- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet inşallah canım. Form çayı içiyorumaeben niyetlendik mi
Kapuska yemeğini bulgurla yaptımMuhteşem gidiyor obezim.
Sende bulgur neyinde yok
Canım sık sık banyo yapsın annen ilacın etkileri bu sekilde daha çabuk geçiyor. Rabbim şifa versin feraha çıkarsın inşallah.Ellerine sağlık canım ben bu tarifi mercimek yerine havuçlu yspıyorum bide salça koymuyorum pırasalı havuçlu okarakda güzel oluyor
Yazdimda fiyati pahali geldi birde egitim durumunu falan inceledim pek kafama yatmadiCanım yazarsan bizden bahsedebilirsin
Yazdimda fiyati pahali geldi birde egitim durumunu falan inceledim pek kafama yatmadi
Reklamcım benim proğramıda deneye bilirsin. Ücret aylık 100 tl.Yazdimda fiyati pahali geldi birde egitim durumunu falan inceledim pek kafama yatmadi
Zehracım nerelerdesin kayboldun gözlerimiz arıyor canımCanım sık sık banyo yapsın annen ilacın etkileri bu sekilde daha çabuk geçiyor. Rabbim şifa versin feraha çıkarsın inşallah.
Başağrıların geçtimi cancazım?Günaydın arkadaşlar mutlu saglık lı güzel haberler alacağımız hafta olsun inşallah
Evet bende niyetlendimEvet inşallah canım. Form çayı içiyorum
Sen yapcakmısın?
Ooo kimler gelmişCanım sık sık banyo yapsın annen ilacın etkileri bu sekilde daha çabuk geçiyor. Rabbim şifa versin feraha çıkarsın inşallah.