Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah saglık lı uzun ömür versin inşallah ama cok sevindim benim yaşıma yakın olupta kilo verenleri cok örnek alıyorum49,5![]()
![]()
Ekim gelene kadar buçuklu
![]()

Selam
Keşke resim çekip atsaydınmerhaba kızlarrr
cuma 85.8
bugün 85.8moni
eksilerim hikaye oldu bu hafta. sabah birebir cumayla aynı oldu. foto da çektim ama atmaya gerek yok nasılsa listeye giremeyeceğim.
yine 2. gün oldu wc yok. halbuki sabahları 1 yk zeytinyağı da içiyorum. kafamı bir toplayayım da bir şeyler yapayım. bu böyle olmayacak.
Allah saglık lı uzun ömür versin inşallah ama cok sevindim benim yaşıma yakın olupta kilo verenleri cok örnek alıyorum
Bazen yaa yaşım geçti veremiyorum deyip pes etmek gibi şeytani fikirler geçiyorken böyle sizleri kilo verir iken görmek beni motive ediyor
![]()
![]()

kız tarih yokHayırlı cumalar,hayırlı günler arkadaşlar.Nihayet gelebildim,kilomu bildireyimmoni
Alıntı yapmadan yazmışım gezoyu dinle sen sinemaki yimerhaba kızlarrr
cuma 85.8
bugün 85.8moni
eksilerim hikaye oldu bu hafta. sabah birebir cumayla aynı oldu. foto da çektim ama atmaya gerek yok nasılsa listeye giremeyeceğim.
yine 2. gün oldu wc yok. halbuki sabahları 1 yk zeytinyağı da içiyorum. kafamı bir toplayayım da bir şeyler yapayım. bu böyle olmayacak.
Yok yok pes etmek yok sagolun sayenizde madem laf aramızda hepimiz akran mışızpes etmek yok sakın canımcım
aramızda kalsın takımın çoğu bizden
ifşa etmiyim şimdi saklananları![]()
benim yıllardır var canım bu. çok şükür bağırsaklarda sorun yok. bilmiyorum herhalde beslenmemle ilgili. 2 öğün de başlarda ben de wc sıkıntısı yapıyor çünkü. bir de oruç.Canım sen gezo nun dedigi ögütüşmüş sinemaki yi dene bence bu kabızlık nereye kadar böyle
Gerekirse Bi doktora görün
foto var atayım. sabah çekmiştim antika tartımlaKeşke resim çekip atsaydın
Haftaya eksi olsa direk listede olurdun