- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DeğiştirmemAma canım şimdi Allah aşkına ürkünçlü korkunçlu değil mi bu
Senin niye kalbin kırılıyor kız o sen misin yoksa
De hele bakim bi canım, balım, ne ola ki bu işin aslı, hem sıska derken
Gece gece anlamıyorum bak, şu emojileri de bol bol kullan elini korkak alıştırma, şaka mı ciddi mi anlayam ben açıkça seni![]()
Öpecek demek istedin sanırsamEvvettt. Hadi inşallah
Yoksa moni![]()
Moni nolucakBencede obezim bırak apa düşünsün sen dediğini yap vermezsen gider sitesini basarız![]()
Varan 1, bu benimkiEki Görüntüle 2765681
OooVaran 2, bu da kızımın ki
Civcivler rahat taktırmadığı için el koymuş olabilirimEki Görüntüle 2765682
Aa üzerime iyilik sağlık.o nereden çıktı ayol
İşte aradığım fetva. Enerjik arkadaşım sağolasınApa cı değilim ama az biraz sağlık okumuşluğum vardır
Protein ve karbonun esprisi, karbonhidratın kan şekerini yükseltme hızını yavaşlatarak hücrelerin insülin duyarlılığını artırmak ve yüksek insülin salımını azaltmak, böylece insülin direnci varsa onu kırmaya yöneliktir.
Karbobhidrat kompleks karbonhidratsa, basit şekerler gibi değilse, proteinle beraber çok güzel yağ yakıcı olur, sporcu menüsü olur.
Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin canım.
Bu konuyu artık unutmak istiyorumKime olduğunu çözdük
Valla benimki daha güzel ve bana bayağı oldu
Hadi kolyeleri yarıştıralım![]()
Ahahahhh napsın canlarım benim yaBak bak alamancılara hele birbirlerine Türk market öneriyorlar![]()
Allah iyiliğini versin obezim
İvitt ivittÖpecek demek istedin sanırsam![]()
Şaka yaptım aybenim.tabii ki senin yaptığın her şey çok kıymetli.emek verilen her şey çok kıymetli benim içinAllah iyiliğini versin obezimgezo kendi seçmişti o modeli.
Yaptıgım tüm işleri ince eleyip sık dokuyarak beğenerek işlerim. Seninde yakınen gördüğün gibiO yüzden benim için hepsi güzeldir.
Öperim demişti ama geçen haftaİvitt ivitt![]()
Ellerine sağlıkAllah iyiliğini versin obezimgezo kendi seçmişti o modeli.
Yaptıgım tüm işleri ince eleyip sık dokuyarak beğenerek işlerim. Seninde yakınen gördüğün gibiO yüzden benim için hepsi güzeldir.
Özenli yapar arkadaşımEllerine sağlık
Gerçekten hepsi çok güzel, ince işin de super.
Yapmadığına bakma herkesin el emeğini beğenmem, burda el emeğinin yanı sıra özen var❤
Metabolic Balance eğitimi mi aldın canımEnerjim karbonların bildiğin gibi çeşitleri var. Misal yeşiliklerde karbon ama gl endeksleri düşük oldugundan proyu dengeler.
Lakin gl endeksi yüksek karbonları un ve şeker VS gibi bunlar kanşekerini yükseltip hem kendileri hemde pronun yagını depoya attırır.
Bir başka süreçte sindirim. Yani Hazımsızlık. Yogun karbonlarla proteinler hazımsızlık yapar. Bilinki ne hazmolmuyor o kiloya sağlıksız beslenmeye ve hastalıklara yol açiyor.
Yani sadece yogun karbonlarla proteinler değil iki ayrı protein de hazımsızlık yapıyır.
O yüzden etle balık. Etle peynir yogurt gibi gidalar da karışmadan yense hazım ve sağlık açısından güzel oluyor.
Aslında sade ve az yemek sünnet olanda herşey![]()
Aslım menülerinGünaydın
20 Ocak Spor Bildirimi
10.664 adım : 106 puan
10 dk bölgesel : 20 puan
Toplam : 126 puanmoni
Eki Görüntüle 2765776
kimin arkadaşıyım benAslım menülerinve sporların
hep çok güzel❤
Seni de böyle kabullenecez durum anlaşıldıDeğiştirmemhiç ısrar etme
Fetvacı geldi haniimmmİşte aradığım fetva. Enerjik arkadaşım sağolasın
Bahanelerin arkasına saklanamazsınArkadaşlarım telefonumu değiştirdikten sonra yeni telefonun emojilerini kullanamıyorum.sadece forumun emojilerini kullanabiliyorum ki telefonda forumun emojisini kullanmak biraz daha zor geliyor.Bu telefonla mı alâkalı yoksa kazen in bize bir oyunu mu bu acabağğ??
görüyorsunuz emoji kullanmam için üzerimde fazlaca mahalle baskısı var. Bkz: enerjik kişisi..fakat kader ağlarını örmüş, elimden çok da fazla bişey gelmiyo