• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayat çok kısa ne zaman ne olacağı hiç belli olmayan zamandayız bu yüzden bugüne kadar istemeden birinizin kalbini kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa hepinize helal olsun
Yok gülüm ne kırması
Ben burda çok mutlu oluyorum, dediğin gibi bile isteye olmazda bilmeden olduysa bende üzülürüm, hakkım varsa helal olsun herkese

Annemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar :dua:

Canım Rabbim acil şifalar versin inşallah sanada sabır versin dua ederiz inşallah
Canım hakkım varsa helal olsun
Senin gibi güzel kalpli bir insanla sosyal hayatta da dost olmak isterdim
Ne mutlu yanındakilere ❤️❤️❤️🌺🌺🌺

Kahvaltı 12:00

2 yumurta sarısı
5 zeytin
Biraz çeçil peyniri
1 kapya, roka
Tahin
Çerez

Akşam

Tereyağlı tavuk göğüs
Salata
Bikaç parça ceviz

Su
1,5 olur
1 kupa yeşil çay
3 kupa kahve

Spor
Eşim gidince bisiklet sürecem
Süresini yazarım
30 dakika bisiklet
Fazla yapamadım, malûm yer ağrıdı

19 Ocak Menüm

Sabah
4 yk yoğurt+2 yk keten tohumu+6 çiğ badem+1/4 ananas
1 yk şekersiz pekmez

Ara 1
1 kupa yeşil çay
6 çiğ fındık

Ara 2
250ml süt ile Bosnova Kahvesi
2 hurma

Akşam
6 yk dana kavurma üzerine
yarım limon+bol kimyon
Biraz tere, bolca maydanoz
1 dilim tt ekmek

Su 2 litreyi geçti, daha içiyorum
Çay 5 kupa açık şekersiz

Spor:
14.029 adım
51 dk bisiklet

14.029 adım x 0.01 puan= 140 puan
50 dk x 3 puan= 150

Toplam Puan= 290 moni moni

Eklentiler

• upload_2021_01_20_00_20_08_347.webp
    upload_2021_01_20_00_20_08_347.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2021-01-20-00-26-16.webp
    Screenshot_2021-01-20-00-26-16.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 14
Annemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar :dua:
Saram Rabbım var, ol der olur, şifa ondan.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah ki geçecek buda.

Saracım her şey bizim için. Mutluluklar,mutsuzluklar imtihanlar.. inanıyorum ki sen ve annen bu imtihanı da çok güzel atlatacaksınız. Dualarım sizinle canım. Annene sevgililerimi ilet,sakın üzülmesin,inanırsa başarır Allah'ın izniyle..

Hayat çok kısa ne zaman ne olacağı hiç belli olmayan zamandayız bu yüzden bugüne kadar istemeden birinizin kalbini kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa hepinize helal olsun
O nasıl söz ya:KK14:
ne hakkı?? Varsa tabii ki helal olsun.

ahh keşke hayatımızdaki herkesde şu senin duyarının binde biri olsaydı ne olurdu ki?

Dualarımızdasın saracım Allah şifa versin moralinizi yüksek tutun kurumuş dal bile filiz verirken
Acil şifalar diliyorum Allah size ve sevdiklerinize bagışlasın
Ne hakkı vallahi burası öyle güzel arkadaşlık öyle güzel dostlar sınız ki iyiki tanımışım seni ve bu gurubu sizlere ne hak varsa da helal olsun canım benim
19 Ocak Menüm

Sabah
4 yk yoğurt+2 yk keten tohumu+6 çiğ badem+1/4 ananas
1 yk şekersiz pekmez

Ara 1
1 kupa yeşil çay
6 çiğ fındık

Ara 2
250ml süt ile Bosnova Kahvesi
2 hurma

Akşam
6 yk dana kavurma üzerine
yarım limon+bol kimyon
Biraz tere, bolca maydanoz
1 dilim tt ekmek

Su 2 litreyi geçti, daha içiyorum
Çay 5 kupa açık şekersiz

Spor:
14.029 adım
51 dk bisiklet

14.029 adım x 0.01 puan= 140 puan
50 dk x 3 puan= 150

Toplam Puan= 290 moni moni
Maşallah var enerjim bizede senin enerjiden lazım 👏👏👏
Günaydın 10.takım
rabbim herkese sağlık sıhhat ve huzur versin inşallah.hepimizi feraha çıkarsın:dua:
Aminn canım benim Günaydın

Selam kızlar nasılsınız dün menümü yazmayı unuttum hemen yazıyorum
19 Ocak
Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
Ezogelin çorbası
Piliç pane
Çok az erişte Makarna

Akşam
Brokoli salatası
Çook az da kıymalı patates yemeği
Su 1lt anca içtim
Bu hafta olmasa da haftaya inşallah listeye girerim umudum o 😂

Allah tez şifasını versin, dualarım sizinle. İnşallah bunu da atlatır annen.

Rabbim sifasini verir insallah umutsuz olmayın morel cok onemli ben inaniyorum asacaginiza.rabbim yar ve yardimciniz olsun dualarimda olacaksin

Nerdesiniz hanımlar :68:

Hayat hep inişli çıkışlı hep sınavlarla dolu.
Kimsenin vitrinine kanmayınız🥰

Kimimizin o dönemdeki sınavı ağır kimimizinki belki daha hafif. Ama bu her dönem değişken ve sınav gelecek.

Bu dünyaya geliş gayemiz belli o'nu bulmak, o'nun rızasını kazanmak. 🥰

Her töksediğimizde o'na tutunmak. Kaldıramadıgımız yükü bize yüklemiyor yaradan. Çünki bize şah damarımızdan yakın olan biliyorki biz üstesinden gelebilecek güçteyiz.
Haa gelemedik o zaman teslimiyet. O'ndan gelen hepsi hoş kahrıda lütfuda...

Her darda kaldıgımda derimki: belki 60_70 yıllık ömrümüz var oda varsa tabi. Geçip gidecek şeylere değil baki olana bak. 💕

Back
X