• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

36 saatlik yaptım
Napıyım aebeni yalniz bırakmayım dedim
Cansın 😍😍😍😍
Sabah 10 :30 limonlu greyfurtlu suyumu içtim
Şimdide salatamı yedim, tuzsuz. ☺️

Dışarı çıkıcam kızlarla sitelere. Boy aynası bakıcak küçük cadım.

Akşama da ıspanak düşünüyorum.

moni moni kaptanım inşallah yarın sabah yola çıkıyoruz
Gittiğimiz yer yağışlı ve dağlık bir yer internet sıkıntı olabilir canım
Düzenli menü atamam ama kilo bildirimi için gerekirse internet çeken bir yere gitmeye çalışırım ama kardan araba cikamazsa gideceğim yerde bildirim yapamazsa m elimde olmayan sebeplerden olur bu hafta hava durumu nda kar goruluyir sonra açık olur inşallah bu hafta bildirim yapmak için elimden geleni yaparım inşallah canım
iyi tatiller canım :KK36:

Güle güle git gel Fatmacım.
Yediklerine dikkat et lütfen 🥰

Çok teşekkürler canım ❤️❤️🌺
O zaman bu karda kışta dağın başında ne işiniz var ayol anlamadım gitti

Ayy çok severim kişi dağları aslında yazlık olarak aldık orası çok serin ama şimdi odun sobası kar dağlar bana hitap eden bir tatil yazı denizi kumsali pek sevmem canım doğayla başbaşa tatil anlayışım 🥀🥀🥀🥀🌺
Zevkler değişiyor gulum
iyi tatiller canım :KK36:

Çok teşekkürler canım kardeşim 🌺🌺🌺🤗

Cansın 😍😍😍😍
Sabah 10 :30 limonlu greyfurtlu suyumu içtim
Şimdide salatamı yedim, tuzsuz. ☺️

Dışarı çıkıcam kızlarla sitelere. Boy aynası bakıcak küçük cadım.

Akşama da ıspanak düşünüyorum.
Afiyet olsun
Bende limonlu su içtim
Salatayla biraz ceviz yedim, içim ezildi bu sefer
Aksamada bamya yapacağım

Çok teşekkürler canım ❤️❤️🌺

Ayy çok severim kişi dağları aslında yazlık olarak aldık orası çok serin ama şimdi odun sobası kar dağlar bana hitap eden bir tatil yazı denizi kumsali pek sevmem canım doğayla başbaşa tatil anlayışım 🥀🥀🥀🥀🌺
Zevkler değişiyor gulum

Çok teşekkürler canım kardeşim 🌺🌺🌺🤗
Valla deniz, kumsal bende sevmem, türbanlı olunca oralar ilgimi çekmiyor.
Sadece soğuğu ve börtü böceği sevmem, yoksa işin az olduğu heryer bana tatil yeri
Yolunuz açık olsun, güle güle gidin gelin

Günaydın hanımlar :KK68:

Nurdan hanımın sayfası 41 günlük diyet başlatmış. Şeker orucu gibi birşey. Baya katılan var, ben programda ve biraz yorulmuş olmasam başlardım 41 gün bişi değil, 🥰 şehri İstanbul var instegramı olanlar görmüştür yüzü güzel bayan 110 kiloymuş oda başlamış. Takip edicem sonuçları ne olacak bakalım 🥰
Ayy onu da mı yapsak??🤣🤣

Evet ya Birara altın kızlarıda paylaşamamıştık demi güli ben dorotimiydim :KK70::KK70:
Banane saçlarımda kızıl en seksü olan benim hangisiydi o şu erkek meraklısı rutt olanmıydı :KK70::KK70::KK70:
Vaay ne cevherler varmış bizim aybende:rolleyes:seksi he??🔥🔥🔥 vay vay vay
Anam Bi taş attım ortaya şimdi ben doritiyim sen güzelsin ben çirkinim yaşlıyım kavgası yapmayın haaa 🤣 👍 👍

