• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ama canım şimdi Allah aşkına ürkünçlü korkunçlu değil mi bu :KK57:
Senin niye kalbin kırılıyor kız o sen misin yoksa😨
De hele bakim bi canım, balım, ne ola ki bu işin aslı, hem sıska derken 😁
Gece gece anlamıyorum bak, şu emojileri de bol bol kullan elini korkak alıştırma, şaka mı ciddi mi anlayam ben açıkça seni 😁
Değiştirmem :( hiç ısrar etme

Bencede obezim bırak apa düşünsün sen dediğini yap vermezsen gider sitesini basarız🤪:KK70:
Moni nolucak moni moni . Tetikte bekliyor bu hafta

Varan 2, bu da kızımın ki
Civcivler rahat taktırmadığı için el koymuş olabilirim :KK53: Eki Görüntüle 2765682
Ooo aeben aeben hanım yazdım bunları bir yana. Gezoya daha güzellerini yaptın has :( kalbim kırıldı şu an
Bu obezzto obezzto beni emgellemis heralde, bilmeden bisey mi ettim acep 🤔🤔
Aa üzerime iyilik sağlık.o nereden çıktı ayol

Apa cı değilim ama az biraz sağlık okumuşluğum vardır 😜

Protein ve karbonun esprisi, karbonhidratın kan şekerini yükseltme hızını yavaşlatarak hücrelerin insülin duyarlılığını artırmak ve yüksek insülin salımını azaltmak, böylece insülin direnci varsa onu kırmaya yöneliktir.
Karbobhidrat kompleks karbonhidratsa, basit şekerler gibi değilse, proteinle beraber çok güzel yağ yakıcı olur, sporcu menüsü olur.
Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin canım.
İşte aradığım fetva. Enerjik arkadaşım sağolasın
Kime olduğunu çözdük

Valla benimki daha güzel ve bana bayağı oldu
:KK6::KK6::KK6:
Hadi kolyeleri yarıştıralım:KK70::KK70:
Bu konuyu artık unutmak istiyorum :(
Bak bak alamancılara hele birbirlerine Türk market öneriyorlar :KK70:
Ahahahhh napsın canlarım benim ya

Moni nolucak moni moni . Tetikte bekliyor bu hafta

Ooo aeben aeben hanım yazdım bunları bir yana. Gezoya daha güzellerini yaptın has :KK43: kalbim kırıldı şu an

Aa üzerime iyilik sağlık.o nereden çıktı ayol
Allah iyiliğini versin obezim:D:68: gezo kendi seçmişti o modeli.
Yaptıgım tüm işleri ince eleyip sık dokuyarak beğenerek işlerim. Seninde yakınen gördüğün gibi 😍O yüzden benim için hepsi güzeldir.

Allah iyiliğini versin obezim:KK70::KK68: gezo kendi seçmişti o modeli.
Yaptıgım tüm işleri ince eleyip sık dokuyarak beğenerek işlerim. Seninde yakınen gördüğün gibi 😍O yüzden benim için hepsi güzeldir.
Şaka yaptım aybenim.tabii ki senin yaptığın her şey çok kıymetli.emek verilen her şey çok kıymetli benim için :KK200:
Öperim demişti ama geçen hafta:KK70:

Arkadaşlarım telefonumu değiştirdikten sonra yeni telefonun emojilerini kullanamıyorum.sadece forumun emojilerini kullanabiliyorum ki telefonda forumun emojisini kullanmak biraz daha zor geliyor.Bu telefonla mı alâkalı yoksa kazen in bize bir oyunu mu bu acabağğ??

görüyorsunuz emoji kullanmam için üzerimde fazlaca mahalle baskısı var. Bkz: enerjik kişisi..fakat kader ağlarını örmüş, elimden çok da fazla bişey gelmiyo

Günaydın

20 Ocak Spor Bildirimi

10.664 adım : 106 puan

10 dk bölgesel : 20 puan

Toplam : 126 puan moni moni

B9267C94-26D6-436D-9C68-D00D044C8A7F.webp

Allah iyiliğini versin obezim:KK70::KK68: gezo kendi seçmişti o modeli.
Ellerine sağlık
Gerçekten hepsi çok güzel, ince işin de super.
Yapmadığına bakma herkesin el emeğini beğenmem, burda el emeğinin yanı sıra özen var❤

20 Ocak Menüm

09:00
2 yk tulum peyniri
Maydanoz,dereotu,tere
1 dilim tt ekmek
6 çiğ badem,
1 keçiboynuzu

Ara-1
1 kupa filtre kahve
2 yk tahin-pekmez
(Pekmezi bol ve şekersiz)

Ara-2
4 yk yoğurt+2 dilim ananas

18:00
1 tabak paça çorbası
Bol yeşillik

Su hemen hemen 3 lt
6 kupa açık şekersiz çay
1 sade soda
1 kupa yeşilçay sade

Spor:
10.868 adım
16 dk bisiklet (ayarını çok sıkı yaptım)

Spor Puanı Toplam : 157
10.868 x 0.01 puan= 109
16 x 3 puan = 48

Eklentiler

• upload_2021_01_21_10_35_54_337.webp
    upload_2021_01_21_10_35_54_337.webp
    42 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2021-01-21-10-29-50.webp
    Screenshot_2021-01-21-10-29-50.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 20
Enerjim karbonların bildiğin gibi çeşitleri var. Misal yeşiliklerde karbon ama gl endeksleri düşük oldugundan proyu dengeler.
Lakin gl endeksi yüksek karbonları un ve şeker VS gibi bunlar kanşekerini yükseltip hem kendileri hemde pronun yagını depoya attırır.
Bir başka süreçte sindirim. Yani Hazımsızlık. Yogun karbonlarla proteinler hazımsızlık yapar. Bilinki ne hazmolmuyor o kiloya sağlıksız beslenmeye ve hastalıklara yol açiyor.
Yani sadece yogun karbonlarla proteinler değil iki ayrı protein de hazımsızlık yapıyır.
O yüzden etle balık. Etle peynir yogurt gibi gidalar da karışmadan yense hazım ve sağlık açısından güzel oluyor.

Aslında sade ve az yemek sünnet olanda herşey 🥰
Metabolic Balance eğitimi mi aldın canım😍
Sudan başka her şeyde karbon var sanırım 😁😁
Ahh en güzeli sünnet, az çeşit, az miktar, tıp bile şimdi şimdi bunları doğruluyor 😊

Değiştirmem :KK43: hiç ısrar etme
Seni de böyle kabullenecez durum anlaşıldı 😁😁
İşte aradığım fetva. Enerjik arkadaşım sağolasın
Fetvacı geldi haniimmm:rolleyes:
Arkadaşlarım telefonumu değiştirdikten sonra yeni telefonun emojilerini kullanamıyorum.sadece forumun emojilerini kullanabiliyorum ki telefonda forumun emojisini kullanmak biraz daha zor geliyor.Bu telefonla mı alâkalı yoksa kazen in bize bir oyunu mu bu acabağğ??

görüyorsunuz emoji kullanmam için üzerimde fazlaca mahalle baskısı var. Bkz: enerjik kişisi..fakat kader ağlarını örmüş, elimden çok da fazla bişey gelmiyo
Bahanelerin arkasına saklanamazsın :KK20:

Mahalle baskısı mı :D Kim o kız ben mi 😁😁

Back
X