• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu sorun bazen genetik de olabiliyor. Ailede kimsede var mı?
bariz bildiğim yok. annem de bazen oluyor. o da troid ten kaynaklı.
Ayva yaprağı canım sonbaharın annem toplayıp kurutmuştu benim için çay gibi demliyorum çok güzel oluyor çokds faydalı kışında içine biraz ıhlamur iki üç tane karanfil ekliyorum şifa kaynağı oluyor :KK39:
çok güzel. biz ayva yaprağı hiç denemedik ama ayva kabuğunu ıhlamurla içmiştim. çok hoş kokulu ve çok güzel bir çay oluyor.

Cumaya daha çok var mumuş. Spor yapıyor musun??

Geçmiş olsun natsum.nerede yaşıyorsun sen? Burada da müthiş fırtına vardı ama Akdeniz de bayağı hortum falan olmuş.tv de görünce içim fena oldu

Yaa seni çimdirecem ben merak etme. Haşemayla falan değil bak mayoyla. Ohh güzel de güneşleniriz.bak bir daha Sivas a gitmek isteyecek misin👍
haftada 3 4 gün yapmaya calisiyorum

Geçmiş olsun natsum.nerede yaşıyorsun sen? Burada da müthiş fırtına vardı ama Akdeniz de bayağı hortum falan olmuş.tv de görünce içim fena oldu

Yaa seni çimdirecem ben merak etme. Haşemayla falan değil bak mayoyla. Ohh güzel de güneşleniriz.bak bir daha Sivas a gitmek isteyecek misin👍
Teşekkür ederimm. Muğla’da yaşıyorum ben. Sabaha karşı çok fenaydı burda gündüz de günlük güneşlik akşama yine yağış bir tuhaf 😅

Ama benim mayom yok, bikinim var😂😂😂😂

Selamın Aleyküm 10cu takım :KK54::KK54::KK54:

Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir :D
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadım :( Malum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var :confused:Beni öyle böyle sarsmadı :KK53: Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Şuraya olanları yazsam herkes kesin :KK57: olur :KK70::KK70::KK70:

Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesin :( Bizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla :( eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmış :KK70:tabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler :(
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyordu :D şükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım :D :D :D

Özellikle gelir gelmez Ayşem moni moni nerelerde diye bir bakayım dedim ve bir de ne göreyim :rolleyes::rolleyes: hatun afet olma yolunda müthiş yol kat etmiş maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ben maşallah formumu koruyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: 115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm :( Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum ;) Hamallık nereye kadar :(

Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir :KK70:
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadım :KK43: Malum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var :confused:Beni öyle böyle sarsmadı :KK53: Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.

Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesin :KK43: Bizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla :KK43: eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmış :KK70:tabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler :KK43:
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyordu :KK70: şükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım :KK70: :KK70: :KK70:

Özellikle gelir gelmez Ayşem moni moni nerelerde diye bir bakayım dedim ve bir de ne göreyim :rolleyes::rolleyes: hatun afet olma yolunda müthiş yol kat etmiş maşallah subhanallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ben maşallah formumu koruyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: 115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm :KK43: Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum :KK66: Hamallık nereye kadar :KK43:
Hoşgeldin oynak başım🥰
Geçmiş olsun.
Bekleriz canım

Hoşgeldin oynak başım🥰
Geçmiş olsun.
Bekleriz canım

Hoşbulduk canım ;)

Bakalım şöyle bir kaç gün içinde psikolojik olarak da kendimi hazırlayayım :) Bu ara şeker falan da yine tavan sanırım hiç doymak bilmiyorum ama kendimi tutmaya çalışıyorum ;)
Şu pandemi yüzünden gidip kan tahlili de yaptıramıyorum neyim eksik neyim fazla diye :( ama bakalım olmadı bir cesaret gidip tahlil yaptırırım ki emin olayım ve boşa kürek çekmeyeyim ;)

Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir :KK70:
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadım :KK43: Malum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var :confused:Beni öyle böyle sarsmadı :KK53: Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.

Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesin :KK43: Bizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla :KK43: eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmış :KK70:tabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler :KK43:
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyordu :KK70: şükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım :KK70: :KK70: :KK70:

Ben maşallah formumu koruyorum :KK70::KK70::KK70::KK70: 115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm :KK43: Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum :KK66: Hamallık nereye kadar :KK43:
Seni gördüğüme çok sevindim oynakbaşım, gelmiş geçmiş olsun, rabbim beterinden korusun inşallah, şu kilonada nazar ediyimde biraz erisin, ne öyle biz al, ver yaparken sen formunu koruyorsun. En kısa zamanda bekleriz inşallah :KK36:
Evet, kaptanım moni çok güzel yok katetti:nazar::nazar::nazar:

Back
X