söz yaHayat çok kısa ne zaman ne olacağı hiç belli olmayan zamandayız bu yüzden bugüne kadar istemeden birinizin kalbini kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa hepinize helal olsun
Dualarımızdasın saracım Allah şifa versin moralinizi yüksek tutun kurumuş dal bile filiz verirkenAnnemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar![]()
Ne hakkı vallahi burası öyle güzel arkadaşlık öyle güzel dostlar sınız ki iyiki tanımışım seni ve bu gurubu sizlere ne hak varsa da helal olsun canım benimHayat çok kısa ne zaman ne olacağı hiç belli olmayan zamandayız bu yüzden bugüne kadar istemeden birinizin kalbini kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa hepinize helal olsun
Maşallah var enerjim bizede senin enerjiden lazım19 Ocak Menüm
Sabah
4 yk yoğurt+2 yk keten tohumu+6 çiğ badem+1/4 ananas
1 yk şekersiz pekmez
Ara 1
1 kupa yeşil çay
6 çiğ fındık
Ara 2
250ml süt ile Bosnova Kahvesi
2 hurma
Akşam
6 yk dana kavurma üzerine
yarım limon+bol kimyon
Biraz tere, bolca maydanoz
1 dilim tt ekmek
Su 2 litreyi geçti, daha içiyorum
Çay 5 kupa açık şekersiz
Spor:
14.029 adım
51 dk bisiklet
14.029 adım x 0.01 puan= 140 puan
50 dk x 3 puan= 150
Toplam Puan= 290moni
Aminn canım benim GünaydınGünaydın 10.takım
rabbim herkese sağlık sıhhat ve huzur versin inşallah.hepimizi feraha çıkarsın![]()
Hayrolsun inşallahGünaydın arkadaşlar dünden beri keyfim kaçık hiç kolumu kıpırtacak halim yok akşam da erken yattım
60kiloyum sanada geçmiş olsun canım
Allah tez şifasını versin, dualarım sizinle. İnşallah bunu da atlatır annen.Annemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar![]()
Rabbim sifasini verir insallah umutsuz olmayın morel cok onemli ben inaniyorum asacaginiza.rabbim yar ve yardimciniz olsun dualarimda olacaksinAnnemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar![]()