Bende de o sıkıntı oluyor tatil veya yatılı başkasının evlnde asla giremiyorum zor bir durum
En güzeli ben olmalıyım.hangisiydi en güzeli??
moni moni kaptanım inşallah yarın sabah yola çıkıyoruz
Gittiğimiz yer yağışlı ve dağlık bir yer internet sıkıntı olabilir canım
Düzenli menü atamam ama kilo bildirimi için gerekirse internet çeken bir yere gitmeye çalışırım ama kardan araba cikamazsa gideceğim yerde bildirim yapamazsa m elimde olmayan sebeplerden olur bu hafta hava durumu nda kar goruluyir sonra açık olur inşallah bu hafta bildirim yapmak için elimden geleni yaparım inşallah canım
Kız nereye gidiyon fatmaa?? Kuzey kutbuna mı??kar fırtına tipi ne ararsan var:confused:Kayak merkezine falan gidiyorsan oralarda wifi var korkma yaw. Hadi iyi dinlen de gel bakalım,sakın çok cozutma.okulun merdivenlerini düşün. İyi tatiller❤️

Valla deniz, kumsal bende sevmem, türbanlı olunca oralar ilgimi çekmiyor.
Sadece soğuğu ve börtü böceği sevmem, yoksa işin az olduğu heryer bana tatil yeri
Yolunuz açık olsun, güle güle gidin gelin
Deniz olmayınca tatil tatil mi olur gezom ya? Kadınlara özel plajı olan oteller var, oralarda rahat girebilirsin ki..hoş deniz sevmiyorsun belki de çünkü deniz seven insan için bahane yoktur.boğazda da girer yani bkz: ben 😁😁

Deniz olmayınca tatil tatil mi olur gezom ya? Kadınlara özel plajı olan oteller var, oralarda rahat girebilirsin ki..hoş deniz sevmiyorsun belki de çünkü deniz seven insan için bahane yoktur.boğazda da girer yani bkz: ben 😁😁
Denizdeki böcekler yüzünden samsunda denize giremedim.
Sahil boyunda oturup sadece dalga sesinde kitap okumak gibi bir hayalim var ( insan ve vapur sesi olandan, nasıl olacaksa, martí ve dalga sesi yeter) o dediğin otele seneler önce çocuklar küçükken gittik, kafa dengi arkadaş olmadan oranında tadı yok ya.
3 sene önce villa kiraladık, bak orası güzeldi, havuzu temiz, yan villalar boş, erkekleri dışarı yollayıp kadınlar havuza girdik.
Erkekler varken sort, tişört le girdik :KK70: :KK70: :KK70:
benim için tatil = otel + alış veriş
Daha ne olsun

Selam kızlar fırsat bulmuşken menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates yeşillik zeytin
Ögle kahve soda yeşil çay
Akşam
1 kase şehriye corbası
Bolll salata
Küçük bir parça fırında makarna
1 litre su ama 2 yi bulur
Yeşil çay içilecek
9 bin adım yürüyüş yapıldı

60kiloyum 60kiloyum ben 2 gün hareketsiz kalayım hemen wc cıkamıyorum
2 kuru kayısı 1 ceviz akşamdan suya koyarım aç karnına içip yerim üstüne 1 yemek kaşığı zeytin yagı içerdim biraz faydasını görürdüm
bir ara zeytinyağ içiyordum. iyi geliyordu. hayır sinir olduğum sebzeli, salatalı, yağlı bir beslenme şeklim var. neden oldu anlamadım. saol canım. bugün çok yürüdüm zaten. bacaklarım tutmuyor :KK57:
Fulyacım seviliyorsun 💕💕💕💕💕

Belki sanada Bi fikir olur. Ben nutçrdan hanımla diyete başladığımda dedimki dişini sıkacaksın bir iki ay. Ve zaman geçiyor 2 ayda geçti gitti. Elimde kalan eksi 10 kilo oldu.
Lütfen sende kısa bir zaman için karar al 1 ay olsun mesela. İnan sonuçları gördükçe kendini daha kararlı hissedeceksin.
Burda önemli olan her töksediğinde tekrar yeniden ayaga kalkmak. Düştüğünde ben yapamıyorum der oturursan yol bitmez.
Biz burdayız herdain destek. Lütfen sende kendine inan niye başaramayasın??????? :KK68:
:KK200::KK200::KK200:
yok zaten sadece moralim çok bozuldu. daha kaç gün oldu başlayalı tak diye tıkandı. yoksa devam ediyorum çok şükür.
zaten bu sefer kararlıyım sonuna kadar gideceğim. bu kadar iradesiz olamam. böyle şişman kalmak istemiyorum.

3 tane kuru kayısıyı 1 bardak kaynar suya koyup 2-3 saat beklettikten sonra ye ustune de suyunu iç canım. Bende ise yaramıştı 3-4 gün kabızlık cektigimde bununla kurtulmuştum. Birde her gun belli bi saat belirleyip tuvalette oturun diyorlar o sekilde de düzene giriyormuş.
Birde elmali tarçınlı su tarifim var o da guzel odem atıyor ve wc ye çıkarıyor

yağ yakıcı odem atici elma kürü 1 kırmızı elma 1.5 lt su 1 kabuk tarçın 10 dk kaynatıyorsun 10 dk demlendiriyorsun sonra süzüp akşama kadar içiyorsun

Buarada sen yaparsın yaa arada inis cikislar olacak tabii ki.
bugün biraz farklı yiyorum canım. lif yüklemek için. evde kuru meyve çeşitleri var. elma veya kivi de olabilir. dediğin gibi ilk öğünden önce yemek gerek.
elma küründe kabuk tarçını kaynatıyor musun? kaynayınca tarçın acımaz mı?

Benimde oğlan da sıkıntı oluyor. Gün boyu pc başında hareket yok. Yediklerime hep karbon. Sonuç bu oluyor.
Geçenlerde babası aktardan Bi karışım yaptırmış. Onu verdim. Eczaneden bişiler aldık ama beslenmeyi değiştirmedi sürece tekrarlar..
Fulyanın ki gibi kronik olanların zor gerçekten Allah kolaylık versin sürekli dikkat etmek gerek.
Fulyacım Ekrl bacımın dediğinde iyi oluyor. Akşamdan 1 kş z. Yağ iç. Bol posalı gidalara agırlık ver.
Kendimde dikkat ettiğim bişi vardı 2 Br su arkasına bol yeşil salata yiyordum kaseye değil legenle dermişim:KK70: hemen faydası olurdu.
salata, sebze ve kuruyemiş yiyorum canım. yemeklerde de yağı normal kullanıyoruz. kısıtlı kullanmıyorum yani. bugün biraz farklı yiyorum zaten. çok yürüyüş de yaptım. bakalım nasıl olacak.
inanmak başarmanın yarısıdır canım sen azimlisin yeterki iste :KK39:
saol tatlım :KK60:
Ayyy canım sende iyiki varsin naiflugin kibarligin iyiki buralarda yine beraberiz:KK19:
canım benim :KK23: :KK60:
bu arada sana da iyi tatiller dilerim canım.

sabah 11.00
4 küçük dilim fırında sebzeli mücver
3 brezilya cevizi

öğlen 16.10
yulaf lapası (150 mlt süt, 2 yk yulaf ezmesi, az h.cevizi unu, tarçın, sahlep, 4 hurma, 10 küçük çiğ badem)

ara 17.10
1 hurma (tek sayı yemeyi unutmuşum diye yedim :KK70:)
1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
etli taze fasulye
5 yk spagetti + 4 tk parmesan rende
çoban salata

az sonra 1/2 limonla madensuyu ve 2 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su

12.400 adım yürüyüş

Bugunki menüm
Sabah peynir zeytin ve :KK22: patatesli yumurta ( hamur kızartması yaptim ve yemedim aferim bana)
Öğlen bir kase ayva komposto
Bol mısırlı yeşil salata
Ara bir mandalina
Akşam tavuk tepsi kebabı
3 kasık yoğurt
Bugün biraz fazla oldu farkındayım yarın ınsallah toparlayacagim

Back
X